monserati 28.06.06, 14:44 Czy nikogo to nie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: księgowy Czy nikogo to nie obchodzi? IP: *.toya.net.pl 28.06.06, 23:18 Ta pracodawcę i pracobiorcę, no i może jeszcze ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.06.06, 07:36 ale za to na ŁKSie jest bazar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TajemniczyDoPedro Ach ta kasa IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 01:12 Zazdrośnik chciałby bazar mieć u siebie?? "Nie dla wieśniasa z bazaru kasa". Ponieważ po twoim nicku można sądzić że od 1910 godz lub dni kibicujesz swojej drużynie to ci powiem jak twoja drużyna łata budżet. WYŁUDZA pieniądze od zamożnych przedsiębiorców, bo sama to nawet bazaru nie jest w stanie zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 08:02 a gdzie don pedro wyczytałes że jestem zazdrosny? Widzew jest klubem czysto sportowym ŁKS zaś niewiadomo czym, jakąs dziwną hybrydą która pod płaszczykiem uprawiania sportu zajmuje się wyłudzaniem kasy od miasta oraz własnych pracowników. No ale to macie od założycieli, taką smykałkę do handlu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.chello.pl 30.06.06, 12:23 wez bo mi zwieracze puszcza, jak czytam jak o hybrydzie i plaszczyku pisze kibic najbardziej zlodziejskiego klubu w polsce, ktory hybrydy, plaszczyki, przeksztalcenia w kolejne spolki opanowal do perfekcji. byle tylko nie placic swoich dlugow. co za kraj... ale moze juz niedlugo jak fryzjer zacznie sypac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 30.06.06, 14:50 i wtedy ŁKS spuśczą do V ligi za kupiony mecz z Lechem i kilka jeszcze innych... Niech ten Fryzjer zacznie gadać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.48.115.131.ltv.pl 01.07.06, 12:59 zwłaszcza powinien sypać jak to kupowaliście od LEcha utrzymanie w II lidze w ostatnim meczu, w końcu Wielkopolska wiec moze się dowiemy jak to sypneliscie kaską... gdyby nie to to teraz na waszej ruinie dzień i noc byłby wielki bazar a chłopaki z Galery otwieraliby stoiska ze skarpetkami... tak tak, dziękuj tym co kupili pejsiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.chello.pl 02.07.06, 14:17 to sa jakies tam twoje domniemania poparte domyslami chyba jedynie kolegow z podworka. DOMNIEMANIA pejsiku. dlugi widzewa i zlodziejski charakter tego klubu sa FAKTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.toya.net.pl 02.07.06, 19:47 pisząc słowu: "pejsiku", obrażasz załozycieli swojego klubu, plujesz w twarz panom Wasserzug, Heiman, Hirszberg, Taubwurcel, Poznański. Ładnie to tak, pejsiku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.chello.pl 03.07.06, 21:48 nie sadze pejsiku. najwyzej twoich starych. Lodzki Klub Sportowy pierwszy polski klub pod zaborami. te nazwiska, ktore powtarzacie jak mantre, to zacni ludzie, ktorzy w tym pomogli i chwala im za to. inaczej pod ruskim zaborem nie bylo mozliwe stworzenie polskiego klubu dla polskiej mlodziezy. moze jak kiedys skonczysz jakas podstawowke, to uda ci sie to ogarnac. i skup sie lepiej na historii swojego klubu, bo zdaje sie, ze to dopiero wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.toya.net.pl 04.07.06, 11:53 polsko-zydowskie korzenie to wy, historia nie kłamie. nie zmienisz tego pejsiku. nie wstydź sie historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew rządzi chyba w twoim kiblu IP: *.chello.pl 04.07.06, 13:01 ja sie nie wstydze historii ani mojego klubu ani mojego miasta. obie sa piekne i wyjatkowe. nie wiem jaka wioche reprezentujesz, to trudno mi sie wypowiadac nt. jej historii a co do klubu widzew, tez trudno cokolwiek powiedziec poza tym, ze z pewnoscia ma walek w herbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryczek Re: Trenerzy w ŁKS pracuja od stycznia za darmo ! IP: *.onspeed.com / *.onspeed.com 30.06.06, 15:50 W LKS znowu oszukuja, ale to wiadoma sprawa od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Trenerzy w ŁKS pracuja od stycznia za darmo ! IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 07:58 Goszczu ma 6 mln dlugutak wiec sami rozumiecie czemu pilkarzy i trenerzry graja za darmo... i to jest glowny powod odejscia sypka, dzikiji i innych doswiadczonych zawodnikow ktorzy za darmo nie chca grac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Trenerzy w ŁKS pracuja od stycznia za darmo ! IP: *.chello.pl 01.07.06, 12:17 dobrze, ze inni chca grac. na waszym miejscu zaczalbym sie martwic jak nik wejdzie do pzpnu i zaczna sie dociekania dlaczego pewien klub widzew za dlugi nie wyladowal jeszcze w okregowce, tylko na piekne oczy rudego dostaje co roku licencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Trenerzy w ŁKS pracuja od stycznia za darmo ! IP: *.centertel.pl 01.07.06, 18:59 Pan Boniek dla ciebie, jak cię matka nie wychowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Trenerzy w ŁKS pracuja od stycznia za darmo ! IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 23:04 a sciagają tylko tych piłkarzy, którzy nie chca się zdecydowac na testy bo wiedzą, ze sa słabi. ogolnie zapowiada sie, ze szybciej spadną niż weszli. Odpowiedz Link Zgłoś