Dodaj do ulubionych

Dla malucha

25.05.06, 14:12
Spodziewam się dziecka ,jestem na etapie kompletowania wyprawki.Interesują mnie adresy sklepów(ceny dostępne oczywiście)z akcesoriami dla maluchów(wózki,łózeczka, itp.)oraz adresy komisów z tym samym asortymentem.ziękuję z góry za pomoc.
Obserwuj wątek
    • teufel Re: Dla malucha 25.05.06, 14:23
      Gógle znów ukradli:(((((((((((((

www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=sklepy+dla+maluch%C3%B3w+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
      • Gość: jessica30 Re: Dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:10
        Dzięki za linki już to przeglądałam,Manufaktura jest owszem ,ale ceny też kosmiczne.Chodziło mi raczej o konkretne adresy na terenie Łodzi.Z góry dziękuję.
    • keridwen Re: Dla malucha 25.05.06, 14:36
      w manufakturze jest dwupietrowy 'smyk'. warto zajrzec sadzac po tlumach, jakie
      przewijaja sie przez ten sklep.

greedz,
      • jaga992 Re: Dla malucha 26.05.06, 10:53
        z doswiadczenia smyka omijałabym szerokim łukiem ze względu na ceny i kiepski
        asortyment.spory wybór mebelków jest na piotrkowskiej na przeciwko centralu
        I.godne polecenia sa firmy drevex i gluck. mają świetnej jakosci posciel
        np.mozesz tam popatrzec i potem,jeśli cena nie bedzie pasować, spróbowac na
        allegro poszukać.poza mebelkami, mozna tam tez kupic wózki w całkiem rozsądnych
        cenachi i niezjechane. ubranka natomiast są swietne i za ludzkie ceny w H&M w
        manufakturze.
      • Gość: hie hie hie Re: Dla malucha IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 18:29
        no tak KU..DENT jest ikona manu
        wszystko wie, co gdzie, za ile.
      • mamaoli11 Re: Dla malucha 13.06.06, 14:19
        witaj
        jestem z lodzi mam pare rzeczy po dzieciakach w bardzo dobrym stanie jak bys
        byla zainteresowana to pisz na priv.
        fotelik, kojec,hustawke,chodzik, duzo ciuszkow niedrogo
    • mimi9917 Re: Dla malucha 26.05.06, 11:38
      1)"Słoń" - Brukowa 8 (chyba 8); 2)zaraz niedaleko Zbąszyńka 3 albo 5;
      3) róg Łęczyckiej i Przybyszewskiego.
      • Gość: Pasikonik Re: Dla malucha IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 18:45
        Dodałabym jeszcze sklepy Dino, ale bez przesady. My dużo tam kupiliśmy bo czasu bylo mało i mamy
        dzięki temu kartę rabatową więc teraz jest taniej, ale generalnie zasada jest prosta: w sklepie oglądaj,
        kupuj na allegro. Z komisami jest kłopot, bo szmateksy je wypierają i dlatego my kupujemy dla synka w
        szmateksie :-) Tobie też to radzę. Dzieci tak szybko rosną, że wydawanie 20zł na bluzkę albo śpiochy,
        które wystarczą na 2 tygodnie to zbrodnia dla budżetu. Ja zaczęłam nasze dziecko ubierać w lumpeksie
        ok. 3 miesiąca życia (oczywiście nie wszystko od razu) a teraz mój Miś ma 1,5 roku i tylko skarpety, buty i
        bieliznę kupioną w "normalnym" sklepie.
        Pozdrawiam
    • ka-ka Re: Dla malucha 26.05.06, 21:44
      na poczatek prawie wszystko zakupilam s SŁONIU na Brukowej
      łóżeczko,pościel,materac,wózek,akcesoria i 80%ciuszków
      miedzy słoniem a np.Babylandem na piotrkowskiej jest spora roznica cenowa
    • Gość: jest taki sklep Re: Dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:17
      Polecam komis na Próchnika 16, zajżyj tam, ubranka cudo, łózka nowe i używane
      tak samo inne akcesoria i wózaki pozdrawiam
    • sasza2004 Re: Dla malucha 27.05.06, 00:06
      Ja też prawie wszystko kupiłam w "Słoniu". Blisko jest ta hurtownia na
      Zbąszyńskiej 5, o której ktoś wyżej pisze (kiedyś nazywała się KTE), ale tam
      chyba mniejszy wybór. Jeżeli masz ochotę na wycieczkę to w Zgierzu jest duży
      sklep "Panda" (Witkacego 2). Komisy: w ABC na Zgierskiej na I piętrze, "Bu-Bu"
      Obywatelska 67, "ABO" Limanowskiego 119. Pozdrawiam.
      • Gość: jessica30 Re: Dla malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:15
        Wszystkim serdecznie dziękuję za odzew,jestem wdzięczna to bardzo ułatwilo mi planowanie kompletowania "wyprawki".Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: Gośka Re: Dla malucha IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 12.06.06, 18:11
      Ja ostatnio zaczęłam kupować dla swoich dzieci w "Dziecinadzie" na Zuli
      Pacanowskiej (tak dokładnie koło parku Śledzia).Mają tam naprawde niezłe ceny i
      duży wybór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka