fleurette 03.11.06, 12:02 ... takie do drukowania wkąłdek do zaproszeń. ktoś moze wie? sprawa dosyć pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: A kartki mogą być? 03.11.06, 12:06 mogą ale wolę kalki. jeśli się da. wolałabym uniknąc wielkiego rajdu po miescie dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt chodzi 03.11.06, 12:11 bo spośród kalek rozróżniam maszynową i techniczną:) ale poszłabym na Twoim miejscu do dużego papierniczego i wybrała jakieś arkusze na te zaproszenia. Kiedyś szukałam okładek i kolorowych arkuszy (do drukowania zaproszeń zresztą) i kupiłam wszystko w papierniczym na Kopernika w okolicach konia. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt cho 03.11.06, 12:16 kalka techniczna (takie diabelstwo półprzeźroczyste) arkusze na zaproszenia dawno wybrane i wydrukowane (sobie leżą w torbie). tylko "wkładki" trzeba dodrukować jeszcze (sztuk 30 to dla znajomej duzej drukarni moim zdaniem za mało, więc pójdzie w mojej drukarce). kopernika zanotowałam, pewnie odwiedze, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt cho 04.11.06, 07:16 fleurette napisała: ..........arkusze na zaproszenia dawno wybrane i wydrukowane (sobie leżą w torbie). .......... Oj sie bedzie dzialo,bodaj to mialo byc w 2007-ym? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt cho 04.11.06, 10:59 miało być ale sie zmieniło (patrz: sygnaturka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt cho 04.11.06, 12:55 Klinkałem w sygnaturkę i tam jest napisane "Nasz ślub za 35 dni" znaczy mój i Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Szczerze mówiąc, nie wiem, o jaki produkt cho 04.11.06, 14:13 hmmmmm... a jak sądzisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Udało się kupić kalki? 04.11.06, 14:21 a w trakcie poszukiwań ślubnego stroju nie widziałaś gdzieś białego /ecru wdzianka typu frak? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Udało się kupić kalki? 04.11.06, 14:31 udało się:) co prawda kalkę jako taką mnie odradzna ale piekny papier mi pani znalazła wzamian. wdzianka typu frak standardowo występują w kolorze czarnym, grafitowym itp. natomiast jeśli Ci na jasnym typu ecru zależy to na pewno można uszyc na miare w pawisie na starorudzkiej. niedrogo i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Udało się kupić kalki? 04.11.06, 14:50 Jakiż papier może się równać z kalką?! Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Udało się kupić kalki? 04.11.06, 15:10 raczej nie umiem opisać. taki perłowy połysk lekko ma. czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolin_lodz Re: [GWŁ] Kalki kolorowe 03.11.06, 12:08 Spróbuj zajrzeć do Papier-Service w pasażu Schillera lub dokładnie naprzeciwko po drugiej stronie Piotrkowskiej w bramie też był kiedyś taki duży sklep papierniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: [GWŁ] Kalki kolorowe 03.11.06, 12:17 to na przeciwko to zdaje sie a4? zajrzę napewno (bo tam koperty odbieram). dizęki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: [GWŁ] Kalki kolorowe 03.11.06, 12:33 spróbuj tez w sklepie Matejko na Wigury lub w papierniczym na rogu Sienkiewicza i Nawrot Odpowiedz Link Zgłoś