Dodaj do ulubionych

Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to...

20.07.06, 12:31
swędzi, a sam jestem ateistą, ale co komu przeszkadza, że ktoś (w tym wypadku
parlamentarzyści), gdzieś (tym razem w kaplicy sejmowej) modli się w jakiejś
intencji? Robienie sobie jaj z wyznań, chyba nie jest oznaką kultury
osobistej? Czy równie śmieszne jest zamawianie mszy za dusze zmarłych albo
święcenie samochodów lub błogosławienie zwierząt? A co z innymi niż katolickie
wyznania? Np. czy modły muzułmańskie, w przyklęku, na dywaniku, ze wznąszeniem
rąk przez modlącego się Araba albo kiwanie się pod Ścianą Płaczu Żyda także
wzbudzają w prześmiewcach ataki wesołości? A spokojnie można przyjąć, że i
innowiercy nie poświęcają czasu jedynie na szczególnie wzniosłe modlitwy. To
co, tylko katolicy niektórych mierzą, czy wszyscy wierzący są "godni"
szyderstw? Hę? Bo jakoś trudno znależć na forum trefnisi, którzy kpią równie
ochoczo choćby i z ewangelików.
Obserwuj wątek
    • yavorius Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jest tu: 20.07.06, 12:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=45542016
      • big_news Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 12:36
        Przecież wiem. Ale celowo założyłem osobny, żeby mój głos w tej sprawie był
        zauważalny. Do tego jeszcze nie odpowiada mi rola wpisującego się akurat w
        wątku, które delikatnie mówiąc uważam za niestosowny. Nie jest to chyba jakaś
        zbrodnia?
        • yavorius Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 12:38
          big_news napisał:
          > Ale celowo założyłem osobny, żeby mój głos w tej sprawie był zauważalny.

No, jeżeli aż tak bardzo chcesz być widoczny...

Pomyśl tylko, co działoby się na tym forum, gdyby każdy chciał być taki
          zauważalny...
          • longeta Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 12:44
            nie gadam już z trolami w tamtym wątku
            zabawe jest to, że ludzie którzy jeszcze parę tygodni temu chcieli zamknąc
            kościoły w niedziele,teraz udają wielkich męczenników chrześcijańskich
            podpierając się kulturą i wierzeniami indian
            • cassani prawda 20.07.06, 12:47
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=43056821&s=0
              troll cassani chciał swego czasu zamknąć kościoły w niedzielę, a afera była!
            • dziad_borowy Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 12:49
              Znajdz jedna osobe wsrod tych troli hehe ale numer, ktora tam udaje meczennika
              chrzescijanskiego podpierajac sie kultura i wierzeniami Indian to przestane
              sadzic o Tobie, to co sadze.
              Dzierżżż!!!
              • cassani ja jestem męczennikiem 20.07.06, 12:50
                a przynajmniej spocony!
          • big_news Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 12:47
            Doskonale wiesz, że nie w tym rzecz. Jakąś tam "markę" już sobie wyrobiłem i kto
            chce, to mnie "widzi";)
            Poza tym uważam, iż na forum jest sporo lepszych ode mnie egocentryków.
            Po prostu chciałem wyraźnie zaakcentować mój niesmak, spowodowany zakładaniem
            watków niegodnych. I tyle.
            • brite Re: Nie chcę marudzić, ale wątek na ten temat jes 20.07.06, 13:08
              > watków niegodnych.

Łojezu Biggi, powalasz mnie ostatnio. Zdefiniuj tę 'niegodność', bo już nie
              rozumiem. Czy chodzi Ci o to, że rozpoczynanie wątków szydzących z czegoś/kogoś
              jest niegodne? Zatem czyż nie pierwszy powinieneś się uderzyć w sutek?
              • brite od jakiegoś czasu 20.07.06, 13:17
                zaczynam podejrzewać, że tworzysz tutaj front nie z przekonania, ale z czystej
                przekory, tylko po to, by zachować swój image forumowego kontestatora. Albo dla
                zachowania równowagi, co by było bardzo szlachetne.
                • big_news Re: od jakiegoś czasu 20.07.06, 13:20
                  Wybierz co Ci bardziej wygodne. Mnie odpowiada każde określenie.
                  • brite Re: od jakiegoś czasu 20.07.06, 13:37
                    To są tylko moje domysły, na ich podstawie nie chcę przyklejać Ci etykietki.
                    • longeta Re: od jakiegoś czasu 20.07.06, 13:56
                      jeżeli to do mnie to już mam,longeta troll hihihi
                      zabawne bo są dobre i złe jak w bajce
    • gray a może... 20.07.06, 12:45

skoro sa w pracy, to wzięliby się za pracowanie?
      • longeta Re: a może... 20.07.06, 12:47
        to ich praca,a gebels ich patronem?
      • big_news Re: a może... 20.07.06, 12:50
        Wyjątkowo odpowiem. Msza odbyła się bodaj o godz. 7,30. A więc przed
        rozpoczęciem pracy. Przybył na nią ten, który chciał. Przymusu nie było. Zatem
        żaden problem.
        • gray Re: a może... 20.07.06, 18:18

a obwieszczenie o tym fakcie kaczyński (żeby każdy mógł przeczytać) przybił
          pineską do framugi zamiast marnować czas obrad na informowanie o prywatnych (bo
          przed pracą odbywających się) gusłach.
    • tylko-forum Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 12:48
      Po czym poznajesz, że komuś przeszkadza?
      Po prostu są tacy co się chcą modlić w tej intencji i tacy, którzy uważają
      kaplicę sejmową za godną poważniejszych spraw, a modlenie się o deszcz za
      śmieszne.
      Jedni i drudzy mają prawo głosić swoje poglądy.

> Robienie sobie jaj z wyznań, chyba nie jest oznaką kultury
      > osobistej?

A kto sobie robi jaja z wyznania?
      Mowa jest o konkretnej modlitwie.
      Na razie posłowie wierzący nie zostali uznani za świętych i można się z nich
      śmiać bez obawy o obrazę religii.

• longeta Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 12:54
        tylko-forum napisał:> A kto sobie robi jaja z wyznania?
        > Mowa jest o konkretnej modlitwie.
        > Na razie posłowie wierzący nie zostali uznani za świętych i można się z nich
        > śmiać bez obawy o obrazę religii.

Ludzie modlą się o wszystko w zależności od potrzeb,maturzyści,matki i ojcowie
        chodza na pielgrzymki zawsze z intencją np. zdrowie itp.itd.

Nie masz pojęcia o religi o modlitwach1
        • tylko-forum Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 13:12
          > Ludzie modlą się o wszystko w zależności od potrzeb,maturzyści,matki i ojcowie
          > chodza na pielgrzymki zawsze z intencją np. zdrowie itp.itd.

No i...?
          Ktoś im zabrania?

> Nie masz pojęcia o religi o modlitwach1

Nie masz argumentu _w_sprawie_ to zabierasz się za _osobę_
          Poddałeś się...;-))
          • longeta Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 13:23
            tylko-forum napisał:
            > Nie masz argumentu _w_sprawie_ to zabierasz się za _osobę_
            > Poddałeś się...;-))

to był argument,szkoda że tego nie widzisz,ale jako ateiscie wybaczam ci
            ich pogląd na temat swiata jest ograniczony przez nauke która ma wiele jeszcze
            do zrobienia
      • big_news Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 12:58
        Jakie to szczęście, że jest ktoś, kto w sposób przystępny wyjąsnił mi w czym
        rzecz. I, że ten ktoś wie, za co można lub należy się modlić. Tak, aby intencja
        została uznana za poważną. Śmiać się oczywiście możesz, do woli. Jeżeli jednak
        przyznajesz, że wszyscy mają prawo głosić poglądy, to pozwól łaskawco, że i ja
        je wygłoszę. I widzisz wyraźnie, że mnie się nie podoba naigrywanie w tych
        kwestiach z innych. Mam prawo się z Tobą nie zgadzać, czy nie? Mogę powiedzieć,
        że jesteś niepoważny? Pozwalasz? Dzięki. W takim razie oświadczam: jesteś
        impertynentem.
        • tylko-forum Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 13:19
          > Śmiać się oczywiście możesz, do woli.

Po czym poznałeś, że to ja się śmieję?
          Cienko z dedukcją, oj cienko...;-))

> Jeżeli jednak
          > przyznajesz, że wszyscy mają prawo głosić poglądy,

oczywiscie...

> I widzisz wyraźnie, że mnie się nie podoba naigrywanie w tych
          > kwestiach z innych.

No i co z tego?
          A oni chcą się naigrywać

> Mam prawo się z Tobą nie zgadzać, czy nie?

szywiscie, Marian...;-)

> W takim razie oświadczam: jesteś
          > impertynentem.

Znowu nie na temat bo na temat nic nie masz do powiedzenia..;-)
          Kogo obchodzi twoje zdanie na mój temat?
          Mnie nie obchodzi.
          A wątek jest o całkiem innych osobach...;-)
          • big_news Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 13:22
            Kogo obchodzi twoje zdanie na mój temat?
            > Mnie nie obchodzi.

W takim razie po co się odnosisz do tego?
            Cieniutko z argumentacją, oj cieniusieńko...
    • brite Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 20.07.06, 12:50
      > jakoś trudno znależć na forum trefnisi, którzy kpią równie
      > ochoczo choćby i z ewangelików.

Mało jest ewangelików w mediach.
      Wiadomo, że to, co wystawia się najbardziej, najwięcej obrywa. Najbardziej
      obśmiani są ci politycy, którzy najczęściej bywają w mediach.
    • cassani no widzisz Bigi - dla Ciebie i Gosiewskiego 20.07.06, 12:52
      to nie jest śmieszne - a dla reszty Polski - jest.
      Taka jest różnica między Partią a narodem.
      • big_news Re: no widzisz Bigi - dla Ciebie i Gosiewskiego 20.07.06, 13:00
        Doceniam Twoje wysiłki i powstrzymanie się od złośliwości. Nie zaznaczenie
        faktu, iż Gosiewski to Edgar, musiało Cie sporo kosztować. Dzięki wielkie.
        • cassani powiem Ci w tajemnicy 20.07.06, 13:04
          że to żonglowanie w tv drugimi czy trzecimi imionami żeby ośmieszyć jakiegoś
          polityka dla mnie ma poziom piaskownicy. Tak samo jak naigrywanie sie z wyglądu
          fizycznego. nawet jak pisze Edgar - to traktuj to jako imię - nie obelgę. Tak
          samo jak napiszę Murzyn czy Żyd. To tylko nazwy własne.
          A co do mojej złośliwości - ja jej nie muszę powstrzymywać - ja ją kontroluję.
          • yavorius Cassani, odpuść 20.07.06, 13:06
            Pozostaje nam przyzwyczajać się do tego, że ten Big_News, który kiedyś pisał
            naprawdę fajne posty na forum, już nie istnieje. Zamiast niego mamy Big_Newsa z
            PiSu. Szkoda.
            • longeta Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 13:08
              za to twoje są zajebiste np.odpie..sie od warszawy
              dobrze że fotel ma bujany przed kompem,tak mnie powalił hehehe
              • yavorius nie przypominam sobie, żebym pytał Cię o zdanie/nt 20.07.06, 13:15
                • longeta Re: nie przypominam sobie, żebym pytał Cię o zdan 20.07.06, 13:17
                  Ja nie pytam,zawsze robię co chcę
                  • yavorius tak, tak, oczywiście /nt 20.07.06, 13:18
                  • marianczyk1 Re: nie przypominam sobie, żebym pytał Cię o zdan 23.07.06, 11:50
                    o to jestes strasznie zbuntowanym podstarzalym nastolatkiem
                    • longeta Re: nie przypominam sobie, żebym pytał Cię o zdan 23.07.06, 12:21
                      Jak już to wesołym staruszkiem
                • dziad_borowy Nie chojrakuj 20.07.06, 13:18
                  bo Ci jeszcze srednikiem przyjebie:-)
                  Dzierżżż!!!
                  • cassani o 20.07.06, 13:21
                    jak można .. średnikiem?
                    • dziad_borowy Re: o 20.07.06, 13:24
                      Tez sie;; zastanawiam ;
                      Dzierżżż!!!
            • cassani a ja Big_newsa lubię 20.07.06, 13:16
              i bronię go jak lew! wczoraj przed jedna z forumowiczek w emailu a dzis na GG
              przed srugim forumowiczem! Czekam na podziękowania i kwiaty!
              • brite ja się przyłączam do obrony 20.07.06, 13:19
                biorę również pod opiekę longetę - wara mi od wysyłania przeciw niemu próśb o
                ban do jabbura!
                • cassani to ja longetę chętnie oddaję Tobie do obrony :) 20.07.06, 13:20
                  mogę w pakiecie dołożyć dot.coma!
                  • brite dot.com już prawie obłaskawiony 20.07.06, 13:24
                    no, może do czasu kiedy przeczyta ten post :)
                • longeta Re: ja się przyłączam do obrony 20.07.06, 13:26
                  no brite zaskakujesz mnie?
                  w nagrodę dam ci namiary na skrawek lasu dębowego gdzie trawa nie rośnie i
                  słońce nie dochodzi,po prostu groza
                  • brite o, chętnie 20.07.06, 13:28
                    poproszę namiary na skrawek!
                    • aaa202 Jest całkiem spory skraw 20.07.06, 13:41
                      w arboretum w Rogowie. Drzewa tak szczelnie zasłaniają ziemię przed słońcem, że
                      jest pod nimi po prostu czarno. Ani źdźbło tam nie rośnie. Tylko słupy pni i
                      czerń. Cisza i chłód.
                      • longeta Re: Jest całkiem spory skraw 20.07.06, 13:45
                        to nie arboterum w rogowie pani czyniaca dziwne doświadczenia,to skrawek
                        prawdziwej pogańskiej puszczy której niemcy nie zdążyli wyciąć w okresie 2wojny
                        światowej
                        • aaa202 Ależ ja Ci nie chcę anektować pogańskiej puszczy 20.07.06, 13:48
                          a rogowskie arboretum też nie dało się hitlerowcom;-)

• longeta Re: Ależ ja Ci nie chcę anektować pogańskiej pusz 20.07.06, 13:53
                            Zwłaszcza sosny,to prawdziwy cud.
                      • dziad_borowy Jesteś okrutna 20.07.06, 13:46
                        Ide o zaklad, ze w wyniku ujawnienia slodkiego sekretu Longetty powie on teraz
                        cos niezrozumialego.
                        Dzierżżż!!!
                        • longeta Re: Jesteś okrutna 20.07.06, 13:48
                          np.dziady z BOR,u do boru?
                          • dziad_borowy O właśnie, na przykład.../nołnoł 20.07.06, 13:57
                    • longeta Re: o, chętnie 20.07.06, 13:42
                      Sezon rowerowy jeszcze się nie konczy,dam ci namiary ale nie dzisiaj na priw
                      dostaniesz.
                • titanic.kpt.tuska Re: ja się przyłączam do obrony 20.07.06, 14:49
                  brite napisał:

> biorę również pod opiekę longetę - wara mi od wysyłania przeciw niemu próśb o
                  > ban do jabbura!
                  >
                  Jak wygląda tak prośba?
                  "Kochany jabburku, zbanuj titanica, ten łobuz nam przeszkadza, wiecznie
                  kontestuje nasze zdanie, to zły człowiek jest! Kiedyś było tak wspaniale,
                  wszyscy mówiliśmy jednym głosem, mogliśmy sie nawzajem adorować, a teraz
                  wszystko się zmieniło. Jabureńku najdroższy, podobnie jak ty, też nie lubimy
                  PiSu, wszyscy jak jeden mąż staramy się wmówić nowym forumowiczom, że jak będą
                  popierać Tuska, to za jednym zamechem staną się mądrzy, i wykształceni.
                  Zbanuj PiSdzielca, bardzo cię jabbureńku prosimy!"-coś w tym stylu?
                  • brite Re: ja się przyłączam do obrony 20.07.06, 14:53
                    A tak w ogóle, widziałeś tutaj gdzieś fanów Tuska? Ja zauważyłem tylko tych, co
                    są za PiS i resztę.
              • aaa202 Lecz czy został on przez tę forumowiczkę zaatakowa 20.07.06, 13:20
                ny w istocie? Jeśli tak, to czego dotyczył ten zarzut?
                • cassani Re: Lecz czy został on przez tę forumowiczkę zaat 20.07.06, 13:22
                  nie było zadnego zarzutu - ale zawsze wypowiadam się po stronie Bigiego. To
                  taki przykład cassamarytanina :)
              • big_news Re: a ja Big_newsa lubię 20.07.06, 13:24
                Fajnych rzeczy się dowiaduję. Na privach o mnie gadają. Hehehe
                Tyż sie ludziskom chce:)))
                • cassani bez przesady :) 20.07.06, 13:33
                  to nie jest tak że więcej gadamy na privach niż na forum :)
                  tak się akurat złożyło.
                  • scalietti Re: bez przesady :) 20.07.06, 14:24
                    cassani napisał:

> to nie jest tak że więcej gadamy na privach niż na forum :)
                    > tak się akurat złożyło
                    że obrobili ci tyłek.
            • big_news Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 13:19
              Patrz yavorius, jak to się porobiło. Jaki wredny ten świat. Póki PiS nie był u
              władzy, dokąd w ubiegłym roku wszystkie znaki na ziemii, wodzie i niebie
              wskazywały, że Kaczyńscy nic nie wygrają, póty rządzili udzielni książęta, mężne
              serca w kształtnych piersiach, magistrowie, a jeszcze wcześniej trząsł Polską
              drogi Bronisław, ekonomiczny geniusz tysiąclecia oraz wesoły kierowca, wszystko
              ze mną było ok. Powtarzam: ze mną. Bo z Tobą, cassanim i innymi było jest i
              będzie ok. Póki otwarcie nie przyznałem, iż kibicuję PiS-owi, że chcę zmian, że
              liczę na wyczyszczenie tego i owego, tolerowałeś moje wpisy. Otóż wiedz, że moje
              poglądy polityczne są niezmienne od lat. Nigdzie na forum nie znajdziesz wpisu
              mojego autorstwa, który pozwoliłby komukolwiek sądzić, że jestem bliski
              czerwonym czy różowym. Jeszcze więcej. W swoim czasie przywalano mi od moherów.
              I jakoś Ci to nie wadziło. Od kiedy to jestem persona non grata? Ano od czasu,
              jak się okazuje, że czyszczenie kraju to nie mrzonki. Że wreszcie to się dokona.
              Nie uważasz, że to znamienne? Bo dla mnie to jak najbardziej oczywiste.
              • yavorius Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 13:26
                Mistrzu, chodzi o to, że stałeś się zacietrzewionym obrońcą PiSu, a nie
                człowiekiem, którego wątki wprowadzały uśmiech na ryjach.
                • big_news Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 13:43
                  Zaraz tam mistrzu;)
                  Ale wiem o co Ci chodzi. Jak tylko dopadnie mnie wena, to trzepnę takiego posta
                  walącego w PiS, że ze śmiechu padnie ładnych pare osób. Aż się boję, czy często
                  strajkujące służby medyczne zdołają odratować tych nieszczęśników. Niech no
                  tylko mnie ta muza dopadnie...
                  • yavorius Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 13:46
                    Ja nie chcę rozpolitykowanego Big_Newsa, o!
                    • cassani a mnie to rura 20.07.06, 13:51
                      jaki Big_news jest - każdy widzi!
              • leslaw_m Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 18:21
                mistrzu.
                napij się wody dobrze zmineralizowanej:)

na czym polega to czyszczenie układu,co się konkretnie dokonuje?
                • big_news Re: Cassani, odpuść 20.07.06, 18:28
                  Spoko do jesieni. Obaczymy.
                  • leslaw_m Re: Cassani, odpuść 21.07.06, 11:52
                    jesieni życia obyś nie stracił czekając na to co miałoby się dokonać.
                    "...Póki otwarcie nie przyznałem, iż kibicuję PiS-owi..."

Powinieneś raczej napisać: Póki otwarcie nie przyznałem,ze kibicuję
                    komunistycznemu sekretarzowi powiatowemu PZPR Lepperowi,dawnym beneficjentom
                    władzy komunistycznej i piewcom nierozerwalnej przyjażni z ZSRR ,oraz osobistym
                    przyjaciołom gen.Jaruzelskiego z LPR(tu na słowa "odp. się od generała"
                    powinieneś przyklaskiwać,zamiast się oburzać na bratanie opozycji z oprawcami)

Nikt nie oburza się na to ,że komuś kibicujesz,tylko nagle zacząłeś uprawiać
                    moralny relatywizm,nie stać cię na jedno zdanie krytyki wobec ulubienców,Ty nie
                    jesteś kibicem PISu,jesteś jego wiernym fanem,slepo wierzącym w każde słowo i
                    to stawia Cię na dość żałosnej pozycji,bo nie ma żadnej dyskusji z Tobą.

na każdy zarzut wobec pisu odpowiadasz: a w PO są gorsi,plus dorzucasz jakiegoś
                    kierowcę z wrocławia(notabene jakiż był kiedykolwiek przemożny wpływ tego
                    przystojniaka na cokolwiek w polsce,ze tak go jednym tchem z kwaśniewskim i
                    innymi wymieniasz?).przecież to zaden argument,tylko przelicytowywanie się jak
                    przekupy z bałuckiego,broniąc jak lew kazdej,najgłupszej nawet propozycji nie
                    tylko pisu,ale i współkoalicjantów.

dlatego życzę duzo zdrowia i zalecam mineralną ,która wypłucze nieco toksyn z
                    Ciebie,a sobie i innym ,życzę,zebys to Ty miał rację.
                    • big_news Re: Cassani, odpuść 21.07.06, 12:39
                      Za życzenia dziękuję. Tobie też życzę wszystkiego naj. A szczególnie otrząsienia
                      się z ubiegłorocznego szoku. Ja może i jestem beznadziejny, ślepy i głupi. Za to
                      Ty coraz bardziej własnymi tekstami przypominasz mi graya. Fajna kompania. Nie
                      zazdroszczę i pozostanę przy swoim oraz nie będę komentował w całości tego co
                      napisałeś. Ufam, że Twoja ostatnia konstatacja jest szczera. Zatem oby się spełniło.
    • cassani ale nie potrzebnie odbiegliśmy od tematu 20.07.06, 13:55
      czy rozmyliśmy wątek - jak kto woli.
      wróćmy do tych rozmodlonych posłów, proszęęęęe, to takie słodkie było!
      • aaa202 Zaś w Turcji w meczetach rozdają kondomy 20.07.06, 14:36
        a gdyby tak budować wielopiętrowe świątynie wielowyznaniowe? Windą by się
        jechało na wybrane pięterko.
        (a w suterenie muzej ateizma;-)
        Wiele współczesnych świątyń postawiono w miejscach kultu dawnych religii, czyli
        de facto ów kult się "piętrzy", "piętrowi".

I osobista ekskurzja: mam w rodzinie i prawosławnych i Żydów. I gdybym tak
        chciała przejść się z rodzinką przykładowo na otwarcie autostrady, to czemu
        tylko katolicka święcona woda by na nas (i włoską papę) leciała? A wujek -
        drogowiec, maczający palce w tym asfalcie, jest Żydem na wskroś. Czy nie jest
        wam strach, że niekatolski składnik owej autostrady, jako niepoświęcony,
        wkrótce się rozpier doli?
        • orientman Popieram! /no 20.07.06, 14:53

• cassani Ty, Bigi, a nie zastanawiałeś się nad tym że 21.07.06, 11:54
      zamiast się modlić to politycy mają kilka instrumentów żeby poprawić sytuację,
      na przykład budować stawy? Czy to absurd?
      • big_news Re: Ty, Bigi, a nie zastanawiałeś się nad tym że 21.07.06, 12:30
        Mogliby. Mogliby też chodzić z wiaderkami po polach, albo zamiast oddawać mocz
        po bramach, załatwiać się na trawniki. Niektórzy też mogliby się wziąć do
        sejmowej roboty. Durny strajk w postaci obstrukcji prac sejmu, nie wydaje tym
        leniom parlamentarnym dobrego świadectwa.
        • cassani to co? 24.07.06, 12:48
          powinni tak głosować jak Partia każe? Przeciez to juz było.
    • marianczyk1 Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 23.07.06, 11:48
      tak tak balonie
      malo cie to swedzi ale tysiac znakow wyklepales
      zalosne to jest
      • lavinka Re: Ja tam się na tym nie znam oraz mało mnie to. 24.07.06, 09:54
        I oto powyższy post jest dowodem na to,że logowanie nie ma wpływu na treść
        wyrażanych opinii. Co byo tak jest a ile problemów....

lav
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka