aaa202 09.02.07, 20:08 Od dłuższego czasu zastanawiałam się, do jakiej partii by tu wstąpić, ale nie ma takiej na naszym rynku. Tymczasem... Bingo! Są inni chętni? Załóżmy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Parta Kobiet Zboczonych 09.02.07, 20:12 Dlaczego zboczonych,chodzisz na boki? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ja zboku... 09.02.07, 20:16 ... wyglądam lepiej niż zprzodu. Piszę się na to. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ja zboku... 09.02.07, 20:38 breblebrox napisała: > ... wyglądam lepiej niż zprzodu. Zapewne tak jest;-) Ale sama nazwa jest nie demokratyczna,pozbawiacie się męskich członków partii:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Członek męski 09.02.07, 20:47 aaa202 napisała: > mile widziany. Może i tak, ale gdzie? Ale jest już taka "prawie" partia gdzie zboczeńcy różnej maści razem paradują. Masz jakieś inne kryteria przyjęcia poza zboczeniami,aaa może łapiesz po łebkach jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Ja zboku... 09.02.07, 20:41 Cóż, każda partia jest kierowana do konkretnego odbiorcy. Poza tym przypadki zmiany płci są już znane, więc czemu by tego nie zrobić dla wyższych wartości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Parta Kobiet Zboczonych 09.02.07, 20:20 Jak to mówił Lepper brzmiało bardziej zachęcająco :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Parta Kobiet Zboczonych 09.02.07, 20:27 Najlepiej na czeku przeznaczonym dla naszej partii. Acha, mogę być skarbnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Parta Kobiet Zboczonych 10.02.07, 11:58 Żeby wstąpić do partii nie wystarczy sie podpisać, trzeba też się "przespać" z jednym z jej działaczy (a właściwie działaczek). Hi hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Parta Kobiet Zboczonych 10.02.07, 12:01 Cóż, kariera polityczna w partii aaa jak widać wymaga wielu poświęceń;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Parta Kobiet Zboczonych 10.02.07, 12:02 Tylko kto kogo będzie ścigał w razie narodzin potomka? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No i mam jedną ale gorącą prośbę 09.02.07, 20:26 Czy któryś z forumowiczów mógłby mi utrwalić poniedziałkowy program imć Pospieszalskiego, który utrzymuje, iż "warto porzucić gejowski styl życia". Bardzo proszę, mało mam prawdziwej rozrywki w życiu, ponadto warto, żebym jako potencjalna członkini Partii Kobiet Zboczonych była na bieżąco z trendami w seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: "G" też nie wchodzi w grę? 09.02.07, 20:54 W GRĘ akurat jedno "g" wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: "G" też nie wchodzi w grę? 09.02.07, 21:02 breblebrox napisała: > W GRĘ akurat jedno "g" wchodzi. duże czy małe? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: "G" też nie wchodzi w grę? 09.02.07, 21:09 A to już zależy od oratora. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Takie "g" czasami płata figle 09.02.07, 21:01 w różnych miejscach bywa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: I wsie bukwy pa pariadkie biez aszybki nazywa 09.02.07, 21:11 Z tym językiem kariery politycznej nie zrobisz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Własnie językiem karierę pragnę zrobić. 09.02.07, 21:22 Takim francuskim np.na pewno byś stosunki polepszyła ze starą unia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik skoro bez punktów 10.02.07, 16:05 w takim razie politykowanie należy rozpocząć manifą przeciw gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3909289.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tym, zdaje się, inne partie się zajmują. 10.02.07, 20:22 Np. partia Manueli Gretkowskiej, Partia Kobiet - albo jakoś tak. Chwalebne to, poparcia nie wolno wykluczać, ale w Partii Kobiet Zboczonych skupmy się na naszych zboczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik trochę z innej beki 09.02.07, 21:08 widział to ktoś imdb.com/title/tt0185014/ ? warto zarzucić czy szkoda czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty No dobra, ale pierwsza założycielka 09.02.07, 21:10 daje Lepperowi już nawet nie 48 godzin na odwołanie całej akcji. Co będzie, jak Lepper się ugnie i odszczeka? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 E, no weź, niech on nie odszczekuje. W ogóle chyba 09.02.07, 21:15 lepiej, żeby nie mówił. Co gębę otworzy - kryzys państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: E, no weź, niech on nie odszczekuje. W ogóle 09.02.07, 21:17 Zawsze możemy po odszczekaniu założyć Ligę. Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi. A Curie-Skłodowska też była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: E, no weź, niech on nie odszczekuje. W ogóle 09.02.07, 21:21 Ale Liga już jest przecież! Też tam trafiają się kobiety, może nawet i zboczone. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: E, no weź, niech on nie odszczekuje. W ogóle 09.02.07, 21:26 Ale ta obecna Liga jest rządzona przez mężczyzn - ich zapatrywań seksualnych nie chcę znać. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: E, no weź, niech on nie odszczekuje. W ogóle 09.02.07, 21:31 Mężczyźni tradycyjni, więc pewnie i zapatrywania mają tradycyjne - szefa np. kręcą uczennice w jednakowych, kusych spódniczkach i białych bluzeczkach. Normalka. Ale skoro partia przywiązuje wagę do wartości, to może i pokłada zaufanie w porzekadłach ludowych: więc mężczyzna głową (nomen omen) rodziny, a kobieta szyją. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Parta Kobiet Zboczonych 09.02.07, 21:40 Zapisuje się i chcę się wciagnąć na członka. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Partia Kobiet Zmęczonych 09.02.07, 21:48 Ja się do takiej zapisuję teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Partia Kobiet Zmęczonych 09.02.07, 21:59 rozmowy_kontrolowane napisała: > Ja się do takiej zapisuję teraz. Nadajesz się do takiej zboczonej partii,sama sygnaturka o tym świadczy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Partia Kobiet Zmęczonych 10.02.07, 08:49 Sygnaturka jest Twojego autorstwa, więc kto tutaj jest bardziej zboczony? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Partia Kobiet Zmęczonych 10.02.07, 09:03 Nie będe ukrywał że mam słabość do kobiet,ale czy to zboczenie? rozmowy_kontrolowane napisała: > Sygnaturka jest Twojego autorstwa, więc kto tutaj jest bardziej zboczony? Właśnie,to co ona tam robi? Jeżeli to prowokacja,to kiepska(zdanie wyrwane z kontekstu) To nie jest Fair Play. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Proponuję drogę kariery: 09.02.07, 22:03 poprzez Partię Kobiet Wymoczonych (w wannie) do Partii Kobiet Ułożonych (w łóżku). Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin No ale czy to możliwe? 09.02.07, 22:14 Aby mężczyzna został członkiem parti bądź co bądź kobiet, i jak kobiety wciągają się do partii na członka? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 partia kobiet zboczonych politycznie... 10.02.07, 11:28 Maskymiuk podal kontekst , panu marszalkowi ,premierowi , profesorowi chodzilo o to,ze ona jest zboczona politycznie ;prosze bez insynuacji seksualanych ,bo trzeba bedzie prof burakologii przepraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: No ale czy to możliwe? 11.02.07, 01:06 upieram się przy opinii, że musi to być członek z ramienia wysunięty na czoło. Odpowiedz Link Zgłoś