Dodaj do ulubionych

"biedni" lekarze

25.08.06, 07:04
wiadomosci.onet.pl/1375826,11,item.html
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: "biedni" lekarze 25.08.06, 08:16
      Jak żyję, nie widziałam biednego lekarza.
      Widziałam za to lekarza, ktry nie wziął łapowki.
      • cassani a ja znam kilku biednych lekarzy 25.08.06, 08:21
        a dokładniej kolegów którzy kończyli równo ze mną studia. ciężko pracują za
        gó..ane pieniądze.
        • monte83 Re: a ja znam kilku biednych lekarzy 25.08.06, 08:25
          ja nie uwazam, zeby lekarze byli biedakami ale wiem, ze za tym idzie cholernie
          duza ilosc godzin pracy, pedzenie z jednego miejsca pracy do drugiego etc.
          a jednak calym sercem popieram lekarzy jesli idzie o ich walke- moze dlatego,
          ze uwazam, ze obywatele musza sie wspierac nawzajem przeciwko wielkim
          korporacjom czy przeciwko panstwu.

pozdr.
          • cassani ja nie twierdzę że oni są biedakami 25.08.06, 08:32
            ale że nie zarabiają odpowiednich pieniędzy do odpowiedzialności i wysiłku jaki
            wkładają w pracę. Jeszcze raz napiszę: to mit że lekarze biorą łapówki bo mają
            niskie pensje - prostym lekarzom nikt nie daje łapówek, bo za co? że jakiś
            młody doktorzyna załatwi czyste prześcieradło czy dodatkowy kompot?
            Łapówki biorą starsi stażem lekarze, którzy i tak mają wysokie pensje. Co
            zresztą potwierdza ten artykuł.
            • monte83 Re: ja nie twierdzę że oni są biedakami 25.08.06, 08:34
              ja nic o lapowkach nawet nie wspominam:).
              cenie lekarzy bo wiem , ze to odpowiedzialna profesja- ale, zeby nie bylo- nie
              jestem ani studentem medycyny ani lekarzem ani nie mam zadnego lekarza w
              rodzinie:).
              • cassani i o to chodzi 25.08.06, 08:39
                ja cenię każdego kto robi swoje - i lekarza i rikszarza. O łapówkach napisałem,
                bo prędzej czy później pojawi się temat że nie zrabiają mało bo i tak sobie
                dorobią.
    • qba.rozpruwacz Re: "biedni" lekarze 25.08.06, 08:40
      przypuszczam że p.Monika jest teraz w środowisku lekarskim porsona non grata
    • aaa202 Biedna ta Monika... 25.08.06, 09:08
      Ja bym nie miała 100 tys. na haracz. Swoją drogą facet bez wyczucia. Nie
      widział, że już w okolicy setki dziewczę nie wytrzyma i się poskarży?
      No cóż, pani Monisia i jej koledzy, którzy postępowali podobnie, są tak samo
      winni.
    • gray Re: "biedni" lekarze 25.08.06, 09:13

no fakt.
      • iszkariota A ja zwroce delikatnie uwage państwa na FAKT 25.08.06, 12:00
        że ruszyła machina koalicyjno-państwowa przeciwko samorzadom lekarskim, ktore po
        sadownictwie, adwokaturze, zostaly jako ostatnie niezalezne od
        kaczyzmu-lepperyzmu, a zatem stanowia wedlug koalicjantow "układ, który
        zagraża". Nie wiem czemu zagraża, ale pytajcie o to zwolenników tej koalicji.

Psy zostaly spuszczone, nagonka ruszyla, nie dziwcie sie, ze tabloidy drukuja
        takie artykuly, nie dajcie sie wpuszczac w maliny, nie komentujecie tego w tak
        powazny sposob, to tylko igrzyska majace na celu skierowanie uwagi na nastepnego
        "wroga". Cos musi być zamiast tysiecy mieszkan, kilometrow autostrad czy
        wreszcie "taniego panstwa".
        • jarkoni Re: A ja zwroce delikatnie uwage państwa na FAKT 25.08.06, 12:10
          masz rację.....Trzeba szukać tanich sensacji, skoro sobie nie radzą Bracia co
          najpierw ukradli księżyc a teraz Polskę....Następna będzie krowa o dwóch łbach,
          a najlepiej sprzedaje się pedofil, np. znana osoba...Wtedy cały kraj zapomina o
          autostradach i mieszkaniach i śledzi losy tejże jednej osoby...Pijany lekarz na
          dyżurze też dobrze odwraca uwagę od tego co się dzieje w kraju....A tu powoli
          wyjeżdżają i wyjeżdżają...Ostatni gasi światło, jak jeszcze będzie na prąd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka