kapitan_klosz 25.08.06, 07:04 wiadomosci.onet.pl/1375826,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: "biedni" lekarze 25.08.06, 08:16 Jak żyję, nie widziałam biednego lekarza. Widziałam za to lekarza, ktry nie wziął łapowki. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a ja znam kilku biednych lekarzy 25.08.06, 08:21 a dokładniej kolegów którzy kończyli równo ze mną studia. ciężko pracują za gó..ane pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: a ja znam kilku biednych lekarzy 25.08.06, 08:25 ja nie uwazam, zeby lekarze byli biedakami ale wiem, ze za tym idzie cholernie duza ilosc godzin pracy, pedzenie z jednego miejsca pracy do drugiego etc. a jednak calym sercem popieram lekarzy jesli idzie o ich walke- moze dlatego, ze uwazam, ze obywatele musza sie wspierac nawzajem przeciwko wielkim korporacjom czy przeciwko panstwu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ja nie twierdzę że oni są biedakami 25.08.06, 08:32 ale że nie zarabiają odpowiednich pieniędzy do odpowiedzialności i wysiłku jaki wkładają w pracę. Jeszcze raz napiszę: to mit że lekarze biorą łapówki bo mają niskie pensje - prostym lekarzom nikt nie daje łapówek, bo za co? że jakiś młody doktorzyna załatwi czyste prześcieradło czy dodatkowy kompot? Łapówki biorą starsi stażem lekarze, którzy i tak mają wysokie pensje. Co zresztą potwierdza ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: ja nie twierdzę że oni są biedakami 25.08.06, 08:34 ja nic o lapowkach nawet nie wspominam:). cenie lekarzy bo wiem , ze to odpowiedzialna profesja- ale, zeby nie bylo- nie jestem ani studentem medycyny ani lekarzem ani nie mam zadnego lekarza w rodzinie:). Odpowiedz Link Zgłoś
cassani i o to chodzi 25.08.06, 08:39 ja cenię każdego kto robi swoje - i lekarza i rikszarza. O łapówkach napisałem, bo prędzej czy później pojawi się temat że nie zrabiają mało bo i tak sobie dorobią. Odpowiedz Link Zgłoś
qba.rozpruwacz Re: "biedni" lekarze 25.08.06, 08:40 przypuszczam że p.Monika jest teraz w środowisku lekarskim porsona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Biedna ta Monika... 25.08.06, 09:08 Ja bym nie miała 100 tys. na haracz. Swoją drogą facet bez wyczucia. Nie widział, że już w okolicy setki dziewczę nie wytrzyma i się poskarży? No cóż, pani Monisia i jej koledzy, którzy postępowali podobnie, są tak samo winni. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota A ja zwroce delikatnie uwage państwa na FAKT 25.08.06, 12:00 że ruszyła machina koalicyjno-państwowa przeciwko samorzadom lekarskim, ktore po sadownictwie, adwokaturze, zostaly jako ostatnie niezalezne od kaczyzmu-lepperyzmu, a zatem stanowia wedlug koalicjantow "układ, który zagraża". Nie wiem czemu zagraża, ale pytajcie o to zwolenników tej koalicji. Psy zostaly spuszczone, nagonka ruszyla, nie dziwcie sie, ze tabloidy drukuja takie artykuly, nie dajcie sie wpuszczac w maliny, nie komentujecie tego w tak powazny sposob, to tylko igrzyska majace na celu skierowanie uwagi na nastepnego "wroga". Cos musi być zamiast tysiecy mieszkan, kilometrow autostrad czy wreszcie "taniego panstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: A ja zwroce delikatnie uwage państwa na FAKT 25.08.06, 12:10 masz rację.....Trzeba szukać tanich sensacji, skoro sobie nie radzą Bracia co najpierw ukradli księżyc a teraz Polskę....Następna będzie krowa o dwóch łbach, a najlepiej sprzedaje się pedofil, np. znana osoba...Wtedy cały kraj zapomina o autostradach i mieszkaniach i śledzi losy tejże jednej osoby...Pijany lekarz na dyżurze też dobrze odwraca uwagę od tego co się dzieje w kraju....A tu powoli wyjeżdżają i wyjeżdżają...Ostatni gasi światło, jak jeszcze będzie na prąd... Odpowiedz Link Zgłoś