27.01.07, 08:45
A dlaczego zakłada się że to mężczyźni-szefowie zmuszają kobiety do seksu?
Może kobiety same bardzo chciały seksu albo po prostu chcąc osiągnąć sukcesy
w pracy same właziły do łóżka? Czy kobiety nie czerpią rozkoszy z seksu? Może
np. liderzy Samoobrony są dobrzy w te klocki i kobiety same proszą o seks?
Obserwuj wątek
    • longeta To było oczywiste od początku. 27.01.07, 08:49

• melanc.hoolik jak suka nie da to pies nie ruszy 27.01.07, 08:53
      jak ktoś chce d.u.p.ą zdobywać pracę, stanowiska i awanse, to niech potem nie
      krzyczy że został wykorzystany seksualnie
      • bryzolin Re: jak suka nie da to pies nie ruszy 27.01.07, 09:32
        Tak, przecież to jest jakiś układ, w takich sferach przynajmniej. To nie jest
        tak, że jak kobieta nie ulegnie szefowi to straci pracę i umrze z głodu. A
        nawet gdyby była w takiej trudnej sytuacji to chyba jednak wybrałbym honor i
        wolał przymierać głodem niż uprawiać seks z przymusu.
        Domniemam jednak, że wiele kobiet czerpie przyjemność z seksu również ze swoimi
        szefami, bo przecież często są człkiem przystojni.
        • longeta Re: jak suka nie da to pies nie ruszy 27.01.07, 09:39
          bryzolin napisał: Domniemam jednak, że wiele kobiet czerpie przyjemność z seksu
          również ze swoimi
          >
          > szefami, bo przecież często są człkiem przystojni.

Niestety śledczy GW na to nie wpadli,widocznie stosunki damsko-męskie napawają
          ich wstrętem.
          • nett1980 szowinistyczne kolko wzajemnej adoracji????? 27.01.07, 10:14
            Jasne ,a wiele kobiet marzy o gwalcie z przystojnym gwalcicielem , aah taka
            fantazja i same sie napraszaja chodzac w mini.
            Pokazcie mi tak na marginesie chociaz jednego przystojnego czlonka
            szamboobory , chociaz jednego ..Dla kobiety , ktora ma ok 25-35 lat , bo
            megiery tupu Ch..arska to pewnie i Andrew uznaja za mistera uniwersum.
            • longeta Re: szowinistyczne kolko wzajemnej adoracji????? 27.01.07, 10:19
              Tym większe prawdopodobieństwo że dla kasy i pozycji to robiła:-)))

To jest dopiero damski szowinizm tak chłopów wykorzystywać;-)
              • lavinka Re: szowinistyczne kolko wzajemnej adoracji????? 27.01.07, 11:16
                No nie przesadzaj. Po prostu trafił sój na swego ;-p
                Pani Anetka też urodą nie grzeszy.... ;-)
                • bryzolin Członkowie Samoobrony 27.01.07, 11:27
                  To są przecież buraki i z natury idą w korzeń, więc są atrakcyjni seksualnie
                  • lavinka Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 11:28
                    Może to jakieś perfumy tak na te kobitki działają?
                    lav
                    • bryzolin Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 11:33
                      To Ty spróbuj odpowiedzieć co działa na kobiety, bo czasem wielkie powodzenie u
                      kobiet mają zupełnie niepozorni faceci, pozornie brzydcy i nieatracyjni a
                      jednak mają coś takiego....
                      A ten murzyn co AIDS zarażał? Czemu kobiety lubą z murzynami????
                      • lavinka Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 11:36
                        A nie wiem. Koleżanka co miała ciemnoskórego narzeczonego twierdziła,że Murzyni
                        pachną kozami. Ja niestety nie wiem jak pachną kozy więc mi to nic nie mówi....
                        ale z tą Samoobroną to możliwe z tymi kozami...
                        lav
                        p.s. Na mnie działają długie włosy i zarost... także Samoo raczej odpada ;-D
                        • bryzolin Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 13:35
                          Długie włosy i zarost? To koza!!!
                          • nett1980 Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 13:42
                            wyszlo szydlo z worka , lavinka marzy o meskim talibie.. Z zeznan Anety K.
                            wynikalo , ze Andrew ma bardzo duzy zarost na plecach , hmmm a moze by sie
                            spodobal?
                            • aaa202 Bryzolin też ma zarost na plecach... 27.01.07, 13:45
                            • melanc.hoolik Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 13:52
                              nett1980 napisała:

> wyszlo szydlo z worka , lavinka marzy o meskim talibie...

czyli padło na Brajta fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,54736994,54737012.html
                              • longeta Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 13:55
                                i jak tu nie wierzyć Darwinowi?
                                Zarost na plecach,gdzie mi tu z tym psem na plażę;-)
                              • lavinka Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 15:06
                                Brajt ma krótkie włosy.Nie na da... ;-D No i ja mam 178cm wzrostu. Niziołki mnie
                                nie lubią.
                                lav
                                • aaa202 No to Brajt jest wyższy od Ciebie 27.01.07, 15:11
                                  a włosy nie cycki - rosną całe życie
                                  • lavinka Re: No to Brajt jest wyższy od Ciebie 27.01.07, 15:19
                                    I. Chyba zaczynam kręcić nosem.. to pewnie syndrom starej panny ;-D
                                    • aaa202 Może nie jesteś starą panną 27.01.07, 15:27
                                      tylko jesteś po prostu bierna matrymonialnie?
                                      • lavinka Re: Może nie jesteś starą panną 27.01.07, 15:29
                                        O nie, w nic nie dam się wmanipulować. ;-p
                                        lav
                                        • aaa202 Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 15:39
                                          skoro niepracujący ludzie w wieku "produkcyjnym" dzielą się na szukających
                                          pracy bezrobotnych i nieszukających pracy biernych zawodowo, to podobny podział
                                          można zastosować dla problemu matrymonium.
                                          No ale skoro szukasz MĘŻA, to bierna nie jesteś, bierna nieee. Odszczekuję.
                                          • lavinka Re: Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 15:48
                                            Obawiam się,że nie mam szans. Ale pomarzyć zawsze warto ;-)
                                            lav
                                            • aaa202 Jak to? Marzysz o mężu i szans na niego masz nie 27.01.07, 15:51
                                              mieć? Co to za zaklęcie życiowe?
                                              • lavinka Re: Jak to? Marzysz o mężu i szans na niego masz 27.01.07, 19:18
                                                To raczej obserwacja rzeczywistości. Taki wrodzony obiektywizm ;-)
                                                lav
                                            • nett1980 Re: Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 19:00
                                              No a Jarus , kawaler , stateczny , na stanowisku , moze i niski ,ale ma wlosy ,
                                              tyz warszawiak .DOOOO WZIECIA ,a ze niski , coz w lozku sie wyrowna ,
                                              slyszalas ,ze kazdy facet ma zusammen do kupy 2 m ;)
                                              • lavinka Re: Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 19:19
                                                Mnie tam na gabarytach nie zależy ;-p
                                                Byleby nie pił i nie palił.Czyli i tak odpada 95%.
                                                • nett1980 Re: Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 20:32
                                                  HMM Jarus K chyba nie pije , nie pali , no ale przyznam ,za stary ..
                                                  • lavinka Re: Ależ ja Cię nie chcę w nic wmanipulować 27.01.07, 22:18
                                                    Ok.Jego kot może mnie nie polubić ;-p
                            • lavinka Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 15:05
                              Osobiście wolę gruzinów. Ale nie jestem wybredn,moze byc rudy albo blondyn. Ale
                              żadnych łysoli. ćfuj.
                              lav
                              • melanc.hoolik Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 15:20
                                lavinka napisała:

> Osobiście wolę gruzinów. Ale nie jestem wybredn,moze byc rudy albo blondyn. Ale
                                > żadnych łysoli. ćfuj.
                                > lav

ale ci łysole podobno nadmiar testosteronu mają, więc w nocy byś się nie
                                nudziła... :D
                                • lavinka Re: Członkowie Samoobrony 27.01.07, 15:30
                                  W nocy to ja śpię,dziękuję. Ci "łysole" co ja ich znam to choć po trzydziestce
                                  to ciągle mają głosiki jak przed mutacją... więc może mają ten testosteron
                                  wybrakowany ;-)
                                  lav
    • ipekakuana Re: Seksafery 27.01.07, 22:47
      Nie podejrzewam, żeby poszly na ten uklad dla tzw. przyjemności zmyslowej ( piszę "tzw" bo trudno mi sobie wyobrazić takowe zjawisko z panami, o których mowa).
      Poszły dla innego typu korzyści.
      I ani myślę uznawać je za ofiary męskiego szowinizmu czy czegoś tam.

Są siebie warci. Jeden pies.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka