Gość: ojdarkudarku IP: *.microsoftpolska.com 19.10.06, 19:08 dyrektor Jędrasiak jak widać ochoczo wysługuje się każdej władzy a proces za przewały w WFOŚiGW już zakończony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.pai.net.pl 19.10.06, 19:11 Tak zakończony ale żebys ty hopie nie siedizał za gupoty które wyPISujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski kto odpowiada za prowokację ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:35 Pan MM z GW przypadkiem się dowiedział, a DJ zaproponował żeby się wstrzymać ... A kiedy ten proces się zakończył i jakim wyrokiem? www.jedrasiak.prv.pl/ 62.89.72.199/korupcja/r9.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: kto odpowiada za prowokację ??? IP: *.pai.net.pl 19.10.06, 23:02 chłopie stare to i nieatualne jak bys sledzil sprawe to moze bs wiedział że w sprawie WFOŚ jest wiele niejasności i że wszyscy zostana uniewinnieni. No tak ale jak ktoś nie czyta to tak ma. Żal mi takich ludzi jak ty. Jakim wyrokiempytasz . Pewnie skazującym Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj_jasiu Re: kto odpowiada za prowokację ??? IP: 217.97.129.* 20.10.06, 08:58 Ty się zdecyduj! >Tak zakończony ale żebys ty hopie nie siedizał za gupoty które wyPISujesz > i że wszyscy zostana uniewinnieni To zakończył się, czy nie? Raczej trudno dyskutować z kłamcą takim jak ty! Stary i nieaktualny to ty jesteś. I chyba nie jesteś sędzią w tym procesie? To ja jednak poczekam na wyroki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Orzech Re: kto odpowiada za prowokację ??? IP: *.tpnet.pl 20.10.06, 09:18 > wszyscy zostana uniewinnieni nie rozumiesz? za lizanie nowej władzy po tyłku są nagrody, np. taka jak cytowana powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: kto odpowiada za prowokację ??? IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 12:03 No to już ogłaszam wyrok jesteś winny. Pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Jaś ty ćwoku wiejski ... IP: 217.97.129.* 20.10.06, 13:53 kłamca jesteś i burak :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Jaś ty ćwoku wiejski ... IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 13:57 Mama Cię grzeczności nie nauczyła. To cię nauczy więzienie ty wyrostku trudno cię Żółcią nazwać. Poprostu poprostu bllllllllleeeeeeee na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Jaś ty zakłamany tłuku ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:55 Bezczelnie kłamiesz, co wszyscy mogą sprawdzić. Obrażasz innych i straszysz ich jakimiś wyimaginowanymi sprawami, więzieniem,... I pewnie sobie wyobrażasz, że jak siedzisz przy tym swoim komputerku to bezkarnie możesz pisać, co ci się w tym małym móżdżku uroi ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik [...] IP: *.pai.net.pl 21.10.06, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia30 Darek Jędrasiak to ciekawa persona IP: *.sttb.pl 20.10.06, 00:02 kiedyś WFOS i odsalanie wody na cyprze a teraz jego fundacja znalazła nową żyłę złota - uzależnienia, doi kasę z Urzedu Marszałkowskiego przez RCPS miejsce zostało tylko to samo - załęcze wielkie i Pani Mikita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Darek Jędrasiak to ciekawa persona IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 12:01 Czemu facet nazywa się Cecylia to nie tylko zboczenie ale juz wogóle sam nie wiem co. Trans mówimy "NIE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojulek Re: Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 21:15 Wstydze sie za obecna dyrekcje liceum , ktore ukonczylem w 1972 r. Mysle ze poprzedni profesorowie by tak nie postapili, pomimo innych czasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.pai.net.pl 19.10.06, 23:03 Wstydz sie chłopie wstydz. Nie uczyłeś się to się wstydz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortuna Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.4web.pl 19.10.06, 22:03 Jestem uczennicą II LO w Łodzi i znając p. dyrektora nigdy nie przyszłoby mi do głowy że mógłby postąpić w tak dziwny sposób :/ A co do panów z LPR, to moim zdaniem pochodzą od osłów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Po Giertychach osmieszyła się dyrekcja IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 23:56 Młodzież ma świetne wzorce.Nic o ewolucji za to dużo o rozprzeszczenianiu głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Po Giertychach osmieszyła się dyrekcja IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.06, 05:37 Oj, na lekcjach polskiego tez nie uwazalismy.. (rozprzeszczenianiu zamiast rozprzestrzenianiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Po Giertychach osmieszyła się dyrekcja IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 14:23 Ty wszechpolak co uczęszczał na polak ryby i dzieci głosu nie mają.Przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 00:01 A swoją drogą to może M. Giertych przedstawi dowody na poparcie teorii, którą wyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
radiks Re: Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium 20.10.06, 10:32 Dowody? Jak Ty Dziecko nic nie rozumiesz ;-) w _TO_ się po prostu WIERZY, a jak wiadomo z Wiarą sie nie dyskutuje. Tak jest i koniec - człowiek pochodzi z gliny+Bożego_Słowa, a nie od przodka, który jest zarówno protoplastą naszym jak małp - co to tonie, na to są TYLKO dowody. (człowoek nie pochodzi od małpy jak niektórzy upraszaczją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.06, 05:40 Nie jest jeszcze tak zle - minister Orzechowski nie twierdzi (do tej pory), ze ziemia jest plaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Re: Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 12:00 Tu niema nic do twierdzenia Ziemia jest płaska i nic tego nie zmieni. Byłeś za granicą to powinieneś wiedzieć że jechałeś po płaskim a nie z górki. Sam nie wiem co ten Kopernik nawymyślał. Ja od siebie jak patrze przez lornetke widze Nowy York i co gdyby była okrągła bym nie widział. Nie znacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Ewolucję człowieka w II LO bada kuratorium IP: *.pai.net.pl 20.10.06, 13:59 Roman rządzi, Roman radzi, Roman nigdy Was nie zdradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu rozbójnik Odchodze Na Emeryturę!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 21.10.06, 11:16 Przykro mi ale odchodze nie chcecie zemna gadać. Szkoda bo ja potrzebuje rozmowy ale jakby co to krece sie na onecie. Pozdrawiam wszystkich. Szkoła Giertycha jest szkołą bez przyszłości i też niema wątpliwości co do teori ewolucjinizmu więc poc wy sie tu się kłucić o to. Szukamy zbędnych afer które by można było pominąć i zająć się czymś pozytywnym. Miejscami pracy, budowaniem domów dla biednych rodzin a my ciągle afera za aferą. Przykre i smutne. Świat afer jest bez sensu ide się wypłakać szkoda się z wami rozstac . Pozdrawiam wszystkich każdy ma własne zdanie i niech tak zostanie . Sądzeni zostaną osądzeni. Chciałbym pozdrowic kogos o nicku ciekawski. Miło że chociaż y wszedłeś w dyskusję. PAPA wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Jasiu poszedł sobie precz .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:58 To może warto wrócić do meritum. Jeszcze raz proponuję zastanowić się nad rolą Dariusza Jędrasiaka w tej całej sprawie. Przecież sprawy by nie było, gdyby Jędrasiak, jak każdy odpowiedzialny nauczyciel, nie zajmował się sprawą tej tablicy. Skąd wziął się pomysł pytania dyrektora Jędrasiaka o zgodę na wieszanie tablicy? No i czym mógł być motywowany pomysł z wstrzymaniem jej powieszenia? Czy gdyby została po prostu powieszona to dałoby się z tego zrobić news'a w GW??? Bardzo ciekawi mnie reakcja kuratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creed Re: Jasiu poszedł sobie precz .... IP: *.microsoftpolska.com 21.10.06, 15:15 > sprawy by nie było, gdyby Jędrasiak, jak każdy odpowiedzialny > nauczyciel, nie zajmował się sprawą tej tablicy. Skąd wziął się pomysł pytania > dyrektora Jędrasiaka o zgodę na wieszanie tablicy? a mnie zastanawia w jaki sposób Gazeta zrobiła z tego newsa? zadzwonił dyrektor do redaktora i mówi - wiesz Marcinku, chciałem powiesić tablicę, ale pomyślałem, żeby może nie wieszać tylko poczekać, przyjedź i zrób z tego aferę na pół Polski a ze mnie kretyna i wazeliniarza czy też może zadzwonił redaktor do dyrektora i pyta - a co tam u pana panie dyrektorze, Kubiak się nie odzywał? Pęczak nie pisał ze Smutnej? a może jakiejś tablicy pan nie pozwolił powiesić? no bo nam brakuje jakiegoś fajnego newsa na pierwszą stronę ogólnopolskiej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Jasiu poszedł sobie precz .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:06 Też minie to ciekawi, jak została "zrobiona" ta sprawa. Pewne jest, że obie strony były zainteresowane jej rozkręceniem. Jędrasiak i GW to znani zwolennicy PiS ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Radiks. O jaką wiare ci chodzi? IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 02:16 Teoria Darwina mówi o schemacie ewolucji życia na ziemi. Jak wiadomo Darwin dowodził po przez obserwacje m.in. zwierząt. Badania genetyczne potwierdzają w/w teornie. Dotyczy to również człowieka. Owszem, można wierzyć w coś lub nie. Jestem typowym pragmatykiem i oddzielam wiare duchową od nauki. Teorie głoszone przez M.Giertycha i popirane przez Orzechowskiego nie przekonują mnie. Ostatnio M.Giertych mówił, że dinozaury żyły w czasach gdy był człowiek. Na dowód podawał m.in. legende o wawelskim smoku. Każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów. Tylko dlaczego Orzechowski nazywa maniakami ludzi, którzy nie zgadzają się z jego poglądami? To, że się wierzy nie jest dowodem o który pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś