Dodaj do ulubionych

kandydaci na radnych

15.05.06, 10:53
znacie już jakieś kandydatury na radnych????? Jestem bardzo ciekawa,ilu
bedzie kandydatów na 1 miejsce. W poprzednich wyborach samorządowych było
średnio 10 kandydatow na jedno miejsce.
Obserwuj wątek
    • zainteresowany761 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 12:38
      masz agato jakieś imienne propzycje? znając życie kandydatów będzie mnóstwo!
      słyszałem,że mocno szykują się czerwoni!przydałoby się rozgonić sld-owskie
      towarzystwo!
      • agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:10
        praktycznie wielu kandydatów nie mam, ale myslę, że powinna znów starować Pani
        Sobczak,jest to jedyna nie licząc Pani Adamskiej, osoba która wie, o co chodzi
        w samorządzie
        Te panie znają się na wszystkim, pozostalu, mimo iż jest wielu takiuch, co są
        kilka kadencji w ogóle nie wiedzą, co się dzieje
        • dinozaur.57 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:57
          agata_2000 napisała:

> praktycznie wielu kandydatów nie mam, ale myslę, że powinna znów starować Pani
          > Sobczak,jest to jedyna nie licząc Pani Adamskiej, osoba która wie, o co chodzi
          > w samorządzie
          > Te panie znają się na wszystkim, pozostalu, mimo iż jest wielu takiuch, co są
          > kilka kadencji w ogóle nie wiedzą, co się dzieje

Kochana Agatko daj sobie i nam spokój z tymi paniami. Po pierwsze te panie na
          pewno nie znają się na wszystkim. Jest to tylko mit. A po drugie to jedna z tych
          pań w poprzedniej kadencji współpracowała bardzo solidnie z jednym z czerwonych.
          Czyżby w Żychlinie nie było mądrej młodzieży ?
          • agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 14:09
            jak mam być szczera, to znam osobiście samorządowe poczynania naszych radnych,
            i dobrze wiem kto na czym się zna i zapewniam Cię, że nikt oprócz tych dwóch
            pań na niczym się nie zna.
            Byłeś kiedyś na Sesjach rady, bo ja wielokrotnie i mogę Cię zapewnić, że wiem
            doskonale co mówię, bo troszkę znam się na samorzadzie
            • dinozaur.57 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 15:59
              agata_2000 napisała:

> jak mam być szczera, to znam osobiście samorządowe poczynania naszych radnych,
              > i dobrze wiem kto na czym się zna i zapewniam Cię, że nikt oprócz tych dwóch
              > pań na niczym się nie zna.
              > Byłeś kiedyś na Sesjach rady, bo ja wielokrotnie i mogę Cię zapewnić, że wiem
              > doskonale co mówię, bo troszkę znam się na samorzadzie

Jeżeli się znasz tylko "troszkę" na samorządzie to zapoznaj się z całością. Bo
              jest tak, ze troszkę na dzisiejsze czasy nie wystarcza. Dziś należy się znać
              dużo i to bardzo dużo ! A, to że ktoś potrafi tylko dużo gadać i tumanić tych,
              którzy się wsłuchują w głos takiej osoby nie oznacza, że jest wszystko wiedzący !
      • agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:17
        czerwonio mogą się szykować
        ale jeśli będzie duzo kandydatów na radnych, to czerwoni przez przypadek też
        mogą wejść, bo się bardzo głosy robiją
        w tamtek kadencji też były przypadku, że przeszła osoba jednym głosem, albo 5
        • edmurphy Re: kandydaci na radnych 23.06.06, 03:55
          taki jest mechanizm - wygrac można i jednym głosem, a chętnych bedzie pewnie
          wielu, mam nadzieję, że wielu młodych
          • niegoscinny Re: kandydaci na radnych 25.06.06, 09:28
            żeby nowy burmistrz mógł skutecznie się porządzić to musi mieć'przyzwoitą' radę.
            każdy z kandydatów na burmistrza będzie miał swoje zaplecze.tu będzie informacja
            czy warto na takiego postawic jak zobaczymy kimś się obstawił.
            • edmurphy Re: kandydaci na radnych 25.06.06, 19:11
              święte słowa niegościnny, z ust mi to wyjąłeś.
            • jolka905 Re: kandydaci na radnych 16.08.06, 23:14
              Ostro dyskutujemy o osobie przyszłego burmistrza,ale przecież on nic nie
              zrobi,jeśli nie będzie miał przyzwoitej Rady!
              • niegoscinny Re: kandydaci na radnych 17.08.06, 06:53
                zaprawdę Jolka rację ma! dlatego jak tylko pojawią się listy z nazwiskami
                każdego porządnego kandydata 'obrobimy' po całości.
                • kwazar1 Re: kandydaci na radnych 17.08.06, 09:08
                  amen
                • dinozaur46 Re: kandydaci na radnych 05.10.06, 17:04
                  niegoscinny napisał:

> zaprawdę Jolka rację ma! dlatego jak tylko pojawią się listy z nazwiskami
                  > każdego porządnego kandydata 'obrobimy' po całości.

No więc obrabiaj !
              • rerrrrrrrx Re: kandydaci na radnych 22.08.06, 14:47
                niech zostana mlodzi a nie starzy ktorzy nie wiedza co sie dzieje...wszystkich
                bym was wyj.bal do pola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka