maxxman 10.01.03, 13:53 Czy ktś z Was ma też w weekend studniówkę? Jak przygotowania? Jaki program program artystyczny? Pozdrawiam - maxxman Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chupacabra Re: Studniówkę czas zacząć 10.01.03, 14:17 Ja mam dokładnie za tydzień i się bardzo denerwuję bo biorę udział w przedstawieniu!!! Mam tremę! A organizacja do kitu - wszyscy się kłocimy, na tydzień przed nie mamy jeszcze cateringu! Ani dekoracji! Wystrój trójwarstwowy: piekło, czyściec, niebo. Mało oryginalne, ale to dlatego, że ,oczywiście, kłóciliśmy się i to był bardzo trudny i jedyny chyba możliwy kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Studniówkę czas zacząć 10.01.03, 14:31 :) Spox, też gram w przedstawieniu i to samego dyrektora, a tekst dostałem dopiero dzisiaj i to mimo faktu, że studniówka zaczyna mi sie za 5 godzin. Ale ponoć czasem na żywioł jest najlepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Studniówkę czas zacząć 10.01.03, 20:49 Będzie dobrze, trema szybko zniknie.BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sistica Re: Studniówkę czas zacząć IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.01.03, 21:15 ja mam nawet dwie, ale dopiero 18 i 24.wybawie się napewno za wszyskie czasy:) juz nie moge sie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś