31.01.07, 20:39
Dziś była chyba sesja rady. Czy ktoś wie co działo się ciekawego?
Obserwuj wątek
    • dblock Re: sesja 31.01.07, 21:54
      Podobno była debata, czy trzeba konno jeżdzić z siodłem czy "na oklep" ;)
      • edmurphy Re: sesja 14.02.07, 00:40
        Czy ktos wie kiedy najbliższa sesja? Pora chyba na budżet. Krąża na ten temat
        różne informacje. Sa obawy, że mimo szumnych zapowiedzi nie będzie w budżecie
        większych środków na kulturę i sport. Jestem ciekaw jaki będzie priorytet
        budżetowy nowej rady na ten rok.
        • osamabinladen888 Re: sesja 14.02.07, 12:02
          nie wysilaj sie tak bo i tak kazdy leje na twoje malo interesujace wątki np. liczka wypowiedzi na jeden twoj wątek nie przekracza 2 osob pozdro dblock pewnie kzadego to tak interesuke jak dblock wiec nie śmiec tutaj
          • koles1333 Re: sesja 18.02.07, 22:18
            Pomijając dzieciaka, to chyba pan RS wspominał coś o przejrzystości władzy.
            Jeżeli się mylę to przepraszam ale było już chyba 5 sesji a nadal są tylko 2
            protokoły na stronie BIP. Czyżby kolejne słowa rzucone na wiatr? Pozdrawiam
            • daizet Re: sesja 19.02.07, 08:16
              koles1333 napisał:

> Pomijając dzieciaka, to chyba pan RS wspominał coś o przejrzystości władzy.
              > Jeżeli się mylę to przepraszam ale było już chyba 5 sesji a nadal są tylko 2
              > protokoły na stronie BIP. Czyżby kolejne słowa rzucone na wiatr? Pozdrawiam

Jesteś w błędzie Koleś. Za stronę BIP-u odpowiada nowo powołany sekretarz
              Gminy, tj. za wszystko to co jest teraz tak pięknie nazywane "przejrzystością".
              Powinien dążyć do tego abyśmy byli należycie doinformowani.
              • koles1333 Re: sesja 19.02.07, 08:22
                OK mój błąd ale chyba sekretarz sam się nie mianował na to stanowisko?
        • zychliniak1987 Re: sesja 27.02.07, 18:46
          > Czy ktos wie kiedy najbliższa sesja? Pora chyba na budżet. Krąża na ten temat
          > różne informacje. Sa obawy, że mimo szumnych zapowiedzi nie będzie w budżecie
          > większych środków na kulturę i sport. Jestem ciekaw jaki będzie priorytet
          > budżetowy nowej rady na ten rok.

Kolejna sesja już w środę 7 marca, więcej na ezychlin :)
          • zielony69 Re: sesja 06.03.07, 21:17
            Jutro sesja. Zobaczymy co nowego bedzie, podobno mają uchwalać budżet, ale to
            wszystko jutro.
    • zychliniak1987 Re: sesja 23.03.07, 10:01
      We wtorek 27 marca o godz. 14:00 w lokalu Urzędu Gminy w Żychlinie odbędzie się
      kolejna sesja Rady Miejskiej.
      • edmurphy Re: sesja 23.03.07, 23:48
        A co ciekawego w temacie sesji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka