ania1023 04.03.07, 20:54 rodowici.lodzianie.patrz.pl/ Kibice ŁKS-u mówią o sobie rodowici Łodzianie.... a może powinni rodowici kretyni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 21:33 Ci z konkurencji też mają wielkie mniemanie o sobie, co można odczytać z miejskich i wiejskich inskrypcji. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 21:35 Hymm,ja też powinienem się uważać za rodowitego skoro się na Bałutach urodziłem? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 21:45 longeta napisał: > Hymm,ja też powinienem się uważać za rodowitego skoro się na Bałutach urodziłem > ? niestety. szpitala się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 21:47 huann napisał: > niestety. szpitala się nie wybiera. Na szczęście nie ma czego żałować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 22:18 huann napisał: > uf. ups;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 04.03.07, 22:25 longeta napisał: > ups;-) Groar! Witaj na Innym Wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Jaka to twórczość ??? 04.03.07, 22:37 To spontaniczny ruch neuronów i nic poza tym;-) I nie zwalaj sobie tego na wątrobę,a wracając do wątku rodowitych... Nacionalizm jest wszechobecny w całej Europie i żadna EU tego nie zmieni:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Jaka to twórczość ??? 04.03.07, 22:47 longeta napisał: > To spontaniczny ruch neuronów i nic poza tym;-) > > I nie zwalaj sobie tego na wątrobę, Nie no, Twoich neuronów to ja na wątrobie na pewno nie mam, tak apetyczny to Ty nie jesteś. > a wracając do wątku rodowitych... > Nacionalizm jest wszechobecny w całej Europie i żadna EU tego nie zmieni:-))) Może, ale to nie znaczy, że mamy to popierać, bo tym sposobem naszego nacjonalizmu nie zlikwidujemy. I dlatego nie popieram Twojego sposobu myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jaka to twórczość ??? 04.03.07, 23:03 breblebrox napisała:Nie no, Twoich neuronów to ja na wątrobie na pewno nie mam, tak apetyczny to Ty > nie jesteś. Raczej chodziło mi o toksyny pisane;-) > Może, ale to nie znaczy, że mamy to popierać, bo tym sposobem naszego nacjonali > zmu nie zlikwidujemy. I dlatego nie popieram Twojego sposobu myślenia. To akurat nie jest wada:-) A (ploletariuszy) wszystkich krajów już przerabiałem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Jaka to twórczość ??? 04.03.07, 23:06 longeta napisał: > Raczej chodziło mi o toksyny pisane;-) Serio? > To akurat nie jest wada:-) > A (ploletariuszy) wszystkich krajów już przerabiałem;-) I tak wszystkich przerobiłeś? Co do jednego?!? Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 05.03.07, 13:08 Kibice LKS maja staraszne kompleksy. Nawet to durne haslo "Rodowici Lodzianie" wymyslone jest z zazdrosci o duza ilosc fanklubow Widzewa w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak, oczywiście 05.03.07, 13:14 Napisz jeszcze, że kibice Widzewa są superkulturalni i nie mażą po ścianach. Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 pisząć o kretynach miałaś na myśli siebie? 05.03.07, 14:02 jaką masz pewność kto to nagryzmolił? wejdź na forum wiedzewa, a dowiesz się że tamtejsi kibice jeżdżą po podłódzkich wioskach, malują napisy ŁKS, fotografują i wstawiają jako dowód tej "nierodowitoci" kibiców z Al.Unii. jeśli w ogóle ktoś ma się leczyć to sympatycy z Piłsudskiego bo kompleksy całkowicie zlasowały ich mózgi. sądząc po twoich wpisach należysz właśnie do tych zakompleksionych co to widzewiakiami się mienią forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57576757&a=58004529 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57576757&a=57855163 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57576757&a=57857490 Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: pisząć o kretynach miałaś na myśli siebie? 05.03.07, 14:07 Czyli rozumiem, że kibice ŁKSu pisaniem na murach się nie skalali? Nie ten napis, to inny, chodzi o sam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: pisząć o kretynach miałaś na myśli siebie? 05.03.07, 14:08 napisałem tak? breblebrox napisała: > Czyli rozumiem, że kibice ŁKSu pisaniem na murach się nie skalali? napisałem tak? > Nie ten napis, to inny, chodzi o sam fakt. Fakt szkalujący jednych Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: pisząć o kretynach miałaś na myśli siebie? 05.03.07, 14:13 "... jeśli w ogóle ktoś ma się leczyć to sympatycy z Piłsudskiego bo kompleksy całkowicie zlasowały ich mózgi..." by Bruna5 No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 Re: pisząć o kretynach miałaś na myśli siebie? 05.03.07, 15:32 Kompleksy wobec kibicow LKS-u? Nie zartuj. Wystarczy spojrzec na statystyki derbow, oraz liste sukcesow. Jasne, ze kibice Widzewa tez bazgrza po murach, ale nie w takiej skali. ZObacz sobie jak wyglada to miasto... Nasi dzilaacze nie mowia o LKS-ie, ze to zydzi, (tak o Widzewie mowil Papis) u nas nie spiwa sie posenek w stylu LKS jude. A jest jest u Was? Tez spiewasz ta durna pisenke... a zydzew kur...a moze spiewasz, a zaraz lecisz na Kirchof skladac kwiaty na grobach zalozycieli Twojego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 Rodowita kretynka 05.03.07, 17:19 Piszac rodowici kretyni mam na mysli takich kretynow ikretynki jak Ty, bruna 5. Bo co, to kibice Widzewa spiewaja na meczach LKS -u ...a zydzew Kurw... a w okolicu ul. Limanowskiego, Wlokienniczej, Wschodniej czy Abramowskiego grasuja kibice Widzewa bazgrzac napisy Zydzew jude, maluja setki gwiazd dawida????? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: ŚW. Faustyna i rodowici Łodzianie 05.03.07, 15:44 Kibice kibicują; mury mażą muromażacze; chuliganią HOOLigani; ultrują ultrasi; faustyni faustują. ... Odpowiedz Link Zgłoś