Dodaj do ulubionych

Warszawska etiuda

IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 22:15
czy ktos w ostatnim czasie lecial z etiudy ?? coraz wiecej sie słyszy o
zakorkowanym okreciu ale czy takze na etiudzie sa takie kolejki ? w przysłym
tyg znowu bede leciala z etiudy i nie wiem jaki zapas czasowy wziac na dojazd
do w-wy. j\planuje jechac polskimexpressem ale teraz nie wiem jak mam sobie
czas rozplanowac. lodz - warszawa jedzie na samo lotnisko 2 h ale przez korki
roznie moze byc
prosze o jakies szczegoly, moze ktos tam byl w ostanim czasie
Obserwuj wątek
    • Gość: FL Re: Warszawska etiuda IP: *.starnettelecom.pl 18.07.06, 01:06
      kawałek pred Babskiem licząc od strony Łodzi jest remont jednego pasa ruchu.
      NIeiwm ile to może zabrac w dzień powszedni ale dla bezpieczenstwa
      proponowalbym 30-40 minut
    • Gość: matej Re: Warszawska etiuda IP: 85.59.41.* 18.07.06, 08:24
      ja polskim expresem jehalem prawie 3 godziny
      korek w nadarzynie sie zaczol
      bo jakis oszolom zapomnial wybudowac skrzyzowania 2 poziomowego
      i 3 pasu :/
      jehalem 3 lipca
    • Gość: matej Re: Warszawska etiuda IP: 85.59.41.* 18.07.06, 08:25
      aha i jeszcze jedno jak masz bilet to nawet niejestes pewna czy pojedziesz w analogicznym okresie rok temu sprzedali wiecej biletow niz miejsc
      przyjechal busik a bylo 45 osob z biletami.
    • Gość: matej Re: Warszawska etiuda IP: 85.59.41.* 18.07.06, 08:26
      15 przed polskim expresem jezdzi PKS niema go w rozkladzie informacja na PKSie
      jest tanszy i szybszy
      • Gość: Prezesik Re: Warszawska etiuda IP: *.response.pl 18.07.06, 09:26
        Matej czy Ty na prawdę nie mógłbyś zacząć korzystać ze słownika lub z Worda jak
        piszesz posty?
        • Gość: awa Re: Warszawska etiuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:00
          pomijajac to co na drodze , patrz wyzej, na okeciu jest straszny burdel. widok tego co robi za parking
          moze zalamac. jesli sie juz zdola wjechac to trzeba uwazac bo dziury a na wyjezdzie kolcztki drą o
          podwozie - wyjezdzac bez pasazerow. w blaszaku pt etiuda tlok, uwalone monitory z informacja i
          zwlaszcza wieczorem nie ma kogokolwiek, kto moglby udzielic jakiejs informacji np. o wielkosci
          opoznienia. ani kropli niczego do picia. syf i smrod. lublinek w porownaniu z tym gnojem to europa.
          • Gość: gosc Re: Warszawska etiuda IP: *.devs.futuro.pl 18.07.06, 10:24
            A co masz do Lublinka? Bałagan? Chaos i brak informacji? Brak możliwości
            napicia się kawy? nic z tych rzeczy. Chec-iny i kolejki oznaczone, panie w
            okienku kasowym zawsze udzielają rzetelnej informacji. Parking fakt, nie za
            duży, ale porównanie Lublinka do choaosu na Etiudzie to chyba kiepski pomysł.
          • Gość: kasia Re: Warszawska etiuda IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 18:01
            no własnie ja lecialam z etiudy na wielkanoc, mialam 2,5 h opoznienia, nikt nic
            nie wiedziala ale przed wejsciem do samolotu dostalismy po paczuszce jedzenia,
            tj. po 2 pokazne kanapy, 2 butelki picia i batoniki, dobre i to bo byłam nax
            głodna.
            boje sie zebym nie miala teraz tego samego. nie lece do samego rzymu tylkp
            potem czekam mnie jeszcze ponad 300 kg dalszej drogi a to znowu czas i czas.
        • Gość: matej Re: Warszawska etiuda IP: 85.59.41.* 18.07.06, 10:45
          aktualnie niemam takiej mozliwosci ograniczam sie z pisaniem na forum
          przy sobie niemam polskich znakow ani worda
          • brzytwa007 Re: Warszawska etiuda 18.07.06, 11:49
            A propos Etiudy. Laduje tam w czwartek ok. 22.30 i mam problem jak pozniej
            sprawnie dostac sie do Lodzi. Slyszeliscie moze o jakims dogodnym polaczeniu o
            tej porze z Okecia do Lodzi? Z gory dziekuje za pomoc
            • Gość: FL Re: Warszawska etiuda IP: 80.50.74.* 18.07.06, 11:52
              Samolotem Lotu za 120 pln.
              • Gość: spott Re: Warszawska etiuda IP: 80.54.43.* 18.07.06, 13:54
                Nie ma szans na LO3995 odlot 22.50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka