avatary 29.04.07, 18:40 Skwarka byłCHYBA radnym w kadencji, w której składany był łodzki wniosek o Euro ? ...Nieprawdaż ? Co wtedy w tym temacie zrobił ? gdzie był ? czyżby obecnie zajmował się nim czysto koniunkturalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Łódź sypialnią Euro 2012 29.04.07, 19:48 Jestem laikiem w tych sprawach, ale wydaje mi się, że przy skali takiej długofalowej inwestycji jaką jest budowa gmachu hotelu, jedna dwutygodniowa impreza (nawet o takiej randze) raczej nie jest w stanie zaważyć na podjętej już decyzji o inwestycji. Ależ tupet mają te kmioty z partii, która urządziła sobie z Łodzi na wiele lat prywatny folwark, nie dbając o jej rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Panie Dariuszu Joński 29.04.07, 20:09 Kto był wojewodą łódzkim w czasie, kiedy składano wniosek o przyznanie stolicy województwa łódzkiego, prawa do organizowania meczów ME Euro2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag 5 mln kary mówicie? IP: *.acn.waw.pl 29.04.07, 20:40 Spółka która nabyła działkę ma kapitał 50 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: 5 mln kary mówicie? 30.04.07, 08:25 I posiada akt wlasnosci na dzialke warta 18 mln. Spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: 5 mln kary mówicie? IP: *.lodz.msk.pl 30.04.07, 21:19 Poza tym- znacie może jakiś kibiców, którzy jadąc na mecze zatrzymują się w pięciogwiazdkowych hotelach? Ci, którzy przyjadą na ME, to zupełnie inna grupa klientów niż ci, na których liczy Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: 5 mln kary mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:32 Błagam Barnabo nie wypisuj takich rzeczy. W zeszłym roku spędziłem tydzień na MŚ w Niemczech mieszkając w Dusseldorfie (nie było tam meczu). Miasto było pełne kibiców z całego Świata i mieszkali w 4 i 5* hotelach, w których miejsca znaleźć już nie można było. Naprawdę czas przestać mysleć o kibicach jedynie jako o bydle malującym gwiazdy dawida na ścianach. Wierz mi, że takie imprezy ściągają wielkich tego Świata. Tylu prezesów polskich spółek na raz , których widziałem na nędznym meczu Polski z Ekwadorem nie zdażyło mi się nigdy wcześniej. Pozdr, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Łódź sypialnią Euro 2012 IP: 194.150.250.* 30.04.07, 10:16 Nie rozumiem dlaczego z taka pogarda mówi się o noclegowni MR. Przecież kibice nie będa jeździli na mecze codziennie a w przerwach musza coś robić. O tym trzeba mysleć a nie o ambicjach.Pprzed pakietami pomyślcie o sprawnej komunikacji bo bez tego nawet 100 hoteli nie pomoże. Oprócz samych hoteli potrzebna jest możliwość sprawnego przemieszczania sie w mieście i do miast w których beda mecze. No i jakas oferta spędzenia czasu między meczami. Na tym mozna zarobić wiecej niż na meczach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Łódź sypialnią Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:37 Nic dodać nic ująć. Generlanie właśnie w takich momentach jak ten wychodzi nasza zaściankowowść (czytając takiego Skodabodzia albo Johnego naprawdę jestem za "chińską" wersją internetu), która powoduje, że zamiast wziąść się do roboty i korzystać z możliwości to szukamy tylko winnych i koloejnych powodów do tego, żeby siedzieć na dupie i przez przytpadek się nie przepracować. Na szczęście takich ludzi jest co raz mniej. Wyginą na zasadzie naturalnej selekcji. I Johnny i Skodabodzi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Łódź sypialnią Euro 2012 IP: *.europe.hp.net 30.04.07, 13:59 Kropiwnicki i jego sztab pie..watych urzedasow to najwieksze barany w Polsce. Trzy najwieksze projekty, ktore stracilismy, albo zaraz stracimy: EURO 2012, trasa S8 i Lotnisko Reymonta. Kaczor łgaż naklamal, barany poszly do urn i wybraly Kropiwnickiego, a teraz wyborcy PiSuarowego ukladu, to w d... pocalowac mozecie swoich bozyszczy, bo ja wlasnie pieknie do was wypieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: dorzuć do tego BOT i CeDe 30.04.07, 16:06 a barany w nastepnych wyborach i tak pojda do urn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Łódź sypialnią Euro 2012 IP: *.177.wmc.com.pl 06.05.07, 01:55 Łódź jest za cienka na Euro 2012. Bylem tam jakis czas temu, obraz nedzy i rozpaczy. Chyba jedno z najbrzydszych miast Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Łódź sypialnią Euro 2012 06.05.07, 10:00 Ja obstawiam, że jesteś z Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Łódź sypialnią Euro 2012 IP: 213.17.170.* 07.05.07, 10:54 Nie ważne skąd. Idiota jest idiota niezaleznie od miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Łódź sypialnią Euro 2012 IP: 213.17.170.* 07.05.07, 10:58 Chciałbym, żeby wreszcie Radni i różni decydenci zrozumieli, że gra nie toczy się o to czy w Łodzi jednorazowo prześpi się paru kibiców czy nie. TO jest rzecz wtórna. Gra toczy się o to aby Łódź na stałe włączyć w sieć istotnych przedsięwzięć, ruchu biznesowego oraz na tyle na ile mozna turystycznego. Inwestycje związane z Euro nie sa nam potrezbne na Euro lecz po to aby miasto rozwijało się i podnosiło swojąrangę. Niestety nie uda się zrobić tego z ludźmi pokroju Skwarki, który z myśleniem ma kłopoty a mentalnie został w schyłkowych latach PRL. Niestety taka mentalność pozostała również w umysłach wielu Łodzian, kórym taki człowiek jak wielu im podobnym niestety odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś