agata_2000 15.05.06, 10:53 znacie już jakieś kandydatury na radnych????? Jestem bardzo ciekawa,ilu bedzie kandydatów na 1 miejsce. W poprzednich wyborach samorządowych było średnio 10 kandydatow na jedno miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany761 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 12:38 masz agato jakieś imienne propzycje? znając życie kandydatów będzie mnóstwo! słyszałem,że mocno szykują się czerwoni!przydałoby się rozgonić sld-owskie towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:10 praktycznie wielu kandydatów nie mam, ale myslę, że powinna znów starować Pani Sobczak,jest to jedyna nie licząc Pani Adamskiej, osoba która wie, o co chodzi w samorządzie Te panie znają się na wszystkim, pozostalu, mimo iż jest wielu takiuch, co są kilka kadencji w ogóle nie wiedzą, co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:57 agata_2000 napisała: > praktycznie wielu kandydatów nie mam, ale myslę, że powinna znów starować Pani > Sobczak,jest to jedyna nie licząc Pani Adamskiej, osoba która wie, o co chodzi > w samorządzie > Te panie znają się na wszystkim, pozostalu, mimo iż jest wielu takiuch, co są > kilka kadencji w ogóle nie wiedzą, co się dzieje Kochana Agatko daj sobie i nam spokój z tymi paniami. Po pierwsze te panie na pewno nie znają się na wszystkim. Jest to tylko mit. A po drugie to jedna z tych pań w poprzedniej kadencji współpracowała bardzo solidnie z jednym z czerwonych. Czyżby w Żychlinie nie było mądrej młodzieży ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 14:09 jak mam być szczera, to znam osobiście samorządowe poczynania naszych radnych, i dobrze wiem kto na czym się zna i zapewniam Cię, że nikt oprócz tych dwóch pań na niczym się nie zna. Byłeś kiedyś na Sesjach rady, bo ja wielokrotnie i mogę Cię zapewnić, że wiem doskonale co mówię, bo troszkę znam się na samorzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 15:59 agata_2000 napisała: > jak mam być szczera, to znam osobiście samorządowe poczynania naszych radnych, > i dobrze wiem kto na czym się zna i zapewniam Cię, że nikt oprócz tych dwóch > pań na niczym się nie zna. > Byłeś kiedyś na Sesjach rady, bo ja wielokrotnie i mogę Cię zapewnić, że wiem > doskonale co mówię, bo troszkę znam się na samorzadzie Jeżeli się znasz tylko "troszkę" na samorządzie to zapoznaj się z całością. Bo jest tak, ze troszkę na dzisiejsze czasy nie wystarcza. Dziś należy się znać dużo i to bardzo dużo ! A, to że ktoś potrafi tylko dużo gadać i tumanić tych, którzy się wsłuchują w głos takiej osoby nie oznacza, że jest wszystko wiedzący ! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_2000 Re: kandydaci na radnych 15.05.06, 13:17 czerwonio mogą się szykować ale jeśli będzie duzo kandydatów na radnych, to czerwoni przez przypadek też mogą wejść, bo się bardzo głosy robiją w tamtek kadencji też były przypadku, że przeszła osoba jednym głosem, albo 5 Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: kandydaci na radnych 23.06.06, 03:55 taki jest mechanizm - wygrac można i jednym głosem, a chętnych bedzie pewnie wielu, mam nadzieję, że wielu młodych Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: kandydaci na radnych 25.06.06, 09:28 żeby nowy burmistrz mógł skutecznie się porządzić to musi mieć'przyzwoitą' radę. każdy z kandydatów na burmistrza będzie miał swoje zaplecze.tu będzie informacja czy warto na takiego postawic jak zobaczymy kimś się obstawił. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: kandydaci na radnych 25.06.06, 19:11 święte słowa niegościnny, z ust mi to wyjąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka905 Re: kandydaci na radnych 16.08.06, 23:14 Ostro dyskutujemy o osobie przyszłego burmistrza,ale przecież on nic nie zrobi,jeśli nie będzie miał przyzwoitej Rady! Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: kandydaci na radnych 17.08.06, 06:53 zaprawdę Jolka rację ma! dlatego jak tylko pojawią się listy z nazwiskami każdego porządnego kandydata 'obrobimy' po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur46 Re: kandydaci na radnych 05.10.06, 17:04 niegoscinny napisał: > zaprawdę Jolka rację ma! dlatego jak tylko pojawią się listy z nazwiskami > każdego porządnego kandydata 'obrobimy' po całości. No więc obrabiaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
rerrrrrrrx Re: kandydaci na radnych 22.08.06, 14:47 niech zostana mlodzi a nie starzy ktorzy nie wiedza co sie dzieje...wszystkich bym was wyj.bal do pola... Odpowiedz Link Zgłoś