Gość: jarboe IP: *.mex.mescomp.pl 14.12.04, 13:29 kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadzieja Re: śpiewajmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:29 "and i sleep in the sea..." )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarboe Re: śpiewajmy! IP: *.mex.mescomp.pl 14.12.04, 15:05 Imagine all the people living life in peace... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: śpiewajmy! 14.12.04, 15:42 We would like to see most of the human race killed off becasue it is unworthy. It is unworthy of the gift of life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: śpiewajmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:54 You fucking disappoint me! - Keenan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: śpiewajmy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:05 we need an instrument, we need an instrument to take a measurement to find out if loss could weigh Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: śpiewajmy! 14.12.04, 17:48 tiulu tiulu prum trsz tsz cs plum trtrtr dryń... no cóż, ta piosenka nie ma słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: śpiewajmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:58 Kontynnujac "lece, gdzie chce"... "zabije Cie siekiera i pocwiaruje nozem, za to, ze ciagle pije, dzisiaj Cie zabije. aaa - zabije Cie. aaa - zabije..." )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: śpiewajmy! 14.12.04, 18:21 Idzie kondzior samym środkiem... ocenzurowano Wiesz, rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: śpiewajmy! 14.12.04, 19:15 jarboe? no to moze: open your mind sensational... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: śpiewajmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:42 i'm lavender... )) skoro Jarobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: śpiewajmy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:28 ajajajaj ja nie mam jaj ojojojoj po co ci hoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarboe to jest przegląd skojarzeniowy IP: *.mex.mescomp.pl 15.12.04, 09:22 ... muzycznych fascynacji forumowiczów) a więc dalej: It's the blaze across my nightgown It's the phone's ring jeśli zaś o jarboe idzie... absence is the echo down the long hallway Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: to jest przegląd skojarzeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:29 fascynacje muzyczne? "can i steel your mind?" - jesli chodzi o Jarboe i Swans i ostatnio "i need my soul, i need my love" - Magenta Odpowiedz Link Zgłoś
jarboe hey hope... 15.12.04, 12:32 ciekawe co by na to Freud powiedział gdybyśmy wpisywali skojarzenia muzyczne w postaci tekstów btw, czy dla Ciebie istotne jest bardziej to o czym śpiewają, czy w jaki sposób? (to tak a propos keenana) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight jak to dobrze... 15.12.04, 13:21 jak to dobrze, ze ciagle sa ludzie, ktorym jarboe i swans nieobce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: ale mało nas:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:48 aaaaa - pokrewne dusze!!! Laczmy sie!! nawet nie wiecie jak to milo spotkac kogos z podobna wrazliwoscia muzyczna... ja wprawdzie ostatnio odkrywam mroczne uroki black metalu - wciaga mnie koszmarnie... ale Swans tez graja mi w duszy nieprzerwanie ) i do jarboe: btw, czy dla Ciebie istotne jest bardziej to o czym śpiewają, czy w jaki sposób?(to tak a propos keenana) co do Keenana - calosztalt ma znaczenie, ale chyba jednak uwage moja zwracaja teksty zaspiewane z charakterystyczna ekspresja w glosie... bo gdy Keenan ryczy: "you fucking disappoint me" od razu jakos stawiam przed oczami sobie kogos kto mnie rozczarowal gdzies tam )) taka juz skrzywiona jestem... a co do tekstow to moze po polskiemu ) "mowi sie kocham, bo chce sie odzewu i smierc sie odpowiada, choc inaczej trzeba..." pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:58 jak nie wiadomo o co chodzi to z pewnoscia chodzi o black metal... uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MayheM Re: a co do black metalu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:39 "...I am the key of dark passion, I drink my blood, I eat my flesh.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: a co do black metalu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:29 no to black metalowo "Those who restrain desire, do so because theirs is weak enough to be restrained; and the restrainer or reason usurps its place & governs the unwilling. And being restrain'd, it by degrees becomes passive, till it is only the shadow of desire." Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: to jest przegląd skojarzeniowy 15.12.04, 23:38 When I wake up early in the mornin' Suna is up I'm still yeawnin' Nie wiem, czy się nie kropłem w tekście Acha, żeby było jasne- jestem śpiący i tylko z tym mi się ring kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś