Dodaj do ulubionych

jak sprzedawać

IP: *.* 05.03.03, 20:46
w gymnasionie tylko na pulawskiej jest przedszkole, w ktorym dziecko zostaje jak mama cwiczy. do 14 przyjmowane sa dzieci powyzej 0,5 roku a po 14 od 3 lat. i to wlasnie moj problem. syn bedzie w krotce mial 0,5 roku ale moge tam jezdzic tylko z mezam jak z pracy wroci bo nie mam samochodu a za to mam daleko :)justyna
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka.ciemny Re: jak sprzedawać IP: *.* 05.03.03, 20:47
      zwracam się do was z pytaniem jak bezpiecznie można przeprowadzać sprzedaż na odległość.Dzięki za podpowiedzi.
      • Gość: selin Re: jak sprzedawać IP: *.* 05.03.03, 22:53
        Witaj, ja na przykład sprzedawałam teraz garnirurek, najpierw dziewczyna przesłała mi na konto pieniadze za ubranko + koszt wysyłki, a ja nastepnie wysłałm jej towar paczką, tak jest najtaniej. Można także wysłać paczkę za pobraniem z tym że drożej musi zapłacić kupujący, Pozdrawiam Grazyna
        • Gość: Miśk@ Re: jak sprzedawać IP: *.* 06.03.03, 20:50
          Przecież jak ktoś kupuje "za pobraniem" to nie wychodzi drożej ;) -tak samo płaci za towar+koszty przesyłki.I osobiście uważan,ze taka forma zapłaty jest najbezpieczniejsza.Jedna strona ma pewność,że dostanie pieniążki jak paczka dojdzie (no chyba,że dana osoba nie odbierze-to paczka wróci),a druga strona płaci dopiero w momencie jak faktycznie dostanie przesyłkę.Jest juz jeden post o tym jak dziewczyna zapłaciła wcześniej,a paczka nie przyszła.Więc lepiej się zabezpieczyć chociaż w ten sposób,choć nie daje to gwarancji na to czy dostaniemy taki towar o jakim była mowa (znam to z autopsji)Najlepiej kupować "od ręki" od kogoś z tego samego miasta,kasa i towar z ręki do ręki i nikt nie ma pretensji :)
    • Gość: agneli Re: jak sprzedawać IP: *.* 09.03.03, 22:28
      Ja tylko chcialam dodac, ze za pobraniem, jednak wychodzi drozej!!! Koszty wysylki rosna prawie dwa razy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka