selden2 14.09.06, 22:41 czy ma w Lodzi zwolennikow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka zwolenników, żle się wpisałam 15.09.06, 07:25 ma :) Fajne sa tam szmaty na patchworki. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: IKEA podobno rusza ? 15.09.06, 08:20 Pewnie, że ma. Wystarczy pojechać Janek i popatrzeć na te wszystkie samochody z rejestracjami "EL" i "EPA" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W Ikei jest ładnie i miło 15.09.06, 08:40 bardzo przyjemny jest też ten bufet:) Ale zauważyłam, że trudno mi tam cokolwiek kupić. Jakieś 3 kubki za złotówkę mam stamtąd (4 się potłukł), doniczkę, kwiatek miałam, ale usechł. Mam też kanapę - największe przedsięwzięcie. Kanapa jest ładna, ale podczas montażu nie mogliśmy oprzeć się wrażeniu, że GRUBO przepłaciliśmy. Zatem rozpaczliwie mało zakupów proporcjonalnie do ilości wizyt. Jestem zwolenniczką, bo nie jestem przeciwniczką. A, mam jeszcze kurę z blachy ocynkowanej na drucie. Nie wiem po co jest ta kura. Nogami majta, kiedy wiatr wieje. Oto jej cała funkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: W Ikei jest ładnie i miło 15.09.06, 08:43 No, bufet jest fajny, hotdog z surówkami kosztuje śmieszne 2,5 złotego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Poza tym ta Ikea jest tak wyczekiwana 15.09.06, 08:47 w tej Łodzi, taka wytęskniona, że niech już ona będzie po prostu, niech. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Poza tym ta Ikea jest tak wyczekiwana 15.09.06, 08:50 No, kolejne fajne miejsce w Łodzi ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kolejne fajne miejsce 15.09.06, 08:58 obok zelgrosa, karfuru, makra, czempiona, teska i żeanta. A, i liderprajsa? ;-) Oriana Fallaci nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Kolejne fajne miejsce 15.09.06, 08:59 aaa202 napisała: > obok zelgrosa, karfuru, makra, czempiona, teska i żeanta. A, i liderprajsa? Żeanta i liderprajsa niedługo już nie będzie :) ## > Oriana Fallaci nie żyje. :( Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_podgladacz Re: Poza tym ta Ikea jest tak wyczekiwana 15.09.06, 09:01 zatem niedługo w wątku "weekend", będą wpisy o Ikei:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: W Ikei jest ładnie i miło 16.09.06, 15:12 yavorius napisał: > No, bufet jest fajny, hotdog z surówkami kosztuje śmieszne 2,5 złotego ;-) Niamal każdy zwolennik, z któym miałem okazję rozmawiać na temat Ikei wspomina na początku o hotdogach. To może napiszcie do Ikei, żeby po prostu postawiła budkę z żarciem i tyle... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Mnie osobiście ani to grzeje ani ziębi. 15.09.06, 09:27 Jeżeli komuś się przyda, to bardzo fajnie. Te mebelki i gadżety to mi się kojarzą najbardziej z Fight Club. Jeszcze się doczekamy jakiejś podejrzanej eksplozji w gustownie wyposażonym w RZECZY mieszkanku. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: IKEA podobno rusza ? 15.09.06, 09:35 Ma zwolenników. Ja mam fajny regał z Ikei. I fajną deskę do krojenia i jeszcze kilka fajnych rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A mnie się łza w oku kręci 15.09.06, 09:46 jak sobie przypomnę, że mój ojciec 20 lat temu specjalnie robił prawo jazdy na ciężarówki, żeby jeździć po meblościanki do Słupska (tam były, a tu nie). Potem wziął parę dni wolnego, pożyczył na lewo ciężarówkę z firmy i wiózł te meblościanki przez Polskę. Tacy byliśmy szczęśliwi wtedy... (Ciągle jesteśmy zresztą, chociaż meblościanek już nie ma.) Ojciec telegram do domu przysłał, że są, stop, że jedzie, stop, że kocha, stop, że bez gałek do szuflad. A teraz wszystkiego w bród, teraz wszystko pod nosem, a wszyscy wysmrodni, że fe, że tandeta, psi, łe i w ogóle fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aniax7 :) 15.09.06, 10:57 nie stać mnie na baardzo drogie meble a te po przystępnej cenie, które oglądałam w sklepach w Łodzi wcale mi sie nie podobały. Rzeczy nie udziwnione a ładne i estetyczne oraz właśnie w przystępnych cenach znalazłam w Ikea. I meble, które kupiłam kilka lat temu w związku ze zmianą części kolekcji nie są w chwili obecnej już w sprzedaży.Zatem nie ma obawy,że wiekszość osób będzie miała to samo w domu. Jak do tej pory - przez 5 lat - nic sie nie zepsuło, nie uszkodziło.Jestem z nich zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: IKEA podobno rusza ? 16.09.06, 17:11 Ikea to fajne miejsce. Jestem za. Ale ktos to bedzie bral pod uwage? ;) Odpowiedz Link Zgłoś