Dodaj do ulubionych

Widzew stracił dwa punkty

22.04.07, 20:31
WIDZEW i TYLKO WIDZEW!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hooday Jesteśmy najlepsi!!! Tylko Wiiiidzew!!! IP: *.197.rev.vline.pl 22.04.07, 20:32
      Jesteśmy najlepsi! Tylko Widzew !!!
      Naopleon piłkarzem meczu. Graliśmy suuuper ;). Doping zajebisty! Jesteśmy
      najlepsi!
      • Gość: Azazel Re: Jesteśmy najlepsi!!! Tylko Wiiiidzew!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.04.07, 21:33
        No no co za zwycięstwo, szczyt formy na widzewie, udało się by Wisła nie
        strzeliła, a że sami nie strzeliliśmy to już nic takiego. Przypominam że z Wisłą
        ŁKS ostatnim razem z wisełką wygrał.
        • Gość: dess Re: Jesteśmy najlepsi!!! Tylko Wiiiidzew!!! IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 04:04
          Taa i tak w koło Macieju, nie masz się czego czepiać to może odpowiesz na
          pytanie kiedy ŁKS pokonał Widzew?

pzdr normalnych
    • Gość: Widzewiak Widzew mógł puknąć Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:05
      ale trudno. Czy ktoś wie, kto był na spalonym, bo ja siedziałem na stadionie na
      wysokosci tej akcji i żadnego spalonegop nie widziałem...
      • Gość: Michel Re: Widzew mógł puknąć Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:24
        Gość portalu: Widzewiak napisał(a):

> ale trudno. Czy ktoś wie, kto był na spalonym, bo ja siedziałem na stadionie na
        > wysokosci tej akcji i żadnego spalonegop nie widziałem...

Był metrowy spalony.
        Brawo dla Widzewa, szkoda, że nie mógł zagrać Sasza, bo AA był beznadziejny...
    • Gość: Łodziak Widzew stracił dwa punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:08
      "Piłka wpadła do siatki dwie minuty później, po znakomitym strzale Iheanacho.
      Sędzia jednak słusznie pokazał pozycję spaloną." czyli Widzew stracił dwa
      punkty, bo mu je sedzia podpie..ł, powinni go wywieżć do Wrocławia...
      • Gość: Czytelnik uważny Obejrzyj w TV to zmienisz zdanie o spalonym IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 21:11
        • Gość: Widzewiak Re: Obejrzyj w TV to zmienisz zdanie o spalonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:46
          obejrzałem to w tvn i nie zmieniam zdania, że spalonego nie było: Ichenacio był
          na spalonej pozycji w momencie dosrodkowania, ale piłka niebyła do niego
          zagrana, dośrodkowanie przejał na główkę nr 23 i strącił piłkę w kierunku
          Ichenacia, który w tym momencie już nie był na spalonym. to dokładnie widać.
          Interesujące jest to, ze w tvn całą ta sytuacje pokazano króciótko z
          komentarzem "szkoda czasu na powtórki" - ładne żarty - szkoda czasu na
          kjomentowanie dlaczego nie została uznana najładniejsza bramka kolejki, a
          smencono przez 5 minut, na temat przypadkowej bramki z innego meczu - to też
          coś mówi...
          • Gość: crisbi Spalony był IP: *.4web.pl 23.04.07, 09:33
            Piłka nie musiała być do niego zagrywana - wystarczy że w momencie podania,
            stojąc na pozycji spalonej zdaniem sędziego absorbował uwagę bramkarza. Zanim po
            raz kolejny zaczniesz bredzić, zapoznaj się z przepisami.
            • Gość: crisbi Re: Spalony był IP: *.4web.pl 23.04.07, 09:39
              absorbował uwagę bramkarza i obrońców
              • Gość: CHN Re: Spalony był IP: *.toya.net.pl 24.04.07, 02:17
                To czy absorbowal czy nie to w sumie nie ma wiekszego znaczenia wazne jest czy
                w momencie kiedy pilkarz jest na spalonym idzie w kierunku pilki!!!
    • Gość: lodz NIE WIERZE, Widzew zagrał ciekawy mecz IP: *.devs.futuro.pl 22.04.07, 21:19
      Matko, ile ja na to czekalem, zeby widzew zagral ciekawy mecz. Bylem na kilku
      ostatnich, miedzy innymi z Belchatowem, Zabrzem i Wisla Plock, i co prawda w
      tych 3 meczach zdobyli 4 punkty, czyli nie najgorzej, jednak styl byl tak
      przypadkowy i usypiajacy, ze dzis juz mi sie nie chcialo jechac na
      Pilsudskiego. Teraz jednak zaluje. Co prawda przed meczem remis Widzew bralby w
      ciemno, ale skoro byli o wlos od zwyciestwa, to jednak niedosyt pozostaje. A
      przy okazji to ostatnio gazeta.pl przypomniala pamietny mecz z broendby. I gdy
      to ogladalem to sobie przypomnialem ta zlota druzyne :) W ciagu ostatnich 5
      minut tego meczu widzew stworzyl 3 grozne sytuacje, imponowal zgraniem i
      pozostaje miec nadzieje, ze wkrotce widzew powstanie z kolan i udowodni
      wszystkim, ze stolica futbolu jest w Łodzi i ze Euro nam sie nalezalo duzo
      bardziej niz chociazby Chorzowowi, gdzie nic nie ma, albo wroclawowi czy
      gdanskowi, gdzie wystepuja drugoligowe druzyny.
    • Gość: Azazel Re: Widzew stracił dwa punkty IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.04.07, 21:35
      Zacznijmy od tego, że to nie Widzew stracił dwa punkty, a punkt zyskał, bo
      faworytem była Wisła. Gratulacje, szczere gratulacje, spokojnie widzew na środku
      tabeli się utrzyma;) Łódź i tak patrzy na wyniki ŁKS-u.
      • andyadam Re: Widzew stracił dwa punkty 22.04.07, 21:45
        Gość portalu: Azazel napisał(a):

