Dodaj do ulubionych

30-letnie single

09.06.03, 15:24
To straszne!W Lodżi nie ma klubow dla samotnych, zapracowanych 30-latkow!!!
Gdziekolwiek czlowiek sie nie ruszy tam sa albo pary, albo mlodziez przed 30-
stka.. :( Gdzie mozna poznac kogos powyzej 30-stki, a jeszcze bez rodziny??!
Pomozcie, bo inaczej zostaniemy wiecznymi singlami.
Grupka samotnych oddanych do tej pory tylko pracy.
Obserwuj wątek
    • aard Może klub swingersów? 09.06.03, 16:04
      foruemka napisała:

> Grupka samotnych oddanych do tej pory tylko pracy.
      Założycie?
      • foruemka Re: Może klub swingersów? 09.06.03, 16:21
        Po co? Ona juz istnieje :( czy chcemy tego, czy nie :o[
        • aard Chyba się nie rozumiemy :-) 10.06.03, 10:05
          Ale to może i lepiej.

Co do meritum, to faktycznie nie słyszałem o miejscach specjalizujących się w
          samotnych trzydziestolatkach, to chyba nie jest zbyt duzy rynek w Łodzi, choć -
          być może - perspektywiczny.

Jeśli po prostu chcesz kogoś poznać, to może spróbuj przez Internet? Jest też
          trochę klubów dla nieco dojrzalszej młodzieży (typu Irish Pub czy po części
          Łódź Kaliska bądź Jazzga i Rolling Stone), ale nie są to miejsca nastawione na
          kojarzenie par.
          Więc może FastDate? Nie wiem, czy w Łodzi są już organizowane, ale nawet jeśli
          nie, to niedługo będą, zbyt silny to trend. Sam bym chętnie spróbował tego jako
          zabawy i może kiedyś to zrobię. Póki co nie mam powodu :-))
          • dziad_borowy Re: Chyba się nie rozumiemy :-) 10.06.03, 10:26
            aard napisał:

> Więc może FastDate? Nie wiem, czy w Łodzi są już organizowane, ale nawet
            jeśli nie, to niedługo będą, zbyt silny to trend. Sam bym chętnie spróbował
            tego jako zabawy i może kiedyś to zrobię. Póki co nie mam powodu :-))

FastDate bylo w Lodzi na pewno, ale ze dziadowa pamiec krotka jest to wiecej na
            ten temat nawet slowa nie rzekne.
            dzierżbór rrrrrrrrrrrrandki szybcikowe!!!

• Gość: Rokko Re: Chyba się nie rozumiemy :-) IP: *.ckzeto.com.pl 10.06.03, 10:27
            Dodam, ze Dekompresja w ktores dni ma wstep wolny dla os. pow 30 lat. Ale to
            tez nie jest klub "specjalizujacy sie" w klienteli 30-latkow.
            • foruemka Re: Chyba się nie rozumiemy :-) 10.06.03, 13:12
              Gość portalu: Rokko napisał(a):

> Dodam, ze Dekompresja w ktores dni ma wstep wolny dla os. pow 30 lat. Ale to
              > tez nie jest klub "specjalizujacy sie" w klienteli 30-latkow.

Dzieki za wszytkie posty. Bedziemy szukac dalej. A moze sa jacys samotni,
              zapracowani i juz leciwi :) 30-letni? Odezwijecie sie. Warszawka jakos radzi
              sobie z tym problemem, a Łódka kochana nastawiala sie na mlodziez. Czy tylko
              ona tu zostala?
              • aard To może ja pracyzyjniej zapytam: Foruemko 10.06.03, 13:53
                A co to za grupa (dzierżąca władzę?), o której piszesz? Jesli Was jest więcej
                to nie możecie się między sobą "pokojarzyć"? ;-))
                Albo zbiorowo na podryw wybrać? Napisz coś więcej. :-))

Dzierżbór władza!!!
                • foruemka Re: To może ja pracyzyjniej zapytam: Foruemko 10.06.03, 15:27
                  :) Pokojarzyc? Nie da rady. Jest nas kilka osob, ktore do tej pory raczej nie
                  myslaly o wkroczeniu na szlachetna droge malzenska. Czas plynal, praca, nauka i
                  znowu praca pochlanialy i wypelnialy czas i nagle okazalo sie, ze dotychczasowi
                  znajomi rozmnozyli sie niespodzianie i siakos tak zmienili zapatrywania na
                  zycie towarzyskie. Ok - nie sa ramolami, ale - my single - nagle poczulismy sie
                  outsiderami, takimi Bridget Jons'sami - w spodniach i spodnicach. Nie szukamy
                  jeszcze pieluch, ale chetnie poznalibysmy ludzi w naszym wieku, ktorzy dopiero
                  teraz zaczynaja tych pieluch pomalutku, pomalutku pragnac... That's all.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka