Gość: Mlody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 11:39 No coz, co mozna powiedziec, przeczytajcie...... Co to za czasy???? info.onet.pl/659906,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Catalan Re: Łódzka mlodziez... IP: *.interserwer.pl 26.02.03, 12:15 Kolejny powód, żeby ludzie mówili "Znów ta Łódź! Co tam się dzieje?"... A na onecie ktoś nawet napisał, że wszystkiemu winni są... geje. Podobno to oni promują narkotyki :))) Żal mi tego dupka, który to napisał i jego kurzego móżdżka. Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Łódzka mlodziez... 26.02.03, 19:51 Gość portalu: Catalan napisał(a): > Kolejny powód, żeby ludzie mówili "Znów ta Łódź! Co tam się dzieje?"... A na > onecie ktoś nawet napisał, że wszystkiemu winni są... geje. Podobno to oni > promują narkotyki :))) Żal mi tego dupka, który to napisał i jego kurzego > móżdżka. ==================== Dlaczego "znow ta Lodz"?kilka lat temu dwie malolaty we Wroclawiu"zaciukaly" swoja kolezanke i co?Codziennie w Slawnej Polsce cos sie dzieje i co wszyscy zaraz musza sie dziwic,ze stalo sie cos w Polsce? Tylko domorosli socjale nie probujcie mi tlumaczyc-no wiesz pan to z bidy,nie ma roboty,dzieci glodne a Buzek o nich zapomnial-.Tylko Lodzianie maja prawo mowic czy jest tutaj gorzej ni z gdzie indziej a wszyscy inni,mordy w kubel i radia sluchac i przegladac prase lokalna czy sie gdzies krowa nie ocielila ,nie poswiecona.Dziwne,ze TWA jeszcze nie zaczeli pluc na Lodz. >> Plotka wyleci wroblem a wroci wolem << Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś