Gość: Milka Oddaj krew wampirom IP: *.lodz.mm.pl 13.05.07, 19:04 Byłam i naprawdę wrto ,zachęcam do oddawania krwi i ratowania ludzkiego życi a,to jest naprawdę szczytny cel. BYŁA SUPER ZABAWA mILENA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Nowak Koordynator Wampiriady w Galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:15 Witam Państwa, Cieszę się, że mogłam koordynować po raz kolejny Wampiriadę w plenerze! Zawsze spotykaliśmy się na uczelniach wyższych, ale teraz chcemy cieszyć się naszą akcją z wszystkimi Łodzianami. Chciałam podziękować wszystkim, którzy umożliwili mi przeprowadzenie happeningu, przede wszystkim Galerii Łódzkiej, a także innym partnerom, którzy urozmaicili nam wspólnie spędzony czas – Project Salsa, Krajki, PCK! Ale największe podziękowania składam wszystkim aktywnym wolontariuszom, którzy poświęcając swój cenny czas udowodnili, że w czasach powszechnej znieczulicy, są ludzie działający z dobrego serca! Dziękuje… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorowy krwiodawc Re: Oddaj krew wampirom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:14 Jako honorowy krwiodawca cieszę się najbardziej kiedy już jest po i mogę spokojnie iść na darmową kawę batona i czekoladki. Panowie i Panie to nic nie boli to takie piękne, RATUJEMY ŻYCIE ale dlaczego jest nas tak mało??? czy wiesz w którym momencie tobie albo komuś bliskiemu będzie ona potrzebna. Kilka razy przed stacja stali panowie i prosili abym oddał krew na to określone nazwisko i dawali mi karteczkę abym sie nie pomylił. Oczywiście poszedłem oddałem to dla mnie żadna różnica. Ale gdzie wy byliście wcześniej ?. Zachęcam do oddawania krwi to nic nie boli, nic nie kosztuje a i człowiek czuje sie lepiej i jest szczęśliwszy że mógł pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiodawca Re: Oddaj krew wampirom IP: *.toya.net.pl 13.05.07, 23:09 Krew to jedyna rzecz jaką możesz dac komuś i nic przy tym nie tracąc a ktos inny może otrzymac lata miesiące tygodnie czy dni życia. Ktoś kto jest dla kogoś rodością i sensem zycia...jak dziecko dla matki. Pozdrawiam Gdyby ci którzy otrzymali ten dar- krew oddali go znowu dla innch ...było by cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: Oddaj krew wampirom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:14 od jakiegoś czasu się zbieram by oddać krew... (raz jej nie chcieli bo brałem lek na katar sienny) właśnie się zastanawiam jak to z samopoczuciem po - bo wygląda na to że wtorkowo-środowe popołudnia będę miał dość zajęte (kolokwia w następnych dniach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Nowak odpowiedz dzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:28 Po oddaniu krwi czlowiek jest troszke oslabiony. Kazdy reaguje inaczej. Ja np mam wiecej energii. Ale niektorzy musza sie zregenerowac. No coz warto sprobowac! Nigdy nie dowiesz sie jak nie odwazysz sie usiasc na fotelu honorowego krwiodawcy! zapraszam Cie na uczelnie! zaopiekujemy sie Toba i damy fachowe rady jak dac sie "ugrysc" przez Wampira! to nic trudnego! pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Nowak kazdy popelnia bledy ;) IP: *.uml.lodz.pl 14.05.07, 13:24 No coz, tak szybko pisalam ze nawet nie zwrocilam uwagi, ze popelnilam blad... taka moja przypadlosc... wybacz, jesli oszpecilam Twoj wizualny obraz komentarzy na forum!!! oby ludzie tylko takie bledy popelniali!! Odpowiedz Link Zgłoś