Dodaj do ulubionych

KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!

24.10.06, 07:41
Witam,
Jak sądzę jest tu sporo "dorosłych" osób, więc mam pytanie czemu nikt nie chce
uczyć się tańczyć. Od miesiąca w naszym ZDK jest możliwość nauki tańca dla
dorosłych i wiecie co od miesiąca nie mogę zebrać 8 osób (4 par!), chociaż
niekoniecznie par!!! Marudzimy, że nic nie robimy, nic sie nie dzieje, a jak
jest okazja powywijać bioderkami to brak chętnych. Może po prostu nie wiecie,
że jest taka możliwość! Proszę zdecydujcie się bo w przeciwnym razie będę
musiała jeździć do Gostynina (tam ten gościu ma szkołę tańca), a wolę na
miejscu!!! No ludziska decydujcie się!!! Czekam na odzew:)))
Obserwuj wątek
    • dinozaur46 Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.06, 09:05
      hollydolly napisała:

> Witam,
      > Jak sądzę jest tu sporo "dorosłych" osób, więc mam pytanie czemu nikt nie chce
      > uczyć się tańczyć. Od miesiąca w naszym ZDK jest możliwość nauki tańca dla
      > dorosłych i wiecie co od miesiąca nie mogę zebrać 8 osób (4 par!), chociaż
      > niekoniecznie par!!! Marudzimy, że nic nie robimy, nic sie nie dzieje, a jak
      > jest okazja powywijać bioderkami to brak chętnych. Może po prostu nie wiecie,
      > że jest taka możliwość! Proszę zdecydujcie się bo w przeciwnym razie będę
      > musiała jeździć do Gostynina (tam ten gościu ma szkołę tańca), a wolę na
      > miejscu!!! No ludziska decydujcie się!!! Czekam na odzew:)))

Podajcie adres waszej strony www i wpiszcie w naszym forum. Może zadziała!
    • ukash1983 Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.06, 09:06
      Cześć hollydolly! To chyba a raczej na pewno brak informacji o takim kursie.
      Napisz do mnie na maila co wiesz o tym kursie a ja umieszcze stosowoną
      informację na www.zychlin.info - odwiedzają ją i starzy i młodzi! Pozdrawiam!
      • edmurphy Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.06, 20:14
        Hollydolly, miej pretensje do organizatorów. Jak zwykle dwója z informacji i
        promocji. Ekipa MGOK-u do wymiany!
        • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 08:39
          Ed, zastanawia mnie Twoja zaciekłość względem GOK-u, ale to nie moja broszka. Zatem kilka faktów. Ogłoszenia informujące o kursie tańca i spotkaniu organizacyjnym były roziweszane w całym mieście w miejscach do tego przeznaczonych (a przez większość mieszkańców - ignorowanych) mianowicie chodzi mi o słupy ogłoszeniowe. Były to zarówno plakaty formatu A-3 jak i ogłoszenia z numerem telefonu (tzw. "oddzierańce"). Dodatkowo w Vectrze emitowane było ogłoszenie tej samej treści, jak to na słupach. Zatem moja prośba do Ciebie jest taka, że może doradzisz, co zrobić, żeby społeczeństwo zwracało większą uwagę na ogłoszenia inne niż nekrologi i (w ostatnich dniach) plakaty przedwyborcze? Jeśli masz na to pomysł, to się nim podziel...( mam przeczucie, że wiem, jaki będziesz miał pomysł...i tu cytuję:"Ekipa MGOK-u do wymiany!" :) Poza tym na kurs tańca dla dzieci przychodzi wielu chętnych, czyli jednak coś było wiadomo.
          • hollydolly Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 16:30
            Z tym to lekka przesadka - co do kursu tańca dla dzieci to i owszem były
            wzmianki i nawet w szkole ogłaszali. Natomiast nawet słówkiem na temat kursu dla
            dorosłych - którym ja jestem zainteresowana. A gdy dzwoniłam do Pań tam
            pracujących to po pierwsze nie bardzo były zorientowane, a na koniec to nawet
            wprowadziły mnie w błąd... A kursu jak nie było tak nie ma bo O ZGROZO - mam
            sama znaleźć chętnych... więc proszę ludzie decydujcie się, potrzebuję jeszcze
            5osób, aby kurs mógł się zacząć! PISZCIE WIĘC!!!!!
            • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 17:40
              Lekka przesada? Sam opracowywałem plakaty, więc wiem co na nich było napisane. Mało, to jeszcze je rowieszałem i wysyłałem do Vectry. Może gdyby na palakatach były mrugające lampki, to ktoś by je zauważył. Za rzetelność informacji telefonicznej nie odpowiadam.
              • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 18:00
                A tak poza tym, to moim zdaniem jeśli są zapaleńcy tańca, to bardzo się cieszę. Sam sam do tego dwie lewe nogi i to, że innym to wychodzi, imponuje mi. Gratuluję :)
                • edmurphy Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 23:41
                  Zaciekłość? To dobrze o Tobie świadczy Adcox, że bronisz swego miejsca pracy.
                  Czesto czytam ogloszenia, ale na to nie zwróciłem uwagi. A Hollydolly wyjaśniła
                  resztę. Mój pomysł? O, nie tak dobrze to nie będzie, żebym dzielił się swoimi
                  bezcennymi pomysłami :-) Rusz głową sam, za to Ci płacą.
                  • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.06, 01:37
                    Za marketing mi nie płacą, a to jest marketing (reklama). Ja mam tylko zrobić ogłoszenia i to robię. Nawet nie powinienem z tym śmigać po mieście, a śmigam. Czemu? Po to, żebyś cokolwiek wiedział. Myślałem, że faktycznie coś podsuniesz, czymś się podzielisz, bo pewnie we wszystkim jesteś lepszy ode mnie(sakrazm!) ale po tej Twojej wypowiedzi mam Twoje pomysły w miejscu, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę...domyśl się GDZIE!
                    • edmurphy Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.06, 23:03
                      To musisz mieć duże "to" miejsce, bo ja mam sporo pomysłów, mogą się nie
                      zmieścić :-)
                      • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.06, 23:16
                        Nie jest duże, akuracik :)
                        • adcox Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.06, 23:21
                          Znowu nam się kłótnia zrobiła, a miało być o kursie tańca...Kto chce tańczyć, to niech tańczy.
                          • cfram Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:44
                            Witam
                            Ile taki kurs kosztuje? Ile czasu trwa?
                            Pozdrawiam
                            • edmurphy Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 22:51
                              Adcox! Jeszcze jeden niedoinformowany! Zagajaj :-)
                              • mlodyalerealista Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 23:00
                                a ktoś przyjeżdza z jakis instruktorów czy jeden od drugigo sie uczy
                            • jolka905 Re: KURS TAŃCA!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 23:22
                              Wejdż na stronę e-zychlin (zychlin.info) i tam jest wszystko napisane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka