Gość: cardiacus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:22 A więc siatka nam się dalej zwija. BRAWO ŁASZKIEWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cardiacus Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:27 Ale powiem szczerze, że wygląda to dziwnie. Paryż zostaje bez zmian (pn, śr, pt). Rzym będzie w pon i pt. Więc skąd w Łodzi w środę znajdzie się samolot, który poleci do Paryża? Bo te Rzymianiny w pon i pt przylecą do Łodzi i odlecą później tego samego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:15 Faktycznie wylot jest z Lodz-Paryz-Lodz. Sa trzy wyjscia: 1. Usuna tez Paryz w srode 2. Zamienia kolejnosc na Paryz-Lodz-Paryz i dodadza kierunek Paryz z innego miasta 3. Otworza z Lodzi nowe polaczenie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.toya.net.pl 04.04.07, 10:54 nie no mnie to juz nawet rece nie opadaja!!! juz drugi raz mam zmieniac rezerwacje ???? chyba to jakis zart!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:28 Cholera, a ja myślałem, że to Rzym będzie miał zawsze większe obłożenie od Paryża. Widać, że znowu zniechęciliśmy C0 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:48 I jeszcze jedno. Na stronie lotniska widnieje czarter Triady do Grecji, tymczasem w rozkładzie lotów czarterowych Triady połączenia Łódź-Grecja nie ma. Czy ktoś wie w końcu o co chodzi. Ewentualnie podajcie stronę, gdzie ta informacja się znajduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrock Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.07, 19:55 A z jakiego źródła masz te informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:01 ze strony cw w rezerwacjach. Sprawdź Łódź-Rzym z datą czerwiec i dalej. A co do Triady i Łódź-Saloniki to Łódzi w rozkładzie lotów do Salonik po prostu nie ma. Jest tylko Tunezja. Czyli znów 2 czartery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 20:17 W sezonie letnim niestety nie bedzie czarterowego polaczenia do Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.retsat1.com.pl 03.04.07, 21:10 Miało być 500 tysiów,potem zmienili na 400 to teraz szczytem marzeń będzie 300.Załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Rzym od czerwca 2xtyg 03.04.07, 21:13 No... jak w Szczecinie, który ma... 3 połączenia + 3 co dwa tygodnie w wakacje... Nieźle, nieźle... Ale pamiętajmy: rozmowy trwaja. A za naz Rzym pewnie CW będzie latał z Poznania do Paryża. Zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:58 Z czarterami też miało być pięknie. Najpierw 3, wielka uciecha, a zapowiadali jeszcze więcej. Tymczasem są znowu 2. Głupio pisać, że to żałosne. To już było. Ale innego słowa już nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy czartery IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 22:03 Czarterow w tym roku mialo nie byc wcale z uwagi na brak zainteresowania ze strony biur podrozy. Tylko dzieki wysilkom wladz portu udalo sie przekonac organizatorow do wylotow z Lodzi.Krytyka po raz kolejny swiadczy o kompletnej nieznajomosci tematu ze strony niektorych wypowiadajacych sie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianin_na_emigracji Re: czartery 03.04.07, 23:04 Znaczy wszystkich nie udalo sie Wam zniechecic? Ale, ale, jak juz tu jestem - cos szanowny Pan "nowy" wspominal o polaczeniu z LIverpoolem. Gdziez ono? Bo o obiecane na koniec marca loty to sie nawet nie pytam. I skoro odniosls sie Pan do czarterow to moze sie Pan odniesie do utraty polaczenia z Rzymem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: czartery IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 07:19 A ja dołaczając się do pytań Łodzianina powiem tyle, ze tylko czekam na argumenty, ze łodzianie nie chca latać - i będzie takie małe deja vu tylko, że wygłaszane przez władze portu, a nie LOT jak to kiedyś było. Żenada i banda nieudaczników! MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Loty do Rzymu IP: *.retsat1.com.pl 04.04.07, 12:07 szumny rozwój lotniska... rece opadaja. Mam wrazenie, że osoby zarzadzające lotniskiem siedza cicho na zasadzie jak działa to nie ruszac zeby sie nie sypnelo bo nie bede wiedział co zrobic... Czemu z innych miast oplaca sie latac a Łodzianie ciągle musza jezdzic po Polsce zeby wsiasc do samolotu. Kiedys czytałem o propozycji jakies francuskiej firmy na budowę i zarządzanie lotniskiem. Moze warto bylo by sie nad tym zastanowić. Wydaje mi sie to najlepsza metoda na szybki rozwój lotniska oddac je w zarzadzanie prywatnej firmie dla której to bedzie interes i walka o zysk a wiadomo ze im wiecej połaczen tym wiekszy zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł15 Re: Loty do Rzymu IP: *.era.pl 04.04.07, 12:55 jestem ciakawy dlaczego Central utrzymuje połaczenie miedzy Warszawa a Lille, po systemach rezerwacji mozna zauważyć że sprzedaje się duzo gorzej niż to z Łodzi do Rzymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus środowy samolot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:01 A ja ciągle się zastanawiam skąd będzie samolot, który w środę poleci do Paryża. Wypadałoby uruchomić nowe połączenie, z opcją środową. Tyle, że trzeba by ogłosić je już. Bo wszelkie nowe ogłaszane teraz trasy z innych miast wystartują od września. A nie od czerwca. Co Wy na to? Może czegoś nie zauważyłem i niepotrzebnie klepię głupoty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxior Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: 193.16.255.* 04.04.07, 17:30 Więcej przejazdów ale za to mniej lotów. Z Łodzi do Rzymu będziemy latać nie trzy, a dwa razy w tygodniu Linie lotnicze Centralwings postanowiły od czerwca zawiesić środowe loty. Przyczyna - małe zainteresowanie podróżą do stolicy Włoch w środku tygodnia - mówi rzecznik prasowy Centralwings Iza Bogus. Bez zmian pozostają loty z Łodzi do Paryża. Tu samoloty będą latać w poniedziałki, środy i piątki. Linie lotnicze Centralwings zmiejszyły również liczbę połączeń na trasach z Wrocławia do Rzymu i Londynu oraz z Katowic do Shannon. www.radiolodz.pl/serwis/index.php?id=11&idd=2777 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol15 Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.era.pl 04.04.07, 18:30 przynajmniej jedna pocieszajaca informacja --że ciecia nie objeły tylko Łodzi-- jesli oczywiscie można to uznać za pocieszajaca wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:34 Czyli będą mieć dodatkowy samolot. Może więc jakieś nowe połączenie otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:40 chyba raczej nie maja samolotu zeby latac na tych trasach Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Rzym od czerwca 2xtyg 04.04.07, 20:35 no ciekawe co się wydarzy w najbliższych PS to, że obcieli połaczenia nie tylko w Łodzi to JEST pocieszająca wiadomość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.retsat1.com.pl 05.04.07, 11:12 Słyszałem o tym wczoraj w radiu i dodam,że p.Bogus mówiła,że loty z Katowic do Shannon zostały w ogóle zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.retsat1.com.pl 05.04.07, 11:30 Jednak rezerwacje na stronie CW pokazują co innego.Shannon jeden lot mniej,Rzym z WRO od czerwca jeden lot więcej a nie mniej,natomiast z WRO do Londynu od końca czerwca widze loty codziennie więc gdzie tu zostało coś skasowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Rzym od czerwca 2xtyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:26 We WRO mialo byc w maju Rzym- 4xtyg, Londyn 7xtyg, a jest 3 i 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Rzym od czerwca 2xtyg - brak miejsc IP: *.retsat1.com.pl 06.04.07, 19:23 Jeden z pasazerow musial opuscic samolot CW do Rzymu 06-04-2007, gdyz wedlug relacji innych pasazerow tego samolotu, mimo posiadania biletu nie bylo dla niego miejsca. (Overbooking?) Wiec moze likwidacja srodowych lotow jest przygotowaniem do 4xtydzien LCJ-CIA? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: Rzym od czerwca 2xtyg - brak miejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:35 Ceny nie specjalnie o tym świadczą...Jeszcze jest wiele biletów po 19zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: Rzym od czerwca 2xtyg - brak miejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:38 Tak wogóle dzisiejszy samolot był pełny wynika z systemu rezerwacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Rzym od czerwca 2xtyg - brak miejsc 06.04.07, 22:31 A z Paryża to chyba cały przyleciał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Rzym od czerwca 2xtyg - brak miejsc IP: *.retsat1.com.pl 07.04.07, 17:08 To moze byla inna przyczyna tego, ze pewna pani zostala wyprowadzona z samolotu, nastepnie wypakowano juz zapakowane bagaze z luku? Czy ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus kolejny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:21 Myślicie, że może coś w tym tygodniu ogłoszą?Może CW? Fajnie by było wejść z jakimś pionierskim połączeniem. A.. nie ważne. Widze, że też nie macie pomysłu co do środowego samolotu od czerwca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. BCN Re: kolejny tydzień IP: *.red-62-57-69.user.auna.net 10.04.07, 00:58 Wiem ze CW ma wkrotce otworzyc polaczenie do barcelony-girony, trzymajmy kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: kolejny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 06:56 Było by bombowo. Pewnie sam bym z tego połączenia korzystał. A i znajomych mam sporo, co latają do Hiszpanii by Norwegian i mus im jeździć do Wawki. A skoro już od czerwca by wypadało mieć ten samolot u siebie, to i połączenie powinni ogłosić jak najszybciej. Tylko mam ndzieję, że jeśli to prawda to chociaż 2x w tyg, nie raz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: kolejny tydzień IP: *.toya.net.pl 10.04.07, 08:07 Przykro mi, ale z ta Barcelona z LCJ to plonne nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: kolejny tydzień IP: 213.193.148.* 10.04.07, 09:49 A mozna wiedziec z jakim nie sa plonne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: kolejny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:54 Łódź - Zgierz by MPK Odpowiedz Link Zgłoś