Gość: gey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:45 kolesie w celi i pod prysznicem zrobią mu z dupy jesień średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micha Ja sie pytam TYLKO 8 LAT DLA TAKIEGO SKURW........ IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 08:28 I co za 4 lata wyjdzie przecwe..... pod cela i bedzie dalej gwlacil nieletnich ............ Gdzie jest sprawiedliwosc obciac mu jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Re: Wyrok na gwałciciela IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 09:19 Brawo! Żeby tylko wszystkie sądy w Polsce działały tak sprawnie. Ech, pomarzyc dobra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Wyrok na gwałciciela 09.05.03, 09:26 E tam, ja bym chciał, żeby w więzieniach siedzieli naprawdę groźni przestępcy, z którymi nie wiadomo co zrobić. Gwałcicielowi obciąć chuja i wypuść. Sterylizacja nic nie pomoże. Przecież nadal bedzie mógł gwałcić, z tą różnicą, ze się nie spuści. Żal mi tych dziewczyn, i młodszych i starszych. To musi być straszne. Jestem w stanie to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
leoel Re: Wyrok na gwałciciela 09.05.03, 10:28 Sterylizacja spowoduje tylko bezpłodność. Rozwiązaniem jest kastracja lub przymusowe leki likwidujące popęd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wyrok na gwałciciela IP: *.pai.net.pl 09.05.03, 09:46 Słuchajcie wszyscy mądrzy, jedyne wyjście za coś takiego to kastracja i 20 lat ciężkich robót, a nie jakieś tam 8 lat. K...a, po prostu ohyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal faktycznie wykastrowac zlamasa, przeciez normalnie IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 10:56 odbiera sie nazedzie zbrodni, przeciez i tak zadnego pozytku z takiego chu..... nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: faktycznie wykastrowac zlamasa, przeciez norm IP: *.mirtel.net 09.05.03, 13:18 popieram. gwałcicielom, tym co jest 100% udowodnione, powinno sie obcinać jaja, a mordercom brać narządy na przeszczepy. przynajmniej by z nich pożytek był. szpik, skóra, nera, wątroba, odsysać krew co jakiś czas, o ile to zdrowe... a jak totalny zwyrodnialec to i serce na przeszczep (tylko czy ktoś chciałby mieć w sobie pompe takiego kolesia? hm....) Odpowiedz Link Zgłoś