sibeliuss 07.06.07, 11:05 Szkoda mi kolejki, na którą tak łatwo położono krzyżyk :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziomeklks Re: Szkoda kolejki 12.06.07, 22:55 Bądżmy realistami niestety ta kolejka z ekonomicznego punktu widzenia nie miała większego sensu... a szkoda gdyby troszeczke reklamy to moglaby sluzyc jako wspaniala atrakcja turystyczna.przeciez byla jedna z ostatnich w naszym kraju... ale mamy takich ludzi u wladzy jakich mamy az m isie plakac jak tacy balwani moga nami rzadzic Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Szkoda kolejki 12.06.07, 22:58 To mogłaby być atrakcja turystyczna na cały region, a może i kraj. Głupota czy ktoś miał w tym biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
ziomeklks Re: Szkoda kolejki 14.06.07, 16:43 no mogłaby jesli cos w tym celu by sie robilo ale widziales jakies ruchy bo ja nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Szkoda kolejki 16.06.07, 00:21 Czekano na okazję do likwidacji. Pretekst, czyli plany rozbudowy drogi krajowej mnie rozśmieszały - sam wiesz jakie jest u nas tempo takich inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomeklks Re: Szkoda kolejki 21.06.07, 15:56 dokładnie czy cośsię ruszyło od czasu likwidacji kolejki?? czy wyszel chociaz jeden drogowiec aby poszerzyc ta droge?? Odpowiedz Link Zgłoś