hubar 24.01.03, 01:26 Oto pewien pulpit komputera: yonkis.ya.com/flash/iconos.swf Jak Wy macie posutawiane ikonki na pulpicie? Ja tam mam zawalone pół ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 24.01.03, 07:13 Ja mam cały dól - w skrótach do winampa, lewy róg w typowych katalogach <moj komputer, dokumenty, kosz itp> a prawy róg w skrótach do ważniejszych katalogów. Generalnie mam ład, odkąd doczekałem się swojej tozsamości w windowsach :-) A na tapecie mam oko lamparta/pantery. Jestem nią <tapetą> zachwycony już kilka miesięcy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,ICIN Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 09:24 U mnie jest wszystko w idealnym porządeczku:))) Tapeta najzwyklejsza w kolorze blue- jakoś mnie inne rozpraszają. Ale wygaszacz mam fajny- Matrixa. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 09:26 Jejku, jak ja się podpisałam 8-0 !!!! wypowiedziała się micin, oczywiście:)))) Ale to przez to, że dzisiaj spałam tylko 2 godzinki... pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 24.01.03, 10:22 U mnie jest gorzej, niż źle. Bałagan totalny na pulpicie. Ale jakoś się nie gubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 24.01.03, 12:59 Nie lubięikonek na pulpicie, bo dla mnie jest do nich niewygodny dostęp. Z regóły mam otwarte po kilkanaście programów, czasem w odpowiedni sposób rozłożonych po ekranie i po prostu jak zminimalizuję wszystko to potem trudno jest to przywrócić. Mam jednak trochęikonek i są ułożone przeważnie po bokach ekranu. Jendak z w.w. powodów znacznie bardziej wolę korzystać z menu szybkiego uruchamiania, tam mam te najważniejsze programy. A jako tło od kilku lat mam International Space Stadion w różnych ujęciach i fazach budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 24.01.03, 16:24 Z racji tapety (panorama Łodzi, robiona horyzontalnie), staram się mieć jak najmniej ikonek, a jeżeli już- to tylko na czarnych polach u góry, badź tez na dole... Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 24.01.03, 16:29 Ja mam tylko najwazniejsze ikonki(oczywiscie zwykle zamienilem na te bajerki co umozliwia XP) 10 na gorze i 3 z boku :) pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 25.01.03, 10:19 Wygląda u mnie to +/- tak (zazynam od góry, od lewej strony): mój komputer; gg; cd-rom; dvd; microsofr outlook; moje dokumenty; otoczenie sieciowe kosz; IE skróty; outlook express folder Taty folder Mamy witaj.exe I koniec. Na środku, wyśrodkowana tapeta (tak, że ikonki są na czarnym tle) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? 25.01.03, 11:38 Dużo ikonek wszelakich, ale w sumie porządek jest. :-) Tylko nadal nie mogę sobie znależć na tapetę nic co powisi na niej dłużej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: PULPIT Czy Twój wygląda podobnie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 13:09 Ja mam zamiennie dwie tapetki z Colina 3 i z gry "Władca Pierścieni" wygaszacz oczywiście z "Władcy pierścieni" Odpowiedz Link Zgłoś