Gość: aussie IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.08.06, 03:24 Brac go!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neu SUPER BROS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 07:03 To niezły zawodnik. Jesli obaj zagrają we Widzewie to będzie to najbardziej utalentowana para braci w naszym klubie. Z całym szacunkiem dla Surlitów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SUPER BROS :) IP: *.tpnet.pl 04.09.06, 03:03 Brać, Brać. Wreszcie będą pili razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Widzew chce młodszego Brozia IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.08.06, 10:00 Urodziłem się po to by kochać Widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 no coz kondolencje IP: *.chello.pl 25.08.06, 11:13 ale chociaz mozna to jakos leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: no coz kondolencje IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.08.06, 12:28 Z fanatyzmu nie sa się wyleczyć, tylko czy ty wiesz co to jest fanatyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie w kakao pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.toya.net.pl 25.08.06, 17:08 pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.toya.net.pl 25.08.06, 22:26 często cie zapinają w lasku za dworcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKS Re: pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.toya.net.pl 25.08.06, 23:40 Nie bywam w waszych okolicach (wszak u was za dworcem rzeczywiście jest lasek)... unikam tej gejowej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ Re: pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.toya.net.pl 26.08.06, 03:19 cała Łódź wie, że gejowski lasek jest na al.Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HiHi Re: pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.toya.net.pl 26.08.06, 09:00 Cała Łódź ?? mówisz o tym gejowym wygnajewie które zaczyna się od śmigłego rydza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: pewnie w kakao kochasz ten swoj fidzef IP: *.centertel.pl 26.08.06, 15:26 To unikaj też artykółów o Widzewie i nie zabieraj głosu na forum.(Jeszcze ktoś pomyśli, że z nami sympatyzujesz, albo nam zazdrościsz...) Wtedy będzie fajnie, paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin P Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:13 Brawo Zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Kuć żelazo póki gorące=) IP: *.toya.net.pl 25.08.06, 10:55 To mnie sie podoba młody i zdolny wiec na co czekac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Kuć żelazo póki gorące=) IP: *.astral.lodz.pl 25.08.06, 12:21 Dzięki Zibi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob Widzewiacy lubią młodych chłopców! hehehe IP: *.lze.lodz.pl 25.08.06, 13:42 Nie ładnie! To jest karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie glodnemu chleb na mysli?? IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.08.06, 14:26 uwazaj kolego bo to moze sie zle skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzewiacy lubią młodych chłopców! hehehe IP: *.astral.lodz.pl 25.08.06, 14:35 Żyłka skacze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.08.06, 19:19 koledzy z za miedzy,nie maja czego zazdroscic przeciez maja "gwiazde"a my tylko bierzemy mlodego Brozia!! a tak nawiasem to faktycznie jestescie dyskryminowani,ta bramka Hajty powinna byc golem kolejki ale ta Gazeta,SLD,teraz znowu PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.netlandia.pl 25.08.06, 22:06 Artykuł żenada. Mistrz Polski zaproponował mi kontrakt na pięć lat ale ja wolę grać w klubie, który walczy o utrzymanie. Ja też moglem mieć nowego Mercedesa, ale z sympatii dla polskiego przemysłu samochodowego wybrałem 10-letniego Fiata 126p. I jeszcze jedno. Oczywiście mamy kompleksy i wam wszystkiego zazdrościmy! A wy jesteście jeszcze więksi, jeszszce głupsi i jeszcze śmieszniejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.toya.net.pl 25.08.06, 22:28 zazdrościcie nam Bońka. no przyznaj sie icek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.4web.pl 27.08.06, 10:17 >zadrościcie na Bońka hahahahahaha lepszego kawału na Dzień Doby nie mogłem uslyszeć(przeczytać). w maratonie uśmiechu byłbyś liderem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.08.06, 23:43 twoje porównanie jest totalnie bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie? Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.zdnet.com.pl 26.08.06, 13:20 Nie rozumiem czemu według Ciebie ten artykuł to żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie? Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.zdnet.com.pl 26.08.06, 13:23 Gdyby Tobie debilu np wielki koncern zaproponował pracę za 1000 zł, a mniejsza firma kilka razy tyle, to co bys wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Widzew chce młodszego Brozia IP: *.netlandia.pl 27.08.06, 09:48 Ciebie bym na doradcę wybrał bo wiedzę, że wiesz co w trawie piszczy... Odpowiedz Link Zgłoś