77k3 13.03.07, 16:06 Niesamowicie podoba mi się kobieta , która pracuje w Lucasie w Castoramie. Ma na imię Joanna. Zalogowałem się tylko po to żeby zapytać, czy ktoś coś o niej wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Joanna z Lucasa 13.03.07, 16:21 o, wiosna! :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=35890822&a=35890822 Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Joanna z Lucasa 14.03.07, 06:07 Wiemy, że ma na imię Joanna i pracuje w Lukasie w Castoramie. Idź do niej i umów się z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Joanna z Lucasa 14.03.07, 08:28 Albo przynajmniej weź u niej pożyczkę gotówkową. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Joanna z Lucasa 14.03.07, 14:41 Jak nic nie wyjdzie zawsze zostaje jeszcze Krystyna z Gazowni , a ze buzuje jej moze po wczorajszym , to latwiej bedzie sie umowic? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Joanna z Lucasa 14.03.07, 06:14 77k3 napisała: > Niesamowicie podoba mi się kobieta , która pracuje w Lucasie w Castoramie. Ma > na imię Joanna. Zalogowałem się tylko po to żeby zapytać, czy ktoś coś o niej > wie. Oczywiście,wszyscy znają Joannę z Lucasa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Nim cokolwiek... 14.03.07, 14:31 Nim cokolwiek dalej postanowisz, upewnij się, że Joanna nie współpracowała... Odpowiedz Link Zgłoś
citrixx Re: Joanna z Lucasa 14.03.07, 16:39 Pracowałem kiedyś w Lukas Banku i u nas była podobna sytuacja, że klientowi bardzo spodobała się jedna z naszych koleżanek. Ale facet nie miał śmiałości zagadać do niej osobiście, więc napisał maila na ogólną pocztę banku z prośbą o przekazanie jego maila tej dziewczynie. Pracownicy w centrali byli tak wzruszeni nietypową prośbą, że w drodze wyjątku przekazali maila do placówki. Niestety pracownicy nie mają własnych kont mailowych tylko jedno wspólne, więc wszyscy mieliśmy okazję przeczytać miłosne wyznanie :) Możesz spróbować i Ty. Ja o tej dziewczynie niestety nic nie wiem, bo już tam dawno nie pracuję a poza tym ona pracuje nie w placówce tylko w Centrum Kredytowym. Pozdrawiam i życzę szczęścia :) P.S. Koleżanka z tego co wiem nie odpowiedziała na zaloty. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 A mnie kobieta z apteki Magicznej zdaje się 14.03.07, 17:33 na iul czernika, albo Batoka z dredami w niesamowicie mocnym makijazu - ale pojechana farmaceutka- chodzętam specjalnie ją oglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś