Gość: bumbo IP: *.toya.net.pl 08.04.03, 11:32 czy tam, gdzie w Picie-37 mnie nie dotyczy, wpisać mam zera, czy tez nic nie wpisywać ? (robię to pierwszy raz, dlatego pytam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Zera W Picie 08.04.03, 11:42 Jak nie ma nic wpisanego to samo jako zero sie liczy dzierżbór dżdżownice Odpowiedz Link Zgłoś
aard Tłumacząc z borowego na polski 08.04.03, 12:21 Nic nie wpisuj - szkoda atramentu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tłumacząc z ... version 2 08.04.03, 12:25 Nic nie wpisuj - szkoda czasu i atlasu. dzierżbór dżdżownice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zera W Picie 08.04.03, 12:47 Nauka ścisła uczy, że w Picie nie ma żadnego Zera. Jest za to Dziurka, aby sobie móc w Pitę nałożyć Shoarmy albo Surówki względnie nalać Sosu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Pita w Zerze 08.04.03, 12:52 Tak jest!! A Zero z Dziurka ma tylko tyle wspolnego co Owal w Ksztalcie. Czyli niewiele. Praktycznie zero. Ot co!!! dzierżbór dżdżownice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Zera W Picie Raz Jeszcze Czyli Nowy Archimedes 08.04.03, 12:59 Jeżeli do Picia wrzucimy Zera, to poziom Picia wzrośnie o Zero, gdyż Zero Wypiera tyle Picia ile samo Waży, czyli Zero! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Archimedesa przypadki 08.04.03, 13:03 Eureka!!!!!!!!!!!!!! Eureko, czy mozesz umyc mi plecy??????? dzierżbór dżdżownice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard A w ogóle Picio spoko koleś jest 08.04.03, 13:12 A i tak Wam wpi..li (cool turalny jezdem ergo, zimny w poszczególnych turach i żubrach). Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: A w ogóle Picio spoko kole� jest 08.04.03, 14:13 Wreszcie jaki� mšdry wontek kto� wymy�lił. a w sumie to sam na niego spadł jak grom z jasnego nieba (albo i Grom, czego nikomu bym nie życzył). Pity, Płyty i Pitolenie, a najlepsze z tego wszystkiego sš Pyty, do ktorych nic nie przywiera... pamiętasz, aard? Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: A w ogóle Picio spoko kole& & #35 156; jest 08.04.03, 14:14 znowu sie czcionki poj..., eh Odpowiedz Link Zgłoś
aard Poniekąd... 09.04.03, 09:03 eyemakk napisał: > > Pity, Płyty i Pitolenie, a najlepsze z tego wszystkiego sš Pyty, do ktorych nic nie przywiera... pamiętasz, aard? Nie. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbo Re: Zera W Picie IP: *.toya.net.pl 08.04.03, 14:34 dzień kuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś