Dodaj do ulubionych

Co wolicie przyłączyć?

05.02.07, 21:33
Zgierz do Łodzi, czy Łódź do Zgierza?
Obserwuj wątek
    • brite pięść do nosa? /nt 05.02.07, 21:35

• aaa202 To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:36
        • nakole Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:40
          Trochę piany nie zaszkodzi. ;-PP
          • breblebrox Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:41
            Ale tylko na dwa palce, pamiętajcie!
            • nakole I żeby... 05.02.07, 21:43
              ...moneta sie trochę pobujała po wierzchu. ;-PPPPP
              • breblebrox Re: I żeby... 05.02.07, 21:45
                Jasne, bujać to my, a nie nas :P
                • huann Re: I żeby... 06.02.07, 00:19
                  ale każdy fotel, co buja, ma krótkie nogi :]
                  • breblebrox Re: I żeby... 06.02.07, 00:29
                    Fakt - póty fotel pobuja, póki mu nóg nie obetną.
                  • nakole Re: I żeby... 06.02.07, 17:05
                    Krzywe czyli wygięte.
        • brite rekordu? /nt 05.02.07, 21:41

• breblebrox Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:44
          A nawet podbicia!!!
          • nakole Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:46
            Od podbicia to ortopeda, albo szewc dratewka.
            • breblebrox Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:47
              Dratewka siedzi za znęcanie się nad zwierżetami, więc nie warto o nim wspominać.
              • nakole Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:50
                Ale bądź co bądź samorodny talent chirurg-piroman !
                • breblebrox Re: To trochę jak... groźba pobicia (?) 05.02.07, 21:54
                  Ale skończył marnie: nie dość, że mu się kazali z królewną żenic, nie dość, że teraz w pierdlu siedzi (może nawet za bigamię - kto wie, czy on już kogoś wcześniej nie miał), to jeszcze żona-królewna czeka na niego po wyjściu. A taka królewna no się ma nijak do zwykłej żony czekającej z wałkiem na pijanego męża!
                  • nakole Jak się z Boćkiem dogada to może ją( tę królewnę) 05.02.07, 21:57
                    cmoknąć. W żabę zamieni i kle, kle.
                    • breblebrox Re: Jak się z Boćkiem dogada to może ją( tę króle 05.02.07, 21:59
                      Pomysł dobry, ale trzeba by mu to grypsem puścić.
                      Czy ktoś zna grypserę?
                      • nakole Grypsera, sera... 05.02.07, 22:05
                        ...que sera, sera !
                        • breblebrox Re: Grypsera, sera... 05.02.07, 22:12
                          Poszło w eter, mam nadzieję, że żaden klawisz nie przejmie.
                          • nakole Step... 05.02.07, 22:16
                            ...chodaków zagłuszy !
                            • breblebrox Re: Step... 05.02.07, 22:27
                              Tup tup?
                              • nakole Brzdęk, 05.02.07, 22:28
                                brzdęk.
                                • breblebrox Re: Brzdęk, 05.02.07, 22:30
                                  A co niesiesz w koszyku, Czerwony Katuprku?
                                  • nakole A co byś w nim 05.02.07, 22:33
                                    zobaczyć chciała?
                                    • breblebrox Re: A co byś w nim 05.02.07, 22:36
                                      Nieładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie, czyż nie?
                                      Czuję, że masz tam jakiś GRYPS!!!
                                      • nakole Mam.. 05.02.07, 22:42
                                        ...tam ostre zakręcenie. Kręciłaś jak się zdaje, choć nie wiem z jaką kadencją.
                                        • breblebrox Re: Mam.. 05.02.07, 22:46
                                          Już o nazwiska pytasz? W tej sprawie K. Adencja się nie liczy, liczy się S. Kutek!
                                          • nakole Ha, ha.. 05.02.07, 22:56
                                            Obie te persony mogą być ważniaste. Wysoka K.Adencja może ze złym S.Kutkiem się
                                            spotkać. Co wtedy wyskoczy z koszyczka?
                                            • breblebrox Re: Ha, ha.. 05.02.07, 23:08
                                              Goryczka?
                                              • nakole Raczej 05.02.07, 23:17
                                                szajowski.pl/rosl38.jpg
                                              • nakole Re: Ha, ha.. 05.02.07, 23:29
                                                Oczywiście kokoryczka.
                                                • breblebrox Re: Ha, ha.. 05.02.07, 23:50
                                                  Kokoryczka wonna? Szał olfaktoryczny!?!
                                                  Czy ja na to wyraziłam zgodę?
                                                  • nakole Takie sobie pachnidełko. 06.02.07, 00:14
                                                    Och, nie, ale to całkiem niewinny szał.
                                                  • breblebrox Re: Takie sobie pachnidełko. 06.02.07, 00:15
                                                    Szalik zaledwie...
                                                  • nakole Szalik... 06.02.07, 00:21
                                                    ...boskiej Isadory...
                                                  • breblebrox Re: Szalik... 06.02.07, 00:27
                                                    Oj, oj, rekwizytów z teatru nie powinno się wynosić.
                                                    Raz już jeden taki próbował z paróweczkami i jak na tym wyszedł?
                                                    Poza tym ja bym wolała kastaniety.
                                                  • nakole Zwyczajnie 06.02.07, 00:37
                                                    wyłowił i zeżarł.

Kastaniety, hmmmm, warto się nad tym zastanowić. Ostrrrrro! Mam na to czas, aż
                                                    do świtu. Teraz czekam Morfeusza.
                                                  • breblebrox Re: Zwyczajnie 06.02.07, 00:44
                                                    Czekaj tatka latka :P
                                                  • nakole A, figa okrutnico! 06.02.07, 00:48
                                                    Zaraz wskakuję pod kołderkę, mrużę oczka i będzie jak napisałem .
                                                    Pa!

;-DDobranoc !
                                                  • breblebrox Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 00:50
                                                    Dobranoc :)
                                                  • breblebrox Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 00:51
                                                    Tylko kastaniety będą Ci całą noc wtórowały, niestety kastaniety. Coś czuję, że się powtarzam się coś czuję, jakbym się powtarzała, tak coś czuję.
                                                  • nakole Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 17:11
                                                    Taak, coś kastaNieciło kiedy sen był najmilszy.. Niestety to były tylko pazury
                                                    psa tańczącego o 06:30 na panelach.
                                                  • breblebrox Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 17:29
                                                    Pies na panelach tańczy, Moskal we wsi stoi... Ech, boję się konserwę tworzyć!
                                                  • nakole Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 19:55
                                                    Ehe, szprotki z oleju mogą zajrzeć w Twoje oczy...
                                                  • breblebrox Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 19:58
                                                    Szprotka zagląda mi codziennie w oczy, to mnie nie przeraża. Nie lubię tylko oleju, szczególnie w głowie.
                                                  • nakole Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 22:00
                                                    Hi, hi, zawsze można punkcję zrobić i po oleju. A szprotki czasem pakują do
                                                    puszek bez wydłubanych ocząt. Zdarzyło się, że spojrzały na mnie z wielkim
                                                    wyrzutem i smutkiem. Może olej był zjełczały?
                                                  • breblebrox Re: A, figa okrutnico! 06.02.07, 22:17
                                                    Nie, to brzmi zbyt drastycznie, staram się po prostu oleju w głowie unikać (z powodzeniem).
                                                    Uważaj co piszesz i gdzie, tutaj ryby oczy i głos (znaczący) mają!
                                                    A może olej był za słony...?
                                                  • nakole Uniżenie donoszę, że... 06.02.07, 22:23
                                                    ...wiem kto tu Szprota ;-)

Olejkum Solim !
                                                  • breblebrox Re: Uniżenie donoszę, że... 06.02.07, 22:29
                                                    Solim, a nawet pieee..., ech, nieważne...
                                                  • nakole Re: Uniżenie donoszę, że... 06.02.07, 22:34
                                                    Eh, cóż robić, nuda i nuda, ot wszystko !

Pieeejo, kury piejo...
                                                  • szprota ekhem 06.02.07, 22:34
                                                    w mojej? :>
                                                  • szprota a teraz Szprota napisze sto razy 06.02.07, 22:40
                                                    będę cytowała wypowiedzi przedmowcow, kiedy drzewko się rozjeżdża...
                                                    mnie szło o olej. w głowie.
                                                  • nakole Re: a teraz Szprota napisze sto razy 06.02.07, 22:42
                                                    Może jakoś gałązki zagniemy w lewo?
                                                  • szprota Może jakoś gałązki zagniemy w lewo? 06.02.07, 22:45
                                                    żeby nas Big News obłozył ekskomuniką, ekstradycją i ekshumacją?
                                                  • nakole Re: Może jakoś gałązki zagniemy w lewo? 06.02.07, 22:46
                                                    ...ale ekstrakcji nie dokona? Boję się...
                                                  • szprota ja też. za dużo tych eksow tutaj 06.02.07, 22:48
                                                    możemy poodnosić ekscesy. tylko nie wiem, komu.
                                                  • nakole Re: ja też. za dużo tych eksow tutaj 06.02.07, 22:52
                                                    to może być jednak ekscytujące, tylko co z tym przyłączaniem?
                                                  • szprota ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:04
                                                    pod warunkiem, że będzie miał dostęp do morza.
                                                  • breblebrox Re: ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:06
                                                    szprota napisała:

> pod warunkiem, że będzie miał dostęp do morza.

A najlepiej, żeby był w Chorwacji, tam i góry i morze, właściwie w jednym.
                                                    A po drodze możemy winnice z Węgier zgarnąć.
                                                  • szprota Zgierza do Chorwacji! 06.02.07, 23:08
                                                    breblebrox napisała:

> A najlepiej, żeby był w Chorwacji, tam i góry i morze, właściwie w jednym. A
                                                    po drodze możemy winnice z Węgier zgarnąć.

lub coś słodkiego. tak.
                                                  • nakole Re: ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:12
                                                    Dostęp do morza to mało powiedziane.
                                                    Żuławy są już podtopione. Kiedy ocieplenie osiągnie +400 Celsj. to Bałtyk wleje
                                                    się do Lasu Chełmskiego. Z tego mątu wynurzy się Archipelag Wilamowski.
                                                  • huann Re: ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:14
                                                    nakole napisał:

> Z tego mątu wynurzy się Archipelag Wilamowski.

i czubek Malinki :]
                                                  • nakole Re: ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:21
                                                    Dyabły Zgierskie tam siędą i rybki spożywać będą...(o rybce, bo to żarcie)
                                                    ;-P
                                                  • breblebrox Re: ja mogę się przyłączyć do Zgierza 06.02.07, 23:15
                                                    nakole napisał:

>Kiedy ocieplenie osiągnie +400 Celsj.

Tak daleko ode mnie? Noł łej! Daje co najwyżej 250.
                                                    Kto da więcej?
                                                  • breblebrox Re: a teraz Szprota napisze sto razy 06.02.07, 22:42
                                                    Ja tam nie wiem, nie czytam tego co piszę...
                                                  • szprota Breblebrox nie wie, nie czyta, co pisze... 06.02.07, 22:47
                                                    uważaj, moja droga, z takimi umiejętnościami możesz specjalistą IT zostać...
                                                    (wiew zgrozy)
                                                  • breblebrox Re: Breblebrox nie wie, nie czyta, co pisze... 06.02.07, 22:49
                                                    Uważaj, bo się zamknę w sobie - na cały "jeden dzień specjalisty", czyli merkuriański!
                                                    szprota napisała:

> uważaj, moja droga, z takimi umiejętnościami możesz specjalistą IT zostać...
                                                    > (wiew zgrozy)
                                                  • szprota dzień specjalisty =dzień świstaka? (był niedawno!) 06.02.07, 22:52
                                                    breblebrox napisała:

> Uważaj, bo się zamknę w sobie - na cały "jeden dzień specjalisty", czyli
                                                    merkuriański!

nie bądź wiśnia, zamknij się na rok.
                                                    merkuriański.
                                                  • breblebrox Re: dzień specjalisty =dzień świstaka? (był nieda 06.02.07, 22:54
                                                    szprota napisała:

> nie bądź wiśnia, zamknij się na rok.
                                                    > merkuriański.
                                                    No nie wiem, a może specjalnie dla Ciebie podgrzeję swój temperament do 400 st. C.?
                                                  • szprota temperametn Breblebroxa 06.02.07, 22:57
                                                    breblebrox napisała:

> No nie wiem, a może specjalnie dla Ciebie podgrzeję swój temperament do 400
                                                    st. C.?

to jest groźba karalna.
                                                  • breblebrox Re: temperametn Breblebroxa 06.02.07, 23:01
                                                    szprota napisała:

> to jest groźba karalna.
                                                    >
                                                    A jaki jest na to paragraf? :P
                                                    Poza tym lepsze to niż zmrozić kogoś temp. -170 st. C, a tylko taka jest druga ewentualność.
                                                    W ogóle kobiety sa z Wenus, mężczyźni z Marsa, a ja jestem... Merkurym. Albo byłam w poprzednim życiu, tak coś czuję. Czasami tak mi cięęęężkooo... :)
                                                  • szprota nie urzekaj mnie swoją historią, bo czas psujesz 06.02.07, 23:06
                                                    ja jestem z marsa. delight.
                                                  • breblebrox Re: nie urzekaj mnie swoją historią, bo czas psuj 06.02.07, 23:08
                                                    szprota napisała:

> ja jestem z marsa. delight.
                                                    To jeszcze Ci dodam, że wyjątkowo mi ciężko kiedy w okolicach mojego równika pojawiają się banany :P
                                                  • szprota banana damy małpie, co pochodzi od Giertycha 06.02.07, 23:10
                                                    breblebrox napisała:

> To jeszcze Ci dodam, że wyjątkowo mi ciężko kiedy w okolicach mojego równika
                                                    pojawiają się banany :P

wiesz, a to nowość. zupełnie i ani razu o tym dziś nie wspomniałaś :P
                                                  • nakole Re: ekhem 06.02.07, 22:40
                                                    W gadziej sprawie z sygnaturki:
                                                    i jedno i drugie jest dzisiaj nadzwyczaj łatwe :<

Pozdrowionka :))
                                                  • szprota W gadziej sprawie z sygnaturki: 06.02.07, 22:42
                                                    ale nigdy to nie było aż tak płazkie ;>
                                                  • nakole Re: W gadziej sprawie z sygnaturki: 06.02.07, 22:44
                                                    Czas płazczenia, zły czas.
                                                  • breblebrox Re: W gadziej sprawie z sygnaturki: 06.02.07, 22:46
                                                    nakole napisał:
                                                    > Czas płazczenia, zły czas.

A co drzewko sczezło?!?
                                                  • szprota drzewko się na kogoś rzuciło 06.02.07, 22:50
                                                    i ma teraz za swoje.
                                                  • breblebrox Re: drzewko się na kogoś rzuciło 06.02.07, 22:51
                                                    Rzuciło mi w twarz o-belkę!
                                                    szprota napisała:

> i ma teraz za swoje.
                                                  • szprota Re: drzewko się na kogoś rzuciło 06.02.07, 22:55
                                                    breblebrox napisała:

> Rzuciło mi w twarz o-belkę!
                                                    przynajmniej masz ją teraz w oku ;p

glossa
                                                  • breblebrox Re: drzewko się na kogoś rzuciło 06.02.07, 22:57
                                                    szprota napisała:

> przynajmniej masz ją teraz w oku ;p
                                                    Właśnie, a powinnam mieć na oku!
                                                  • szprota tu się powinna wtrącić Huann 06.02.07, 22:59
                                                    breblebrox napisała:

> Właśnie, a powinnam mieć na oku!

i dołożyć, że rolnik ma jęczmien na oku.
                                                  • huann tu się wtrąca Huann 06.02.07, 23:08
                                                    pisząc: no milky - no way!

szprota napisała:

> i dołożyć, że rolnik ma jęczmien na oku.
                                                  • breblebrox Re: tu się wtrąca Huann 06.02.07, 23:09
                                                    huann napisał:

> no milky

Jasne, nie dostaniesz Ani Kropelki!
                                                  • huann a choć puszkę Okruszka? 06.02.07, 23:11

• szprota a ona działa? [ta puszka?] 06.02.07, 23:12

• huann a gdzie to się mi wpisało wyżrej? 06.02.07, 23:13
                                                    miauo być jako odpowiedź na "Ani Kropelki"!

to drzewko przypomina bonsai z sekwoi pomieszanej z babobabami.
                                                  • szprota sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:16

• huann pucu-bursztynu-chlastu? /nie mamroczę:jedenastu? 06.02.07, 23:18

• breblebrox Re: sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:18
                                                    Po mnie trzeba tak czasami sprzątnąć, dobrze że mam kuwetę w domu :P
                                                  • huann Re: sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:19
                                                    breblebrox napisała:

> Po mnie trzeba tak czasami sprzątnąć, dobrze że mam kuwetę w domu :P

ojej! a teraz znów jest wyżej wpis! atoci... <zbaraniałe_kręcenie_loczka_mode=on>
                                                  • szprota sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:20
                                                    breblebrox napisała:

> Po mnie trzeba tak czasami sprzątnąć, dobrze że mam kuwetę w domu :P

na ow mysi dwuklik masz kuwetę?
                                                  • breblebrox Re: sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:21
                                                    szprota napisała:

> na ow mysi dwuklik masz kuwetę?

Tak, i na plugawe myśli pod adresem tegoż.
                                                  • szprota Re: sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:25
                                                    breblebrox napisała:

> Tak, i na plugawe myśli pod adresem tegoż.

nie rozumiem, co ci kuweta zawiniła.
                                                  • breblebrox Re: sprzątalam po Breblebroxie [przepraszam] 06.02.07, 23:56
                                                    szprota napisała:

> nie rozumiem, co ci kuweta zawiniła.
                                                    >
                                                    Ja też nie, ale ona podobno wie najlepiej.
                                                  • huann Re: Ha, ha.. 06.02.07, 00:22
                                                    breblebrox napisała:

> Kokoryczka

Kura, która ryczy jest z pewnością modyfikowana genetycznie. [nie ja ale ładne]
                                                  • breblebrox Re: Ha, ha.. 06.02.07, 00:40
                                                    A wyjąkowo głośno ryczą te zmodyfikowane z pewnością!
      • huann Re: pięść do nosa? /nt 06.02.07, 00:18
        Brajt, szprotkanie, pizza o tej godzinie jeszcze była w planach!
    • nakole Re: Co wolicie przyłączyć? 05.02.07, 21:36
      Na forum EZG nie ma ruchu, zgierzyk nudzi się...
    • longeta Bierzta Brzeziny:-))) 05.02.07, 21:40
      Powiat Brzeziński to pomyłka,jak sobie pomyślę że "sam" go wychodziłem to ch...
      mnie strzela;-)
      • nakole Mogiem wzionć... 05.02.07, 21:41
        kawałek...ładne tereny, ale POwiat cały?
    • miejskie_narty Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 21:45
      i będą Zgrzebne Panice
      • miejskie_narty Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 21:46
        albo Pazgierzbice :)
      • nakole Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 21:47
        ...i estakada nad Odzią !
        • lavinka Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 23:00
          ..i lotnisko z pasem startowym po Pietrynie!
          • nakole Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 23:05
            Ehe, bo komunikacja musi się między nimi rozwijać.
          • ropuche Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 23:13
            Cyca lub smoka dawał Zgierz i tak powstała Łódź i szanujmy to. Apelujmy o
            odnowę Bałut.
            • nakole Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 05.02.07, 23:25
              Łodź tego cyca wyssała jak cytrynę, wysączyła jak kawę.
              Ostał się Wam tylko jeż.
              Kochajcie SWOJEGO JEŻA !

:-)
              • zgierzyk Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 06.02.07, 00:22
                Ale, ale, Łodziaki Drogie – Pietrynę stworzono po to, aby Zgierz miał swoje
                centrum handlowe; a teraz to i Manufakturę też w tym celu!
                • breblebrox Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 06.02.07, 00:31
                  Ba, jakoś musimy z Was pieniądze wyciągnąć...
                  Prawdziwy Łodzianin robi zakupy tylko na Bałuckim!
                  • nakole Promocjami ich 06.02.07, 23:28
                    oskubać!
                    • breblebrox Reklamami zbałamucić! 06.02.07, 23:50
                      • nakole Gratisy wcisnąć... 07.02.07, 00:13
                        ...odpłatnie...;-PP
                        • breblebrox Ulotkami... 07.02.07, 00:21
                          ... zasypać wycieraczki!
                          • nakole Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:25
                            ...i do skrzynek PP nawtykać.

Mam psa, ale go nie użyję!
                            • breblebrox Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:27
                              O tak, nawtykać to ja mogę.

A ja to lubię tak sobie użyć...
                              • nakole Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:28
                                Ehhh, Ty Breblebroxxxxxxx !
                                • breblebrox Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:30
                                  Wiem, jestem urocza niczym uroczysko :)
                                  I za mało xxx...
                                  • nakole Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:33
                                    Lubisz to
                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,prawda?
                                    • breblebrox Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:36
                                      Nxixex wxąxtxpxlxixwxixex txox mxnxixex kxrxęxcxix.
                                      Prawie tak samo jak młynek do kawy :P
                                      • nakole Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:39
                                        xKxaxwa xnxax xłxaxwxęx ;)
                                        • breblebrox Re: Ulotkami... 07.02.07, 00:41
                                          (x Mam tylko skromne biureczko x)
                                          • nakole I... 07.02.07, 00:43
                                            ...klikadełko.
                                            • breblebrox Re: I... 07.02.07, 00:44
                                              I równie skromną kawkę...
                                              • nakole Re: I... 07.02.07, 00:49
                                                My tu GG, a powoli niejaki Żur z Barszczem próbują nas przeskoczyć.
                                                • breblebrox Re: I... 07.02.07, 00:52
                                                  Łiii tam, szansniema.
              • ropuche Re: Zgierz do Pabianic najlepiej 07.02.07, 23:17
                Zg. Jeż i jest ok, wesoły z mega nosem. Sorki nie mam nic do Łodzi, chyba że
                kapok.
    • gray jak zwykle 06.02.07, 08:51

grody czerwieńskie.
    • uerbe Dolinę Rospudy (nt) 06.02.07, 09:38
      uer płynie przy: Amon Tobin - Kitchen Sink
    • zgierzyk Re: Co wolicie przyłączyć? 06.02.07, 14:45
      Taki jeden przyłączył ŁódŹ do samochodu i pojechał na MazurY.
    • huann Re: Co wolicie przyłączyć? 06.02.07, 22:35
      coś do żarcia.
      nie do Łodzi. do mnie.

:>?
    • nakole Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:22
      ..przewodem gaz z gazPrOmu, ale Wasserwaga mnie ubiegł.
      Blee...
      • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:24
        A to już zabrzmiało jak groźba karalna. Nie posuwajmy się tak daleko...
        • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:27
          Prawda to? PO-su-ną-łe-m-się-tak-da-le-ko?
          • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:29
            Prawda, ale ja nawet o tym nie PIS-nę...
            • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:32
              A kto Cię tam wieeee?
              • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:33
                Ja sama siebie nie wiem :)
                • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:35
                  Wiesz, wiesz to dobrze!
                  • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:39
                    Gdzieżbym śmiała wiedzę tą tajemną zgłębiać mym małym i niegodnym umysłem!
                    • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:40
                      Skromnisia.

Ja swego psa oszczędzę.
                      • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:43
                        Ha! Z wrodzonej skromności nie zaprzeczę...
                        • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:47
                          To lubię.
                          • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:49
                            Skromność, czy to że ktoś Ci nie zaprzecza?
                            • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:53
                              Az mnie wylogowało, ale skromność.
                              • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 00:59
                                To jakaś nowa przeglądarka? Freeware?
                                • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 01:03
                                  Eh, te darmowe podgladarki są spaskudzone.
                                  • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 01:05
                                    I mają swój własny podgląd na cały świat... I potrafią się wypiąć na człowieka.
                                    • nakole Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 01:12
                                      Takie są wyglądarki, ale oszczędź swego kota, ma tak miłe futerko !

Pa, :-DDobrejNockiBreblebrox !
                                      • breblebrox Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 01:13
                                        Dobranoc ju tu!
      • zgierzyk Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 13:33
        Nie wiem dlaczego, ale myślałem, że jesteś kobitką.
        Ach, jakże jestem omylnym...
        • nakole Nic nie jest pewne. 07.02.07, 18:32
          Nie jestem kobitkąąąą???
          • zgierzyk Re: Nic nie jest pewne. 07.02.07, 20:52
            Nooo, „przyłączyłbym”; teraz to sam już nie wiem...
        • ropuche Re: Przyłaczyłbym gumowym... 07.02.07, 23:19
          Zgierzyk ni pękaj, jeszcze nie wiosna. Chłop jesteś.
    • zgierzyk Re: Co wolicie przyłączyć? 07.02.07, 13:37
      Proponuję zamknąć ten wątek i zacząć pisać o odłączaniu! Ale to w innym wątku –
      ja się przyłączę do odłączania.
      Np. odłączyć Radogoszcz od Łodzi i przyłączyć (ach, znowu!) do Zgierza z powodu
      jeża!
    • the_borg Czymże jest przyłączenie Łodzi do Zgierza wobec... 07.02.07, 19:04
      ...całkowitej asymilacji?
      • zgierzyk Re: Czymże jest przyłączenie Łodzi do Zgierza wob 07.02.07, 20:49
        Całkowita asymilacja to okrutny podstęp, achhhhh.... utrata tożsamości.....
        • ropuche Re: Czymże jest przyłączenie Łodzi do Zgierza wob 07.02.07, 23:22
          Kolo zjazdowa jest w Łodzi. Brokuły i ani mru mru bo Zgierz zostaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka