Dodaj do ulubionych

SKOKI FUJ SĄ !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:58
Niecierpie skoków narciarskich ! teraz jest szał i wszyscy to nagle oglądają
od jakichs 2 lat bo Małysz wygrywa ale wczesniej nikt prawie tego nie
oglądał...
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:10
      powinni to zdjąć za propagowanie anoreksji
    • czajek76 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:15
      O wypraszam to sobie!
      Ja ogladam skoki od kiedy pamietam (czyli od wczesnych lat 80-tych).
      Takich osob jest calkiem sporo jakbys nie wiedziala.
      • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:26
        Skoro taki figo fago jesteś ze skoków to powiedz mi: jak wygląda trening
        skoczka? Nie przepadam za tą dyscypliną ale zżera mnie ciekawość jakież są
        metody treningowe?
        • invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:28
          apropos Figo-Bosz jaki on piekny..............
          • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:33
            Figo z Makiem??
            • invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:38
              nie bez maku, a najlepiej wogóle bez...niczego tylko w korkacz czy jak to sie
              tam nazywa-w sumie mogliby w koncu piłkarze rozgrywać nago-kurna coś mnie dziś
              rozpiera:)
              • invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:38
                korkach-no w każdym razie w tych trampkach
                • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:42
                  ja bym go widział na skoczni w stroju małysza i tym kasku z redbullem na czole,
                  i zamiast trampek buty narciarskie, wyglądałby jak robocop
                • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:43
                  invicta1 napisała:

> korkach-no w każdym razie w tych trampkach

zapewne chdzi Ci o juniorki;)
                  czy ktoś pamieta takie obuwie,czy sama młodsza młodzież na forum;)??
                  • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:46
                    Ba! A korkotrampki?
                    • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:48
                      korkotrampki to był wypas,juniorki raczej obciachowe były;)
                  • invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:47
                    juniorek szczęsliwie mi nie zakupiono, chociaż powszechnie noszono je u mnie w
                    klasie
                    a myslałam, zem jeszcze młodzież, a okazuje się, że bliżej mi emerytury
                    • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:49
                      ja na juniorki się już nie załapałam,ale starsza Siostra miala:)
                      • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:52
                        jakoś nie kumam tych juniorek... to te cholerne chińskie tenisówki z
                        przykrótkimi sznurówkami??
                        • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:54
                          juniorek się nie da opisać,to trzeba zobaczyć;)
                          ale to w latach 60-tych i początku lat 70-ych się nosiło.i to chyba rodzima
                          produkca była :)
                          • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:00
                            Mój wsiowy szef coś takiego nakłada na nogi jak idzie grać w piłę.
                            Wygląda jak Neil Armstrong.
                          • raszefka Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 23:33
                            Ależ!!! Urodziłąm sie w roku '78 i nosiłam juniorki w przedszkolu, tudzież
                            wczesnej postawówce
      • gocha221 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 11:08
        ja tez ogladalam skoki od kiedy pamietam, tylko ze kiedy duzo rzadziej je pokazywali
        szczegolnie lubilam TCS. Ogladam od drugiej polowy lat 80:-))
    • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:59
      ... juniorki - zalecane przez Ministerstwo Edukacji ortopedyczne obuwie
      szkolne. Noszone głównie przez kujonów i ofermy klasowe. ...
      www.republika.pl/printo/warszaw a/leksykon_moda.htm - 28k - Kopia -

info z google:)
      • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:01
        haha, tez szukałem na googlach ale zdjęcia nie znalazłem:(
    • lezka_z_posen definicja juniorek:) 29.01.05, 00:02
      juniorki - zalecane przez Ministerstwo Edukacji ortopedyczne obuwie szkolne.
      Noszone głównie przez kujonów i ofermy klasowe. Wyglądało się w nich jak po
      ciężkiej chorobie stawów skokowych z powikłaniami. Charakteryzowały się grubą
      płaską i bardzo sztywną podeszwą. Kompletnie nie nadawały się do biegania, a
      tym bardziej do gry w piłkę.

• lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 00:02
      alb raczej :"juniorków":)
      • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:06
        A na wysokości kostek miały takie placki o średnicy 2-3 cm?
        • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 00:10
          jakie placki??krowie??;)na wsi może sie zdarzały:)
          • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:12
            oj kurcze, o takie plamy mi chodzi jak pięciozłotówki, z gumy czy czegoś tam
            od razu krowy...
    • lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 00:15
      te z plackami to były klasyczne,eleganckie trampki:)granatowo-czerwone
      najczęściej.
      juniorki to były takie "płytkie"papcie,ze "skórzanym"paskiem walnietm przez
      śroodek trzewika najczęściej.design taki:)
      • Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:25
        lezka_z_posen napisała:

> te z plackami to były klasyczne,eleganckie trampki:)granatowo-czerwone
        > najczęściej.
        > juniorki to były takie "płytkie"papcie,ze "skórzanym"paskiem walnietm przez
        > śroodek trzewika najczęściej.design taki:)

dżizas, ale pałer
      • Gość: alina Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:22
        No nie całkiem takie plytkie, one sięgały wyzej niz tenisowki i byly
        sznurowane. Ohydztwo. Niektorzy nosili zamiast tego tenisówki, ale na przyklad
        moja rusycystka w liceum tepiła tenisówki ogniem i mieczem, wiec nie bylo
        wyjścia. A skoki lubilam, jak pokazywali tylko Konkurs 4 Skoczni, w latach 70-
        tych. To byl taki kontakt z zachodem ladni chłopcy itd, a poza tym byli
        normalnie ubrani, każdy inaczej, mieli ładne swetry, a czapki im czasem spadały
        i za to od oceny za styl odejmowano pół punktu. Tak to bylo, ale to juz tylko
        starcy pamiętają, jak ja, niestety. a teraz nie ogladam, bo jest nudne do
        zrzygania, zwlaszcza te piania nad Małyszem, skądinad dobrym fachowcem w swojej
        robocie, co zawsze cenię.
    • Gość: halo biber;) Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 10:18
      ;))) Skoki są fajne;))) Ciekawe tylko co by było gdyby skakał: A.K.; K.B.; E.N.
      czy R.C.;PPPPPP
      • Gość: mumia mala do halo biber;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:59
        dziecko! I will kill U :)))wtedy ....no wtedy to ...cholera ogladałabym i to
        very intensive jak sądze..ale przecież nie dla skoków!!!
    • Gość: spray Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.rev.vline.pl 30.01.05, 11:51
      Zgadzam się! Już mam dosyć Małysza..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka