dzowa 04.09.06, 14:59 chciałam na piersiówce, którą mam komuś dać w prezencie wygrawerować napis - wiecie gdze moge to zrobic? Najlepiej gdzies niedaleko pl. dabrowskiego :) dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzowa Re: A!! 04.09.06, 15:01 Tej piersiówki co ja mam grawerować to też jeszcze nie mam, wiec jakbyscie wiedzieli, gdzie mogę małanabyc to proszę o wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Piersiówki są w sklepach z art. dla myśliwych 04.09.06, 15:12 W takim sklepie widziałam też zielone kalesony z bawełny drapanej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolbla A wygrawerować moŻna 04.09.06, 16:13 W Metaloplastyce. Tylko musisz sobie znaleźć adres i telefonik w książce telefonicznej:) No i w takich sklepach gdzie się kupuje- m.in. w myśliwskich, też będą wiedzieli gdzie wygrawerować :) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: grawerowanie w Łodzi - gdzie? 04.09.06, 17:13 Bardzo ładnei graweruje złotnik, który jest na przeciw Magdy - nei weim tylko, czy ona graweruje też na piersiówkach, zy to abstynent i nei moze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-nie Re: grawerowanie w Łodzi - gdzie? 04.09.06, 17:36 napewno grawer w bramie przy Piotrkowskiej 122 (chyba 122, w każdym razie na wysokości Zamenhofa). on graweruje na wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: grawerowanie w Łodzi - gdzie? 04.09.06, 17:41 Krok od pl. Dąbrowskiego, na ul. Składowej: www.grawer.civ.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Na parterze starego Centralu 04.09.06, 21:19 wejście z boku, od Pietryny, jest taki kątek ze zbytkami typu papierośnice, humidory, cybuchy, tabakiery etc. Pewno są też piersiówki. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: grawerowanie w Łodzi - gdzie? 04.09.06, 23:46 Koziny... grawer na przeciwko sklepu RTV pomiedzy Długosza a Srebrzyńską :) Odpowiedz Link Zgłoś