Dodaj do ulubionych

"Łowcy Skór" - druga odsłona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:54
Ja twierdze iz "lowcy skor" nadal dzialaja tylko inaczej. Dla przykladu moj
maz zmarl w niedziwle rano w szpitalu im.Jana Bozego w lodzi i nie pytajac
mnie o zgode zostal przewieziony do chlodni w firmie S. z ktora szpital
podobno ma PODPISANA UMOWE i niewazne ze firma K. ma tez chlodnie a ktora ja
wybralam nie liczono sie z moim zdaniem w ogole. Natomiast zmuszono mnie do
identyfikacji ciala w dobe po smierci w tym czarnym worku, chyba tylko za kare
ze zabierala meza inna firma pogrzebowa K. I jeszcze jedno obok kancelarii
szpitalnej w ktorej odbieralam zaswiadczenie o zgonie, jest maly pokoik do
ktorego mnie skierowano, a tam cichym szeptem mila pani usilowala mnie namowic
na firme S. Czy nie jest to dzialanie MAFIJNE ?
Obserwuj wątek
    • radca Re: "Łowcy Skór" - druga odsłona 17.04.07, 21:38
      Gość portalu: ara napisał(a):

> Ja twierdze iz "lowcy skor" nadal dzialaja tylko inaczej. Dla przykladu moj
      > maz zmarl w niedziwle rano w szpitalu im.Jana Bozego w lodzi i nie pytajac
      > mnie o zgode zostal przewieziony do chlodni w firmie S. z ktora szpital
      > podobno ma PODPISANA UMOWE i niewazne ze firma K. ma tez chlodnie a ktora ja
      > wybralam nie liczono sie z moim zdaniem w ogole. Natomiast zmuszono mnie do
      > identyfikacji ciala w dobe po smierci w tym czarnym worku, chyba tylko za kare
      > ze zabierala meza inna firma pogrzebowa K. I jeszcze jedno obok kancelarii
      > szpitalnej w ktorej odbieralam zaswiadczenie o zgonie, jest maly pokoik do
      > ktorego mnie skierowano, a tam cichym szeptem mila pani usilowala mnie namowic
      > na firme S. Czy nie jest to dzialanie MAFIJNE ?

- jesli to prawda - to jest to dzialanie mafijne

radca
      • Gość: inny radca Re: "Łowcy Skór" - druga odsłona IP: *.lodz.mm.pl 18.04.07, 00:39
        Idź zgłosić to na policję jak najabszybciej i tyle
      • Gość: ara Re: "Łowcy Skór" - druga odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:55
        Radco, to jest prawda. To co przezylam tylko ja wiem. Ale firma S. to znana w
        lodzi H.Skrzydlewska" jej wlasciciel jest radnym w Urzedzie miasta a corka
        poslanka z ramienia PO, a takze skoligaceni sa z kuria biskupia? Wiec jakie mam
        szanse/
        • radca Re: "Łowcy Skór" - druga odsłona 19.04.07, 00:54
          Gość portalu: ara napisał(a):

> Radco, to jest prawda. To co przezylam tylko ja wiem. Ale firma S. to znana w
          > lodzi H.Skrzydlewska" jej wlasciciel jest radnym w Urzedzie miasta a corka
          > poslanka z ramienia PO, a takze skoligaceni sa z kuria biskupia? Wiec jakie
          mam
          > szanse/

- z wlasneo doswiadczenia wiem,ze uklady takie w miescie powoduja iz bedzie Ci
          niezwykle trudno cos zdzialac. Beda sie informowac i ukladac ,aby Tobie
          przeszkadzac oraz podstawiac nogi. Beda manipulowac i tuszowac w papierach
          i dokumentach. Tak bylo np. w samej Bydgoszczy.Tam nie tylko policja, ale
          i prokuratura i Sad wojskowy pomagali sprawcom przestepstwa w uniknieciu
          odpowiedzialnosci karnej . Dokonywano falszowania dokumentacji medycznej itd.

Masz wybor, albo mozesz machnac na to reka np. ze strachu lub obojetnosci....
          albo poszukiwac Sprawiedliwosci , albo walczyc w imie PRAWDY.Lub udowadniac
          Prawde w imie ofiary i czynic to dla Niej.

Ja ukazywalem PRAWDE - w imie Sp zmarlego syna Dawida, ktory musial umierac w
          tragicznych okolicznosciach.... spowodowanych przez przestepcze dzialania
          pracownikow pogotowia ratunkowego.

On sam nie moze tego wszystkiego ukazac i wskazac kto i jakie przestepstwa
          uczynil .... ale ma ojca - czyli mnie.... i ja w Jego imieniu to wszystko
          ukazuje.Mialem podkladane klody, zastraszano mnie, stosowano grozby i szantaze,
          mialem poluzniane sruby w kolach, nasylano na mnie pewne osoby oraz straszono
          procesami itd.

Od samego poczatku dzialam publicznie i oficjalnie. Nie ukrywam niczego i
          owszystkim informuje Opinie publiczna- teraz np. poprzez internet.Opisalem
          kazdego, kto co zrobil i jak popelnial przestepstwa.Opisywalem z imienia
          i nazwiska. Informowalem te osoby,ze sa opisywane przezemnie oraz ,ze opisuje
          ich przestepstwa.... oraz,ze jesli uwazaja iz jest tam zawarte pomowienie lub
          oszczerstwo - to moga reagowac w Sadach.... i jestem zawsze gotowy udowodnic
          iz to co opisuje - wynika z materialow jakie posiadam oraz dowodow - w ktorych
          jestem posiadaniu....

... i co ? nikt z tych osob nie reaguje.... i tutaj mozesz sobie odpowiedziec
          dlaczego ??????+++++++++

radca
    • Gość: g@mdan druga odsłona komediodramatu. IP: 89.124.55.* 18.04.07, 01:47
      > prokurator Małgorzata Wójcik. - Najważniejsze zebrane przez nas dowody to
      > twarde dyski z zakładów pogrzebowych, gdzie były bardzo dokładne wyliczenia,
      > ile pieniędzy, kiedy i komu przekazano.

Jesli to jest najwazniejszy dowod to po prostu "smiech na sali".
      Widac jak ciezko sie napracowala prokuratura. Piec lat "pracy" i takie efekty.
      No to gratulacje.
      U mnie na twardym dysku tez sa bardzo dokladne wyliczenia, ale urzednicy
      skarbowi nie chca uwierzyc.

> prokuratura oskarża także o naruszenie ustawy o ochronie danych osobowych
      > (ujawnianie danych zmarłych).

To jest chyba, glowne "przestepstwo" pogotowiarzy.
      Ile za to grozi?

> "lowcy skor" nadal dzialaja tylko inaczej.

Oczywiscie, ze dzialaja nadal.
      Przeciez nic sie nie zmienilo. Obiektywne przyczyny tej patologii nie zostaly
      usuniete. Nawet nie bylo prob analizy tych przyczyn. Obecnie handel skorami
      przybral forme bardziej zakamuflowana, trudniejsza do wytropienia, siegajaca
      wyzszych sfer. Jakies umowy na przechowanie zwlok, jakies "male pokoiki",
      kancelaria szpitala itp.
      Socjologia zna takie mechanizmy.
      Moze ministrem sprawiedliwosci powinien zostac socjolog?
    • Gość: Łodzianin jak człowiek umrze, to wiadomo, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 08:13
      potrzebny jest już tylko kopidół (skąd ta ksywa grabarza? - pamiętacie
      okrzyk "ty pieruński kopidole") no i nie ma co się dziwić, że ci z pogotowia
      dzwonili po kopidoła, bo tylko on już był potrzebny... Oczywiście, to nie oni
      powinni dzwonić do kopidoła, no ale takie dzwonienie nie było zakazane, bo
      zwłoki nie podlegają już ustawie o ochronie danych osobowych, no chyba, ze ktoś
      rozgłaśnia, na co nieboszczyk zmarł: na syfa, albo hiva, czy inną cholerę...
      Skąd cały problem, ono stad, ze w tym kraju nie ma porządnej ustawy z zmarłych,
      która ustanowiła by urząd do postępowania ze zwłokami (po szewsku
      nazywanych "skórami"), taki urząd jako jedyny wystawiałby zaświadczenia o
      zgonie i kontaktowałby się z zakładem pogrzebowym, dopóki tego się ustawą nie
      powoła, to zawsze jakaś pieprznięta w mózg wdówka bedzie pomawiała lekarza albo
      ratownika, że usmiercił jej męża, żeby dostać stówkę na lewo od kopidoła
    • Gość: Łodzianin lekarze stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 08:20
      spierniczają do Anglii i i ja się im nie dziwie. Wczoraj sędzia na rozprawie
      czytał, a pokazała to telemele, coś czytał, ze ktoś czyni zarzut lekarzowi, że
      dorobił się samochodu i domu, a zaraz po studiach tego nie miał, to ja się
      zapytowywuje do ku.. nędzy, kto w tym kraju ma się dorobić samochodu i domu
      jak nie lekarz, czyli ktoś, kto przeszedł przez najcięższe studia wyższe +
      specjalizację, Jaki Bolek w tym kraju może dorobić się samochodu i mieszkania,
      żeby jakaś pieprzenięta staruszka nie pomawiała go, że zrobił to nielegalnie?...
    • Gość: Anna "Łowcy Skór" - druga odsłona IP: *.pl 19.04.07, 11:22
      Witam jestem z Lublina u nas firma pogrzebowa STYKS w Lublinie zwozi Ciała z 4
      szpitali w Lublinie. Słyszałam że zmieniło się prawo od 1 Stycznia. Podobno
      miało się zmienić na leprze bo faktycznie ze szpitali w Lublinie znikneły
      zakłady pogrzebowe ale w raz z nimi znikneły Ciała ze Szpitali podobno
      wszystkie chłodnie się popsuły dziwny zbieg okoliczności w Tym Lublinie tutaj
      podobnie jak mój przedmówca firma ma najprawdopodobniej układy Pan Sobczak-
      Wicemarszałek woj.Lubelskiego były udziałowiec firmy Styks do 2 stycznia musiał
      zrezygnować bo obią funkcje wicemarszałka drugi układ założyciel firmy STYKS
      pan Galant wiceprezydent miasta od 1994-1998 roku. Ale układ pozostał a kto wie
      czy nie dał Pan Sobczak udziałów komuś z rodziny albo znajomemu... ?? tego nikt
      nie wie Wiadomo Tylko że firma Styks dzierżawiła szpitalne chłodnie na
      Kraśnickiej przez 7 lat w zasadzie to 2 przetargi się odbyły bo od 1999 roku
      dzierżawili a Ciekawe co stało się z ostatnim rokiem przetargu żadnego nie
      było! SKANDAL układy układy i jeszcze raz układy Lublin to coś podobnego jak
      Łódź tylko ministerstwo zdrowia nie obchodzi sytuacja taka że to my Ludzie z
      Polski płacimy za UBEZPIECZENIE i jeżeli ja płacę to mam zapewnione łóżko w
      szpitalu ale w sytuacji jak umrę mam zapewnione miejsce w chłodni i to powinna
      być chłodnia szpitalna a nie chłodnia w PRYWATNYM ZAKŁADZIE POGRZEBOWYM
      SKANDAL. Apeluje do ministra zdrowia aby zają się chłodniami w Lublinie i
      Łodzi. I żeby Szpitale nie decydowały gdzie mają się znajdować ciała zmarłych!
      • radca "bywa,ze zwloki leza pol roku i sie juz rozkladaja 19.04.07, 14:23
        .. i my wtedy wkladamy to wszystko do worka i dajemy rodzinie " - tak
        odpowiedzial mi PROSEKTOR - Mariusz Nowak lat 34 elektromonter z zawodu , ktory
        byl wtedy (w listopadzie 1997 r )prosektorem w Zakladzie Medycyny Sadowej -
        Bydgoszcz.

W poniedzialek 3.11.1997 roku o godzinie 8:00 stawilem sie do Prosektorium
        aby rozpoznac czy ofiara wypadku zarejestrowana przez policje drogowa KWP-
        Bydgoszcz - jako JAKUB KUBIAK zam. Bydgoszcz ul. Konopna 34 - to jest moj syn..
        Dawid Kaniecki zamieszkaly calkowicie pod innym adresem.

rozpoznalem , ze to jest moj syn.... wtedy prosektor zapytal :" CZY SYN BYL
        WOJSKOWYM " ? .... odpowiedzialem,ze nie. wtedy prosektor dalej dociekal :
        " TO CO TUTAJ ROBI WOJSKO " ???......

odpowiedzialem, ze nie wiem i nie mam pojecia, ale zapytalem sie w szoku -
        ( poniewaz caly czas policja przekonywala mnie przez 3 dni , ze w prosektorium
        "NIE MA PANSKIEGO SYNA - TAM JEST JAKUB KUBIAK Z ULICY KONOPNEJ "
        ----------------------------------------------------------------
        • Gość: g@mdan Re: nie radca lecz protokolant. IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.04.07, 23:52
          Radco
          Czy Ty czasem nie popełniasz wykroczenia?
          Czy to co publikujesz to nie są fragmenty notatek z rozprawy?
          Po co to robisz?
          • radca Re: nie radca lecz protokolant. 20.04.07, 08:22
            Gość portalu: g@mdan napisał(a):

> Radco
            > Czy Ty czasem nie popełniasz wykroczenia?
            > Czy to co publikujesz to nie są fragmenty notatek z rozprawy?
            > Po co to robisz?

- to nie sa " notatki z rozprawy " - to sa fakty , ktore mialy miejsce....
            Jesli ktos uwaza,ze popelniam wykroczenie - to prosze bardzo. Postawmy na
            " szali sprawiedliwosci " moje " wykroczenie " i na drugie szali postawmy te
            wszystkie przestepstwa , ktore popelniono - tylko w tej jednej sprawie.

...a zareczam Ciebie, ze jest to tak jak " dawid i goliat "

a dlaczego to robie ? ..... a dlaczego przestepcy moga i czuja sie bezkarni ?
            a moze machnac na to wszystko reka ?.... wiec zadaj sobie pytanie ...
            czy moj Sp syn Dawid musial umierac ?....

Jestem gotowy odpowiadac za swoje " wykroczenia " - ale niech oni odpowiedza za
            swoje przestepstwa - przestepstwa przeciwko zyciu i zdrowiu czlowieka oraz
            przestepstwa przeciwko wymiarowi sprawiedliwosci

pozdr.
            radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka