afika 01.07.06, 22:48 ciepłe dni sprzyjają szaleństwu, przypadkowości i niespodziankom. czy zdarzyła wam się ostatnio niezapomniana, niesamowita i niespodziewana przogoda nocna? jak było? były wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oto_nowy_login Re: niesamowita noc 01.07.06, 22:54 afika napisała: > ciepłe dni sprzyjają szaleństwu, przypadkowości i niespodziankom. > czy zdarzyła wam się ostatnio niezapomniana, niesamowita i niespodziewana > przogoda nocna? jak było? były wyrzuty sumienia? - Posłałem łożko. - Dziękuję. - Płoszę Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 01.07.06, 22:56 może spłecyzuję: seksualna przygoda nocna, niekoniecznie ze znaną wcześniej osobą Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: niesamowita noc 02.07.06, 00:00 tobie widze że tyklo jedno w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: niesamowita noc 02.07.06, 01:34 nie sadze by to było dobre miejsce do takich pytan. czy w ogóle jest na to dobre miejsce? ps. fajny dowcip umieściłaś na wątku nie tylko dla feministek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: niesamowita noc 02.07.06, 09:45 Ja nie sądzę, że to w ogóle dobre pytanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 10:15 macie rację - to nie jest miejsce na taki wątek - za dużo ludzi nie ma wyobraźni i poczucia humoru a do tego kultury. z tą dziwką była po prostu przesada!!! apel do adminów: czuję się urażona i proszę o interwencję - wymuszanie logowania miało przecież temu służyć Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 10:40 Nie rozumiem dlaczego się tak oburzasz. Słowo "dziwka" może i jest nieco wulgarne i nie powinno być tutaj użyte - ale jedynie z tego względu. Ja bym napisała po prostu, że jesteś puszczalska. Bo chyba zgodzisz się, że osoba, która "oddaje się szaleństwu nocy" i po kilkugodzinnej znajomości uprawia z kimś seks, jest po prostu na poziomie panienki lekkich obyczajów (żebyś się znów nie oburzała, nie użyłam słowa dziwka). A jeśli do tego idzie się z kimś do łóżka po tym jak facet coś zafundował - to już jest się prostytutką z prawdziwego zdarzenia (na zasadzie: ty mi zapłaciłeś drinkami, ja tobie zrobię loda). Pozdrawiam i miłych szaleństw w nocy życzę, może jakąś miłą chorobę załapiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: niesamowita noc 02.07.06, 11:08 A ja uwazam, ze większość ludzi, która wypisuje takei pie..e w tym wątku, ma poważne problemy ze sobą i swoją seksualnością, a do tego moralizuje jak ojciec Rydzyk, puszczajac w sdole ekranu numer swojego konta i mówiąc o biednych Murzynkach. Kobietę oceniają w kategoriach - dziwka/puszczalska , daje szybko/trzeba poczekać aż da , a jedyny sposób w jaki można uprawiać seks, to jak sie najpierw pochodzi z kimś 5 lat ;/ o nei jest watek o miłości, oddaniu i byciu ze sobądo smierci- to jest wątek o seksie, jak sama nazwa wskazuje. Jeśli ktoś uwaza, ze niemożliwey jest seks bez miłości, ok, jego sprawa, ale nie wszyyscy na świecie tak uwazają i stwierdzenie, ze ktoś jest puszczlką /vel dziwką - dowodzi tylko tego, ze uwaza sie swoje poglądy za jedynie słuszne i najmoralniejsze. A ja uwazam, ze to kompleksy;P A do głowy, nie przyjdzie, ze ktos może miec po prostu ochotę na szybki, niezobowiżujący seks , bez związku, bez niczego dalszego potem i nawet bez kolejnego spotkania. I to jest czyjaś prywatna sprawa - seks jest jak jedzenei - mozna zreć całe życie chleb ze smalcem, można tez jadać kalmary na przemian z truskawkami, jak również można sie udławić. Ale nie czyjaś sprawa, co kto jada . Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:12 iluminacja256 napisał: I to jest czyjaś prywatna sprawa - seks jest jak jedzenei > - > mozna zreć całe życie chleb ze smalcem, można tez jadać kalmary na przemian z > truskawkami, jak również można sie udławić. Ale nie czyjaś sprawa, co kto jada No to po co afika zaczyna taki temat, skoro to nie jest jej sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: niesamowita noc 02.07.06, 13:29 To jest własnie jej sprawa:)Jej i człowieka , z którym się kocha. A po co zakłada wątek, to diabli wiedza - może jej się nudziło, jej trzeba zapytac. Nieodmiennie jednak polecam w takichwypadkach ten film: www.jpc.de/jpcng/home/detail/-/hnum/3726923/iampartner/a53 Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 13:42 masz rację - pokusiło mnie w szaloną gwieździstą noc - szkoda że takowe w dzień się odezwały... tak poważnie - lubię znać opinie na czasem kontrowersyjne tematy z innymi mamusiami w piaskownicy nie zawsze da się tak pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:02 Czyli jeśli Twój facet zaprowadzi Cię na kolację a Ty potem spędzasz z nim upojne chwile, to robisz to w ramach odwdzięczenia czy swego rodzaju uczucia i bodźca... ? I powiedz mi w takim razie co wolno a czego nie po np: 1 dni znajomości. 1 miesiącu znajomości 1 roku znajomości... A myślałem, że sex to sfera prywatna... Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:09 > A myślałem, że sex to sfera prywatna... No to po co czytasz forum o seksie i się na ten temat wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:25 Jeśli jest napisane to czytam. Ale nie mówię komuś, że po dniu nie może... :/. Bo to jego sprawa. Tak jak i to, że chce się podzielić z kimś tym... Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:14 opanuj trochę swoje emocje i przeczytaj jeszcze raz co napisałam. może po prostu nie nauczyli Cię jeszcze czytać ze zrozumieniem. nie napisałam że mi takie noce się zdarzają więc to jest po prostu publiczna obraza ścigana prawem. tobie również czegoś życzę - załapania choroby zwanej mądrością i opanowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:29 Afika napisała: > nie napisałam że mi > takie noce się zdarzają więc to jest po prostu publiczna obraza ścigana prawem. Widzę tu pewną nieścisłość... Skoro afika uznała za stosowne w pewien sposób się wytłumaczyć (że ona nigdy nie miała takiej nocy, tak po prostu pyta), to chyba nie uważa takiegi zachowania za całkiem w porządku. Bo gdyby uważała,że to jest ok, to by miała gdzieś, czy inni myślą, że jej się przydażył przypadkowy seks czy nie. A teraz mam uwagę do Iluminacji 256 - jeśli uwąznie przeczytasz zacytowaną przeze mnie wypowiedź afiki, to zauważysz, że ona zgadza się ze mną, że takie zachowanie jest oznaką dziwkarstwa - bo gdyby jej się takie noce zdarzały, to mogłabym ją nazwać dziwką i wtedy nie byłaby to obraza. Jeśli zaraz afika zacznie protestować,że nie to miała na myśli, to już teraz mam dla niej radę: naucz się składniej wypowiadać swoje przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:54 nie tłumaczę się tylko stwierdzam fakty a twoje gdybanie nie ma sensu. i szczerze: mam gdzieś co inni sądzą bo jeśli ktośą tak pochopnie jak ty wyciąga wnioski to ma problem ale ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 13:06 To że masz gdzieś co sądzą inni, nie najlepiej o tobie świadczy, gdyż żyjesz wśród ludzi i jednak powinnaś trochę liczyć się z ich zdaniem. Ale dzięki tobie przynajmniej już wiem, czemu niektórzy ludzie tak potwornie śmierdzą i się nie myją - po prostu mają gdzieś, co sądzą o nich inni. Tak jak Ty. Wolę nie myśleć, jak będziesz cuchnąć za kilkadziesiąt lat, gdy już np. stwierdzisz, że i tak jesteś stara, żaden facet cię nie zapragnie, więc nie ma sensu o siebie dbać. Jak to dobrze, że cie nie znam w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 13:39 też się cieszę że nie mam do czynienia z ludźmi płytkimi, strasznie spacza Ci się sens każdej obcej wypowiedzi tak poza tym - uprawiasz seks przed ślubem??? przecież to niemoralne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Dajcie spokój, za goraco na takie rozmowy:) 02.07.06, 13:42 Wbrew pozorom , ludzie sa istotami dość dziwnymi - zakochuja sie w swojej własnej płci, zakochują sie w ludziach ,z którymi nigdy nie beda, kochają sie z księzmi i mają z nimi dzieci z pełną swiadomością, ładują sie w nonsensowne trójkąty itp, itd...Gdyby tak recepta na szczęscie było neiuprawianie seksu z przypadkowymi ludzmi to czloweik jako gatunek powinien bycholernie szczesliwy. a nie jest. Za to jest tak jak zawsze - letni , niezobowiązujacy temacik , przekształca sie w moralną pyskówkę połączoną z ocenianiem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: Dajcie spokój, za goraco na takie rozmowy:) 02.07.06, 13:44 całkowicie się z tobą zgadzam - to właśnie miał być taki letni niezobowiązujący temacik bo czasem jest tu za poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 13:54 Widzę, że dla ciebie coś może być albo czarne albo białe. Twoim zdaniem istnieją tylko 2 rodzaje kobiet? Takie co utrzymują dziewictwo aż do ślubu, albo takie, co sypiają z każdym facetem co się nawinie. Otóż wyobraź sobie, że takie skrajności są dosyć rzadkie. I to chyba ty spaczasz sens każdej wypowiedzi, którą czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: niesamowita noc 02.07.06, 11:58 Jak widać nasze społeczeństwo składa się z samych pracocholików dla których jedyną rozrywką jest powrót do domu i zanurkowanie pod pierzynkę. Co więcej ów ludzie wyznają zasadę, że zwykły pocałunek to już zbyt wiele... Chyba normalną sytuacją jest to, że spotyka się dwójka ludzi, którzy po spędzeniu miłego wieczoru razem uprawiają seks. Powiem więcej, nienormalnym jest to, że seksu się nie uprawia... Nie chodzi o to, że trzeba to robić z byle kim. Ale zupełnie nienormalną sytuacją jest to, kiedy ludzie są ze sobą od kilkunastu lat i jedyną rzeczą jaką robią to dawanie sobie buzi... Głównym zadaniem każdego gatunku jest to, żeby przetrwać. Nie to, żeby dochowywać jakiś dość dziwnych rytuałów... P.S. Sprostowanie. Osobiście nigdy nie poznałem nikogo z kim uprawiałem seks po pierwszym spotkaniu. Co więcej. Ta przyjemność zarezerwowana jest tylko i wyłącznie dla jednej jedynej wybranki życia z którą obecnie jestem... Co więcej przez gardło mi nie przejdzie słowo dziwka. Jaka dziwka? Dlaczego? A on w takim razie kim był? Prawda jest taka. Ludzie nie zostali stworzeni do tego aby budować, uczyć się, zdobywać inne światy. Jak każdy gatunek jesteśmy stworzeni do tego aby wychować potomstwo, najlepiej jak najwięcej. Reszta to tylko miły dodatek w życiu... I jak najbardziej. Forum to miejsce do takich rozmów... Bo sex to jak najbardziej normalna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:06 al_ napisał: > I jak najbardziej. Forum to miejsce do takich rozmów... Bo sex to jak > najbardziej normalna rzecz. niby tak. ale do dyskusji a nie do licytacji kto jak gdzie i kiedy sie puszcza to nie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:37 al_ napisał: Nie chodzi o to, że trzeba to robić z byle > > kim. A ile wiesz o drugiej osobie po kilku godzinach znajomości, zazwyczaj trochę "pijanej" znajomości zresztą? A w ogóle to nie wiem, gdzie doczytałeś, że jestem przeciwna seksowi i "nawet pocałunek to już zbyt wiele". Nie jestem aseksualna, uwielbiam kochać się, ba! dziko pieprzyć z moim chłopakiem. Ale jest to mój chłopak, którego już trochę znam, a nie przypadkowy koleś z dyskoteki, który potem będzie komentował do swoich kolegów, jaką to laskę wyrwał i opowiadał, czy mam ciasną cipę i czy zrobiliśmy to analnie. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: niesamowita noc 02.07.06, 16:30 Ale dlaczego zakładasz, że dziewczyna musi być przysłowiową kurewką a chłopak dresiarzem z dyskoteki. W dodatku dlaczego obydwoje muszą być pijani czy naćpani. Czyż nie może być to para młodych inteligentnych ludzi, którzy poprostu na swój widok poczuli jakiś bodziec... ? Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 17:29 osoby które zakładają pewne zgodne ze zwoim tokiem rozumowania teorie są zazwyczaj także bardzo ograniczeni i prości (żeby nie twierdzić dosadniej), na kilka prostych pytań otrzymałam odpowiedź że jestem dziwką i puszczalską, a skąd ta osoba może to wiedzieć i wogóle co może o mnie wiedzieć... swoją drogą skoro mysz twierdzi że jest taka moralnie w porządku to czy może dać 100% pewności że za tydzień nie będzie z następnym... nie da się przewidzieć przyszłości i uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 17:56 afika napisała: a > skąd ta osoba może to wiedzieć i wogóle co może o mnie wiedzieć... Na pewno wiem, że nie znasz zasad ortografii - poprawnie jest W OGÓLE . Chyba nie uczyłaś się w szkole zbyt pilnie. Napisała też: > osoby które zakładają pewne zgodne ze zwoim tokiem rozumowania teorie są > zazwyczaj także bardzo ograniczeni i prości (żeby nie twierdzić dosadniej) Afika, a kto kilka wypowiedzi wcześniej stwierdził - na podstawie tego, że napisałam, że jestem przeciwna znajomościom na jedną noc - że zapewne zostanę dziewicą aż do ślubu (dokładniej to wyraziłaś zdziwienie, że tak się nie stało). To też była teoria zgodna jedynie z twoim tokiem rozumowania. Kto tu jest więc ograniczony i prosty (żeby nie twierdzić dosadniej)?! Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 19:48 nic nie stwierdziłam, to nie był żaden tok rozumowania, czy używasz od wczoraj netu? - na to wygląda; jeśli masz pms to nie musisz wyżywać się publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 18:00 Afika napisała: nie da się > przewidzieć przyszłości i uczuć Tak, to prawda. Ale jeśli jestem z kimś w stałym związku, to raczej zakładam, że będzie on (jak sama nazwa wskazuje) trwały. To, że przyszłość często weryfikuje te plany, to już zupełnie inna sprawa. Zresztą podejrzewam, że dobrze wiesz, o co mi chodzi, tylko tak napisałaś, byle coś odpowiedzieć. Bo nie sądzę, byś była aż tak ograniczona, by nie widzieć różnicy pomiędzy stałym związkiem a znajomością na jedną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 19:40 kobieto, daj już sobie spokój. Temat miał być lekki łatwy i przyjemny a zrobiłaś z niego popisówkę moralności. Nie mając już argumentów czepiasz się ortografii a właściwie literówki, która i Tobie się zdarza. I jeszcze jedno: nie traktuj tak poważnie internetu bo na total ogłupiejesz. Twoje wypowiedzi brzmią czasem jak kazania starego klechy. Życie jest tak brutalne że wsytarczy ponurości w realu. Nie rób grobu w necie, daj na luz i bądź szczęśliwa chociaż tak jak ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 20:02 pustaki zazwyczaj są szczęśliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: niesamowita noc 02.07.06, 17:49 Al, jak przeczytałam twój post, to uśmiechnłam się z politowaniem. Jak sądzisz, jak to zazwyczaj wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: niesamowita noc 03.07.06, 13:04 Zazwyczaj nie znaczy zawsze. Chodzą po tym świecie też normalni ludzie. A ja nie lubię wszytkich do jednego koszyka wrzucać... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: niesamowita noc 02.07.06, 12:05 W dzisiejsym świecie Hif etc... to może być więcej niż niespodzianka ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: niesamowita noc 02.07.06, 19:30 Czy to nie zbyt imtymne pytania? Wyrzuty sumienia to ja mam zawsze! jak czegoś nie zrobię-zmarnowane szanse itp.,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
afika Re: niesamowita noc 02.07.06, 19:41 nareszcie miła odpowiedź ;) a nie wyrzuty moralnej dewoty... pozdrawiam nocnego marka... Odpowiedz Link Zgłoś