Gość: mumia mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:58 Niecierpie skoków narciarskich ! teraz jest szał i wszyscy to nagle oglądają od jakichs 2 lat bo Małysz wygrywa ale wczesniej nikt prawie tego nie oglądał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:10 powinni to zdjąć za propagowanie anoreksji Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:15 O wypraszam to sobie! Ja ogladam skoki od kiedy pamietam (czyli od wczesnych lat 80-tych). Takich osob jest calkiem sporo jakbys nie wiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:26 Skoro taki figo fago jesteś ze skoków to powiedz mi: jak wygląda trening skoczka? Nie przepadam za tą dyscypliną ale zżera mnie ciekawość jakież są metody treningowe? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:28 apropos Figo-Bosz jaki on piekny.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:33 Figo z Makiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:38 nie bez maku, a najlepiej wogóle bez...niczego tylko w korkacz czy jak to sie tam nazywa-w sumie mogliby w koncu piłkarze rozgrywać nago-kurna coś mnie dziś rozpiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:38 korkach-no w każdym razie w tych trampkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:42 ja bym go widział na skoczni w stroju małysza i tym kasku z redbullem na czole, i zamiast trampek buty narciarskie, wyglądałby jak robocop Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:43 invicta1 napisała: > korkach-no w każdym razie w tych trampkach zapewne chdzi Ci o juniorki;) czy ktoś pamieta takie obuwie,czy sama młodsza młodzież na forum;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:46 Ba! A korkotrampki? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:48 korkotrampki to był wypas,juniorki raczej obciachowe były;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:47 juniorek szczęsliwie mi nie zakupiono, chociaż powszechnie noszono je u mnie w klasie a myslałam, zem jeszcze młodzież, a okazuje się, że bliżej mi emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:49 ja na juniorki się już nie załapałam,ale starsza Siostra miala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:52 jakoś nie kumam tych juniorek... to te cholerne chińskie tenisówki z przykrótkimi sznurówkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:54 juniorek się nie da opisać,to trzeba zobaczyć;) ale to w latach 60-tych i początku lat 70-ych się nosiło.i to chyba rodzima produkca była :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:00 Mój wsiowy szef coś takiego nakłada na nogi jak idzie grać w piłę. Wygląda jak Neil Armstrong. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 23:33 Ależ!!! Urodziłąm sie w roku '78 i nosiłam juniorki w przedszkolu, tudzież wczesnej postawówce Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 11:08 ja tez ogladalam skoki od kiedy pamietam, tylko ze kiedy duzo rzadziej je pokazywali szczegolnie lubilam TCS. Ogladam od drugiej polowy lat 80:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 28.01.05, 23:59 ... juniorki - zalecane przez Ministerstwo Edukacji ortopedyczne obuwie szkolne. Noszone głównie przez kujonów i ofermy klasowe. ... www.republika.pl/printo/warszaw a/leksykon_moda.htm - 28k - Kopia - info z google:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:01 haha, tez szukałem na googlach ale zdjęcia nie znalazłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen definicja juniorek:) 29.01.05, 00:02 juniorki - zalecane przez Ministerstwo Edukacji ortopedyczne obuwie szkolne. Noszone głównie przez kujonów i ofermy klasowe. Wyglądało się w nich jak po ciężkiej chorobie stawów skokowych z powikłaniami. Charakteryzowały się grubą płaską i bardzo sztywną podeszwą. Kompletnie nie nadawały się do biegania, a tym bardziej do gry w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:06 A na wysokości kostek miały takie placki o średnicy 2-3 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 00:10 jakie placki??krowie??;)na wsi może sie zdarzały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:12 oj kurcze, o takie plamy mi chodzi jak pięciozłotówki, z gumy czy czegoś tam od razu krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: SKOKI FUJ SĄ ! 29.01.05, 00:15 te z plackami to były klasyczne,eleganckie trampki:)granatowo-czerwone najczęściej. juniorki to były takie "płytkie"papcie,ze "skórzanym"paskiem walnietm przez śroodek trzewika najczęściej.design taki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:25 lezka_z_posen napisała: > te z plackami to były klasyczne,eleganckie trampki:)granatowo-czerwone > najczęściej. > juniorki to były takie "płytkie"papcie,ze "skórzanym"paskiem walnietm przez > śroodek trzewika najczęściej.design taki:) dżizas, ale pałer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:22 No nie całkiem takie plytkie, one sięgały wyzej niz tenisowki i byly sznurowane. Ohydztwo. Niektorzy nosili zamiast tego tenisówki, ale na przyklad moja rusycystka w liceum tepiła tenisówki ogniem i mieczem, wiec nie bylo wyjścia. A skoki lubilam, jak pokazywali tylko Konkurs 4 Skoczni, w latach 70- tych. To byl taki kontakt z zachodem ladni chłopcy itd, a poza tym byli normalnie ubrani, każdy inaczej, mieli ładne swetry, a czapki im czasem spadały i za to od oceny za styl odejmowano pół punktu. Tak to bylo, ale to juz tylko starcy pamiętają, jak ja, niestety. a teraz nie ogladam, bo jest nudne do zrzygania, zwlaszcza te piania nad Małyszem, skądinad dobrym fachowcem w swojej robocie, co zawsze cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo biber;) Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 10:18 ;))) Skoki są fajne;))) Ciekawe tylko co by było gdyby skakał: A.K.; K.B.; E.N. czy R.C.;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia mala do halo biber;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:59 dziecko! I will kill U :)))wtedy ....no wtedy to ...cholera ogladałabym i to very intensive jak sądze..ale przecież nie dla skoków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: SKOKI FUJ SĄ ! IP: *.rev.vline.pl 30.01.05, 11:51 Zgadzam się! Już mam dosyć Małysza.. Odpowiedz Link Zgłoś