hubar Re: Wyprawa na A2 26.06.06, 14:41 Dzwoniłem przed chwilą, są jeszcze miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wyprawa na A2 IP: *.toya.net.pl 29.06.06, 19:46 tak z ciekawosci , na stronie www.autostrady , zauwazylam ze byly juz 2 wycieczki , czy moglabym poprosic o podanie dat wydan gazety wyborczej ktore zapraszaly do udzialu w poprzednich wycieczkach ? niestety nie wiedzialam o wczesniejszych a chetnie bym wtedy pojechala:( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wyprawa na A2 29.06.06, 20:49 :-0 A klikałaś te zielona napisy mówiące o tych wycieczkach? Tą są linki, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wyprawa na A2 IP: *.toya.net.pl 29.06.06, 20:58 hubar napisał: > :-0 > A klikałaś te zielona napisy mówiące o tych wycieczkach? Tą są linki, wiesz? ----------------------------- a w ktorym wydaniu gazety wyborczej bylo zaproszenie na wycieczke A2 w dniu 28 maja ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wyprawa na A2 29.06.06, 22:06 Monika, to brak chęci czy umiejętności szukania? Na tej stronie jest wszystko podane jak na talerzu. Już łopatologicznie wyjaśniłem ci zagadkę, czemu niektóre napisy są na zielono (to są linki do stron - odpowiedzi na twoje pytania)... Te zielone napisiki, z podlinkowanymi artykułami o tych wycieczkach, są na dole strony. Są tam też takie małe zdjęcia, to są linki do galerii z tych wycieczek. Galerie zdjęć oczywiście :-> Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wyprawa na A2 29.06.06, 22:27 Gość portalu: monika napisał(a): > a w ktorym wydaniu gazety wyborczej bylo zaproszenie na wycieczke A2 w dniu > 28 maja Wyprawa numer 2 (2005-05-24) MARCIN KWINTKIEWICZ; MARCIN WOJCIECHOWSKI LOL MIASTO str.5 / źródło: szukaj.gazeta.pl/archiwum / Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wyprawa na A2 29.06.06, 22:35 Nie każdy ma archiwum GW. No ale na stronie Łódzkie Autostrady, jest tekst: www.lodzkie.autostrady.prv.pl/doniesienia/gl24-05-2005.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika serdeczne podziekowania dla ixtlilto ;-) IP: *.toya.net.pl 29.06.06, 22:46 ixtlilto napisała: > Gość portalu: monika napisał(a): > > a w ktorym wydaniu gazety wyborczej bylo zaproszenie na wycieczke A2 w dn > iu > > 28 maja > > Wyprawa numer 2 (2005-05-24) > MARCIN KWINTKIEWICZ; MARCIN WOJCIECHOWSKI LOL MIASTO str.5 > > / źródło: szukaj.gazeta.pl/archiwum / ----------------------------------------- chciałabym ci bardzo podziekowac za pomoc :-) teraz wiem dlaczego tego nie zauwazyłam - bo 24 maja to byla sroda a ja kupuje jedynie wydania poniedzialkowe i piatkowe ,reszte przegladam w internecie i byc moze przemknelo mi to , tak samo jak link na samym dole www.autostrady . ale nie kazdy jest alfa i omega:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: serdeczne podziekowania dla ixtlilto ;-) 29.06.06, 22:51 Moniko... 24 maja 2005 to był wtorek (druga wycieczka była rok temu), poza tym tamten tekst był też w wydaniu internetowym. Proponuję uważniej przeglądać strony www ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: serdeczne podziekowania dla ixtlilto ;-) 29.06.06, 22:52 A zwróciłas uwagę na daty? Odpowiedz Link Zgłoś