aard 11.03.03, 10:04 "Jeśli sądzisz, że łatwo jest obracać >>laski na jedną noc<< spróbuj pograć w zespole rockandrollowym" Jaki zespół i w jakim utworze śpiewa taki tekst (po angielsku)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Ciężkie życie rockmana (pytanie na wtorek) (- 11.03.03, 10:11 Jaki zespol tak wlasnie spiewal to nie wiem, ale wiem, ze Acid Drinkers mial z tym spore problemy:-) darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Ciężkie życie rockmana (pytanie na wtorek) (- IP: *.kappa.com.pl 11.03.03, 10:42 AEROSMITH ? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Niestety. Zatem podpowiedź 11.03.03, 11:05 Gość portalu: Ano napisał(a): > AEROSMITH ? Spróbuj ponownie :-) Podpowiedź, w oryginale to brzmi tak: "If you think it's easy doin' one night stands try playing in a rock'n'roll band" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano AC Piorun DC IP: *.kappa.com.pl 11.03.03, 11:16 It's A Long Way To The Top (If You Want To Be A Rock'n'Roll Star) Odpowiedz Link Zgłoś
aard AC\DC 11.03.03, 11:30 Gość portalu: Ano napisał(a): > It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock'n'Roll) Brawo :-) No to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: AC\DC 11.03.03, 11:36 Widzę, że fascynyje cię ta piosenka wciąż i wciąż.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: AC\DC - konsekwentnie IP: *.kappa.com.pl 11.03.03, 11:40 Słynny rock'n'rollowy standard Carla Perkinsa nosił tytuł "Blue Suede Shoes". W jakim kawałku AC/DC i z jakiej płyty znajdują się również te słowa. Dla ułatwienia dodam, że nie jest to cover "Blue Suede Shoes" Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: AC\DC - konsekwentnie 11.03.03, 11:59 ame roker, ame roler, ame rokendroler. Z najbardziej czadowo-speedowej piosenki.:))))) Ile to imprez przetańczyłem przy Diry Deeds...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ok:) 11.03.03, 12:58 Cholera teksty mnie są obce jakoby trochę. Dobra, więc może cos prostego. Po pewnym koncercie pewnej grupie rockowej zabroniono wykonywania pewnej piosenki. Powodem była zabicie dwóch czarnoskórych mężczyzn podobno pod jej wpływem. Jaki zespół, jaka piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wiem :) 11.03.03, 13:20 Zespół się zgadza:) piosenka nie:( A tekst na poczatku jest taki: "Proszę pozwolić, że się przedstawię. Jestem człowiekiem, który..." i tak dalej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Racja :-) IP: 195.117.14.* 11.03.03, 14:39 To było "Sympathy For The Devil" - pokiełbasiło mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A zatem pytanko :-) Trochę mniej rockowo 11.03.03, 14:44 Z kim Faith No More nagrali kawałek pt. "Last Cup Of Sorrow"? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A zatem pytanko :-) Trochę mniej rockowo 11.03.03, 14:56 Cholera, zawsze się nad tym zastanawiałem, ale pojecia nie mam. Wiem, że to piosnka spiewana kiedyś przez Bigosów.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Żeby nie pozostawić bez odpowiedzi 12.03.03, 12:17 aard napisał: > Z kim Faith No More nagrali kawałek pt. "Last Cup Of Sorrow"? Z Rammsteinem, choć Aric twierdzi, że to niemożliwe, by z całym zespołem. W takim razie z wokalistą Rammsteina - wybierzcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś