voker 20.06.06, 00:39 gdzie mozna sie tego nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Re: swiadome oddychanie IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.06.06, 09:04 A po co? Żeby się udusić, gdy ktoś zapyta o drogę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: swiadome oddychanie 20.06.06, 09:10 Ja Cie moge nauczyc tu, na forum. Ooootak: Otwieramy usta i wdychamy, wydychamy, do siebie, od siebie, raz, dwa, rownomiernie i pamietajac o przeplataniu kierunkow w te i we wte. Powodzenia. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: swiadome oddychanie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.06, 13:45 Dzieki bogu, juz myslalem, ze to kolejny watek wegetarianski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: swiadome oddychanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:46 Nie to tylko podpucha New Age ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: swiadome oddychanie 20.06.06, 14:30 No nie. Prawidłowo należy wdychać nosem, wydychać ustami. A z tym uczonym oddechem, można wyjść jak blondynka. W czasie operacji, przecięli jej kabelek od walkmana i zmarła. Zdziwiony chirurg, sprawdził kasetę, a tam było nagranie: wdech,wydech,wdech.wydech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: swiadome oddychanie IP: *.4web.pl 20.06.06, 10:54 Na jodze. Tyle, ze na klasycznej jodze, nie w jakichś fitnesach, w których laski dodatkowo prowadzą coś a`la joga. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Oddychanie na dywanie 20.06.06, 14:17 kładziesz się na plecach, ugięte nogi stopami wparte w podłogę. Na brzuchu kładziesz encyklopedię brytanikę i wciągasz nosem powietrze tak, żeby wypchnąć stosik do góry, przytrzymujesz go w górze, a potem wypuszczasz ustami w taki sposób, żeby stosik nie spadł. Proste. Ja tak sobie wyćwiczyłam (co prawda encyklopedią radziecką), że w razie kontroli drogowej wydymam brzuch tak, że zabraniają mi pasy zapinać;) Odpowiedz Link Zgłoś