Dodaj do ulubionych

Łódzka mlodziez...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 11:39
No coz, co mozna powiedziec, przeczytajcie...... Co to za czasy????

info.onet.pl/659906,11,item.html
Obserwuj wątek
    • trishika słów brakuje 26.02.03, 11:47
      :( brakuje słów żeby cokolwiek napisać
    • Gość: Catalan Re: Łódzka mlodziez... IP: *.interserwer.pl 26.02.03, 12:15
      Kolejny powód, żeby ludzie mówili "Znów ta Łódź! Co tam się dzieje?"... A na
      onecie ktoś nawet napisał, że wszystkiemu winni są... geje. Podobno to oni
      promują narkotyki :))) Żal mi tego dupka, który to napisał i jego kurzego
      móżdżka.
      • najtis Re: Łódzka mlodziez... 26.02.03, 19:51
        Gość portalu: Catalan napisał(a):

> Kolejny powód, żeby ludzie mówili "Znów ta Łódź! Co tam się dzieje?"... A na
        > onecie ktoś nawet napisał, że wszystkiemu winni są... geje. Podobno to oni
        > promują narkotyki :))) Żal mi tego dupka, który to napisał i jego kurzego
        > móżdżka.
        ====================
        Dlaczego "znow ta Lodz"?kilka lat temu dwie malolaty we Wroclawiu"zaciukaly"
        swoja kolezanke i co?Codziennie w Slawnej Polsce cos sie dzieje i co wszyscy
        zaraz musza sie dziwic,ze stalo sie cos w Polsce? Tylko domorosli socjale nie
        probujcie mi tlumaczyc-no wiesz pan to z bidy,nie ma roboty,dzieci glodne a
        Buzek o nich zapomnial-.Tylko Lodzianie maja prawo mowic czy jest tutaj gorzej
        ni z gdzie indziej a wszyscy inni,mordy w kubel i radia sluchac i przegladac
        prase lokalna czy sie gdzies krowa nie ocielila ,nie poswiecona.Dziwne,ze TWA
        jeszcze nie zaczeli pluc na Lodz.

>> Plotka wyleci wroblem a wroci wolem <<
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka