kapucyno3 04.06.07, 15:31 Mam pytanie w której łódzkiej gazecie zamieścić nekrolog, jestem z daleka, a muszę wypełnić ten smutny obowiązek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Wybierz typowa Łódzką gazetę 04.06.07, 16:03 a nie takie dno jak GW,która jest ogólnopolska z małym dodatkiem lokalnym i czytana przez ludzi którzy i tak nie wierzą w ostatnią posługę. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucyno3 Re: Wybierz typowa Łódzką gazetę 04.06.07, 21:29 Czyli gdzie? Mam czas do jutra i naprawdę potrzebuję pomocy, przecież nie zamieszczę nekrologu i zadzwonię do kolegi w której gazecie go zamieściłem. U nas zazwyczaj obowiązuje Dziennik Bałtycki. Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad.prof.kaczynskiego Re: Wybierz typowa Łódzką gazetę 04.06.07, 21:36 Dziennik Lodzki www.dziennik.lodz.pl/?pid=9 Odpowiedz Link Zgłoś
kapucyno3 Re: Wybierz typowa Łódzką gazetę 05.06.07, 08:18 Dziękuję, pozdrawiam łódź Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Wybierz typowa Łódzką gazetę 05.06.07, 09:52 ja bym radzial w łódzkim dodatku do Gazety Wyborczej - Dziennik Łódzki to szmatławiec totalny Odpowiedz Link Zgłoś