> Zacznijmy od tego, że to nie Widzew stracił dwa punkty, a punkt zyskał, bo
        > faworytem była Wisła. Gratulacje, szczere gratulacje, spokojnie widzew na
        środk
        > u
        > tabeli się utrzyma;) Łódź i tak patrzy na wyniki ŁKS-u.
        Jaka Łódź?
      • lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi 23.04.07, 15:43
        zgadzam się że Widzew ten punky zyskał a właściwie wywalczył.
        Jakaś tam Łódź rybacka moze i patrzy na wyniki ŁKSu Łomża
        Całe miasto Łódź kibicuje Widzewowi
        • Gość: 1908 widzew rządzi w Łodzi jak kmita z. w krakowie IP: *.chello.pl 23.04.07, 16:31
          A Całe miasto KRAKOW KIBICUJE KIMICIE ZABIERZOW!!!!!!!!!!!!!!!! BUHAHAHAHA
          • pol.na.pol hahahaha niezłe 1908:) 23.04.07, 19:34
            Gość portalu: 1908 napisał(a):
            > A Całe miasto KRAKOW KIBICUJE KIMICIE ZABIERZOW!!!!!!!!!!!!!!!! BUHAHAHAHA

• Gość: max kolejny mokry sen kolegi 1910*/lks_oddaj_14mln IP: *.4web.pl 23.04.07, 19:42
          lks_oddaj_14mln/1910* napisał:
          > Całe miasto Łódź kibicuje Widzewowi

• Gość: Roosevelt5 Re: Widzew stracił dwa punkty IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 18:22
        Azazel napisał(a):

> Zacznijmy od tego, że to nie Widzew stracił dwa punkty, a punkt zyskał, bo
        > faworytem była Wisła.
        ------------
        Z tego co widziałem będąc na stadionie, to Widzew stracił dwa punkty, a Wisła
        zdobyła jeden punkt.
        I nie ma tu znaczenia, że Wisła była faworytem.
        Koniec, końców jest 0-0.
        Szkoda. Wisła była do ogrania.
    • Gość: Teofilów C Można było utopić Wisełkę ,szkoda źe się nie udało IP: *.centertel.pl 22.04.07, 22:51
      Faktycznie straciliśmy te punkty.Pocieszające jest to,że forma Widzewiaków jest
      coraz lepsza i za tydzień w Szczecinie trzeba powalczyć o trzy punkty.
      Pozdro dla fanów Czerwono-Biało-Czerwonych!!!!!!!!!!!!!!!!!,a było nas dzisiaj
      całkiem sporo chyba nieco ponad 8 tysięcy.FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zigi Rozalski Widzew stracił dwa punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 01:50
      Doping byl 1 klasa. Wisla... co??? Hahahaaaaaa..........
    • Gość: Widzewiak sędzia zabrał nam dwa punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:51
      obejrzałem relację i widać dokładnie, że spalonego nie było: Ichenacio był
      na spalonej pozycji w momencie dosrodkowania, ale piłka niebyła do niego
      zagrana, dośrodkowanie przejał na główkę nr 23 i strącił piłkę w kierunku
      Ichenacia, który w tym momencie już nie był na spalonym. to dokładnie widać.
      Interesujące jest to, że w tvn całą ta sytuacje pokazano króciótko z
      komentarzem "szkoda czasu na powtórki" - ładne żarty - szkoda czasu na
      kjomentowanie dlaczego nie została uznana najładniejsza bramka kolejki, a
      ględzono przez 5 minut, na temat przypadkowej bramki z innego meczu - to też
      coś mówi...

• Gość: crisbi Zaślepiony fanatyku! Był spalony. IP: *.4web.pl 23.04.07, 09:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=61205978&a=61225428
        • Gość: rwt Re: Zaślepiony fanatyku! Był spalony. IP: *.astral.lodz.pl 23.04.07, 09:44
          Crisbi, co ty taki nerwowy ataker jesteś?
        • Gość: Widzewiak Re: Zaślepiony fanatyku! Był spalony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:04
          nie jestem "zaślepionym fanatykiem" tylko wiem, że sędzia liniowy popełnił błąd
          i dlatego widzew stracił dwa punkty
          • lks_oddaj_14mln Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! 23.04.07, 15:45
            Popełnił, niepopełnij, równie dobrze mógł odgwizdać karnego bo ręka była
            ewidentna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka