edmurphy 31.01.07, 20:39 Dziś była chyba sesja rady. Czy ktoś wie co działo się ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dblock Re: sesja 31.01.07, 21:54 Podobno była debata, czy trzeba konno jeżdzić z siodłem czy "na oklep" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sesja 14.02.07, 00:40 Czy ktos wie kiedy najbliższa sesja? Pora chyba na budżet. Krąża na ten temat różne informacje. Sa obawy, że mimo szumnych zapowiedzi nie będzie w budżecie większych środków na kulturę i sport. Jestem ciekaw jaki będzie priorytet budżetowy nowej rady na ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
osamabinladen888 Re: sesja 14.02.07, 12:02 nie wysilaj sie tak bo i tak kazdy leje na twoje malo interesujace wątki np. liczka wypowiedzi na jeden twoj wątek nie przekracza 2 osob pozdro dblock pewnie kzadego to tak interesuke jak dblock wiec nie śmiec tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
koles1333 Re: sesja 18.02.07, 22:18 Pomijając dzieciaka, to chyba pan RS wspominał coś o przejrzystości władzy. Jeżeli się mylę to przepraszam ale było już chyba 5 sesji a nadal są tylko 2 protokoły na stronie BIP. Czyżby kolejne słowa rzucone na wiatr? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daizet Re: sesja 19.02.07, 08:16 koles1333 napisał: > Pomijając dzieciaka, to chyba pan RS wspominał coś o przejrzystości władzy. > Jeżeli się mylę to przepraszam ale było już chyba 5 sesji a nadal są tylko 2 > protokoły na stronie BIP. Czyżby kolejne słowa rzucone na wiatr? Pozdrawiam Jesteś w błędzie Koleś. Za stronę BIP-u odpowiada nowo powołany sekretarz Gminy, tj. za wszystko to co jest teraz tak pięknie nazywane "przejrzystością". Powinien dążyć do tego abyśmy byli należycie doinformowani. Odpowiedz Link Zgłoś
koles1333 Re: sesja 19.02.07, 08:22 OK mój błąd ale chyba sekretarz sam się nie mianował na to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Re: sesja 27.02.07, 18:46 > Czy ktos wie kiedy najbliższa sesja? Pora chyba na budżet. Krąża na ten temat > różne informacje. Sa obawy, że mimo szumnych zapowiedzi nie będzie w budżecie > większych środków na kulturę i sport. Jestem ciekaw jaki będzie priorytet > budżetowy nowej rady na ten rok. Kolejna sesja już w środę 7 marca, więcej na ezychlin :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony69 Re: sesja 06.03.07, 21:17 Jutro sesja. Zobaczymy co nowego bedzie, podobno mają uchwalać budżet, ale to wszystko jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Re: sesja 23.03.07, 10:01 We wtorek 27 marca o godz. 14:00 w lokalu Urzędu Gminy w Żychlinie odbędzie się kolejna sesja Rady Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś