bocian84 12.05.06, 14:54 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie w Łodzi moge kupić turystyczną butlę gazową (propan-butan)o pojemności ~6L? Poszukiwałem na google, ale wszędzie oferują jedynie napełnianie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bocian84 Re: GWL: turystyczne butle gazowe 12.05.06, 15:12 Miałem nadzieję, że ktoś z akurat zalogowanych na forum będzie wiedział. No nic, mówi się trudno. Pytanie już w zasadzie nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: GWL: turystyczne butle gazowe 12.05.06, 18:06 To jest forum a nie informacja! Oczekiwałeś konkretnej odpowiedzi w 18 minut?!? <rotfl> Sprawdż w hipermarketach. Mogą mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: GWL: turystyczne butle gazowe 12.05.06, 19:22 Zostałem nagle zaskoczony informacją, że mam jechać i kupić butlę. Czasu było niewiele, a że w tym czasie akurat sporo osób sedziało na forum (co było widać po stale rosnącej liczbie nowych postów), to liczyłem na to, że akurat ktoś może wiedzieć. Tak czy inaczej pojechałem właśnie do supermarketu i faktycznie mieli tam butle. Jak widać w sklepach tego typu mają dokładnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś