Dodaj do ulubionych

Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopublikację

21.06.07, 20:32
yavorius powiedz mi proszę... czamu?
lav
p.s.ban trwał pół godziny.... tak samo odebrano autopublikację el1001 oraz
wielu innym nckom (nie moim)
Czy ktoś tu coś kasował?
Obserwuj wątek
    • nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:35
      Byłaś niegrzeczna? :-(
      • lavinka Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:38
        No właśnie nie :) Byłam gzreczna jak nigdy... dziwne... ponoć skasowali wątk na
        fotoforum Warszawa pt. Komunikacja.. a tam było parę moich zdjęć... i ban z
        automatu... ale dlaczego skasowano te wątek nie mam pojęcia...
        lav
        • nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:40
          Bidula.
          Co to za ładny piesek bystrzacha na el1001 w "zwierzaki" picasa ? Twój?
          • lavinka mój! Guteksię kłania :) 21.06.07, 20:49
            To ten piesek co się przyplatał do el1001 na Mazurach... i tak już u nas został...
            lav
    • the_bils Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:39
      przecież marianczyk ostrzegał że pozamiata:D
      • marianczyk Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:42
        skądże
      • nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:42
        Tak, to straszny gość !
        tborgax.homepage.dk/files/art_assasin150201.jpg
      • lavinka to nieźle odkurzł b prócz mnie Autopub odebrano: 21.06.07, 20:51
        el1001
        el1002
        tukee
        roztoczanski
        vtec_z

w tych samych okolicznościach....

Zemsta Bogów czy jak? ;-)))
    • marianczyk1 Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 21:14
      nalezalo ci sie
      • lavinka Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 21:32
        Mnie to jeszcze może i tak... za te oparki... ale pozostałym osobom? Nie
        rozumiem.... tukee to byś nawet polubił, jej się nie da nie lubić :))) Taki by
        Ci komplement strzeliła,że byś spadł z krzesła :)))
    • lavinka Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopublikację 21.06.07, 22:27
      bo z tego co się wywiedziałam to już nie ma autopublikacji z kilkanaście osób,
      podcodzi pod 20.
      lav
      • nakole Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:39
        O, dziwne fotoforum nie otwiera się! to pewnie eksplodowała moja fota z
        bałuckim szaletem w roli głównej i teraz jest opad radioaktywny z Boletusa na
        makro.
        • breblebrox Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:42
          Fakt, padły, ale autopublikację można sprawdzić w "Moje Forum".
          Mi autopublikacji nie odebrali.
          • nakole Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:50
            Tyż jeszcze autopublikacja jest ze mną...
      • zamek Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:44
        Fotofora ogłosiły dupnięcie nr 503, natomiast prawo do autopublikacji mam nadal.
        PS. Mozilla podkreśliła "fotofora" i "autopublikację". Dupnięcia nie podkreśla ;P
        • lavinka Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:48
          Czyli odebrano autopublikację wybranym jednostkom... nawet tym,które nie
          wstawiały zdjęć-bo nie miały aparatu :)
          To się nazywa paranoja...
          lav
          • zamek Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:49
            Myślę, że odebrano autopublikację na zasadzie czystego przypadku - coś nawaliło
            i padło na Ciebie :(
            • lavinka Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 23:01
              To skąd się u mnie wziął półgodzinny ban choc nie skasowano moich postów? Za
              dużo osób z jednego forum to się przytrafiło... za dużo przypadków jak na jeden
              dzień :///
              Mam nadzieję,że to nie dożywotnio... w sumie i tak pomału wyprowadzałam się na
              guge... tymi "awariami" tylko przyśpieszają moje globalne przenosiny...
              oczywiście tylko fotograficzne. Tutaj jeszcze długo będziecie się ze mną
              męczyć... <biedny marianczyk> ;)No,chyba że mi IP zablokują na cement.
              lav
    • szprota Oj, Lav. Czasami mam wrażenie, że ci się należy 21.06.07, 23:07
      Dyskusje na temat bana i braku autopublikacji:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654
      adres, pod którym możesz zgłaszać zażalenia (ja też wyleciałam z autopubu i po
      zgłoszeniu się tam mi wróciło)
      forum@agora.pl.
      Tyle się na forum kręcisz, że aż nie wierzę, że nie znalazłaś tego forum :P
      • lavinka Re: Oj, Lav. Czasami mam wrażenie, że ci się nale 21.06.07, 23:11
        forum@gazeta.pl zgłaszałam. Zero odp. Jak zawsze zresztą. To forum znam ale
        zazwyczaj jak tam coś napiszę, np o awarii to mnie wszyscy wyśmiewają... szkoda
        słów... kilkunastu osobom odebrano autopublikację z marszu, bez kasowania
        postów... ot tak...
        lav
        • lavinka p.s.i napisałam.Ale coś czuję,że mój post zaraz 21.06.07, 23:14
          poleci na oślą...
          • szprota oj, to już Longetowe podejście do administracji 21.06.07, 23:19
            Dlaczego miałby wylecieć?
            A prawa do autopublikacji straciliście, bo przy pewnej ilości skasowanych postów
            trafia się na czarną listę - tak działa automat. Tak jak mówię, można
            pointerweniować, by to prawo zostało przywrócone.
            • lavinka Re: oj, to już Longetowe podejście do administrac 21.06.07, 23:23
              Mówię tak,bo już parę tego typu wątków poleciało na oślą bez odpowiedzi. Z tego
              forum oraz z forum o fotoforum oraz z forum o forum. Taka nowa strategia-zamiast
              odpowiedzieć-kasują wątk z pytaniem. Albo 0 odpowiedzi...
              lav
              • szprota Hm. 21.06.07, 23:28
                Ale zauważyłaś, że na tym forum porządkują się posty od daty założenia wątku i
                dlatego po jakimś czasie trudno swój wątek zauważyć?
                W każdym razie, puściłam mejla do Sami-Wiecie-Kogo. Myślę, że dziś już nie, ale
                jutro powinno to przynieść jakiś skutek.

PS i na borga, nie karmcie Mariańczyka, proszę! Toż ja go muszę z tym chamstwem
                kasować, a wraz z nim wasze odpowiedzi, jeszcze mi w trolla wpadniecie!
                • lavinka Re: Hm. 21.06.07, 23:33
                  Za karmienie mariańczyka przepraszam, miałam jakąś popołudniową śmiechawkę...
                  tak mnie jakoś dialog breble-marianczykowy rozbawił... obiecuję poprawę (do
                  huann:nie potrawę tylko poprawę) :)
                  lav
                  p.s.mam nadzieję,że to się jakoś wyjaśni... popsuli mi humor że oj... dziś i
                  jutro mogę być wredna... narzekająca i upierdliwa.... znając swoje reakcje z
                  góry przepraszam za wszystko co dziś i jutro napiszę....
                  • szprota Potrawa też może być ;) 21.06.07, 23:39
                    Wyjaśni się na pewno. Tam żywe ludzie pracują i bywają życzliwe, tylko często
                    zapracowane i nie zawsze się angażują.
                    A dialog z Mariańczykiem, owszem, ładny, no ale sama widzisz, odpisujecie komuś,
                    kto się nadaje do wklikania w czerwony kosz, ja potem to tnę i efektem są
                    właśnie braki do autopublikacji, testy, czy Kopernik była kobietą i czasowe
                    blokadki. Ale co ja się mądrzę, sama na telefonach czasem nie mogę się
                    powstrzymać, by jakiemuś dziecku neostrady nie pojechać po śpioszkach ;]
                    • lavinka Re: Potrawa też może być ;) 21.06.07, 23:50
                      Wiesz, zrobiłam małe śledztwo i okazało się,że autopublikację odebrano osobom
                      piszącym na jednym forum. Tylko jednym i przypadkowo będącym z wirtualnym
                      konflikcie z palkerem(postkeeperem,wawafoto) z FF Warszawa. :/
                      lav
                      • szprota To Palker zbrzydł 22.06.07, 00:09
                        Pamiętam go z Dziupli, niezwykłejżyczliwościwtedyczłowiek...
                • dziad_borowy Re: Hm. 22.06.07, 08:47
                  Eee tam, Marianczyk jest zabawny z tym swoim "zmiataj stad pokim dobry".:-)
                  Czasem zdarzy mu sie jakis chamszczak ale nie przesadzajmy, ze te pokrzykiwania
                  sa obrazliwe.
                  Dzierżżż!!!
        • yavorius jeżeli już to forum@AGORA.pl 22.06.07, 10:01

• cassani trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:47
        tyż sie kręce po forum i tyż nie znalazłem!
        • longeta Re: trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:49
          cassani napisał:

> tyż sie kręce po forum i tyż nie znalazłem!

Cały czas kręcisz bez sensu,zwłaszcza posty:-)))
        • lavinka Re: trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:52
          Wiesz cassani,żeby to jeszcze zasłużone było. To bym podkuliła ogon i siedziała
          cicho. Ale to zupełnie za nic było. Odebrano autopublikację nawet osobom,które
          nie wstawiały nigdy zdjęć-rozumiesz to? A teraz sprzęt gazecie nawalił. Pewnie
          to tik nerwowy... za często używają klawisza dilejt... i sami siebie skasowali :)
          • cassani Re: trzymam strone lavinki! 22.06.07, 00:13
            nic się nie martw, dzis Cie kasują, to za 10 lat będziesz ministrem, a jak nie
            znasz ortografii języka polskiego - to kto wie, może i prezydentem!
            :)
            • vauban Re: trzymam strone lavinki! 22.06.07, 00:15
              <rotfl>
    • cassani jeszcze jedno 22.06.07, 00:17
      co to jest ban - to wiem. A autopublikacja - to znaczy - własny wątek? Czy to
      coś bardziej poważnego?
      • szprota Re: jeszcze jedno 22.06.07, 00:36
        Jak się wrzuca zdjęcia na fotoforum, nie trzeba czekać na akceptację moderatora,
        by się ukazały.
      • vauban Re: jeszcze jedno 22.06.07, 00:37
        Nie, tu chodzi o to, że zdjęcia dodane na Foto Forum przy posiadanej
        autopublikacji nie muszą być akceptowane przez moderatora, ale publikują się od
        razu. Przeskoczenie cenzury. Kiedyś było o to trudno, teraz łatwo, ale co z
        tego, skoro nic i tak nie działa ?
        • szprota [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 00:41
          Kaszanka do końca życia nie zapomni, co to jest autopublikacja!
          • vauban Re: [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 00:45
            Jakby focił, toby już miał i nie musiał pytać ;)
          • cassani Re: [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 09:17
            szprota napisała:

> Kaszanka do końca życia nie zapomni, co to jest autopublikacja!

ssoooo????

• yavorius Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 10:00
      lavinka napisała:
      > yavorius powiedz mi proszę... czamu?

Yavorius nie jest osobą kompetentną do wypowiadania się na ten temat, bo on się
      tym nie zajmuje. Yavorius zajmuje się rżnięciem głupa na forum.gazeta.pl.
      • big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 10:04
        O mamo! A czemuż to nasz miły Yavor jest dzisiaj aż tak zasadniczy i z gradową
        miną?! Przecież już za kilka godzin kolejny weekend! Yavorku! Uśmiechnij się!:)
        • maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 11:52
          Yavo to ma weekend już od tygodnia - i tak mu zostanie pewnie jeszcze przez
          najbliższy miesiąc.
          Więc to akurat nie jest dobra metoda na rozchmurzenie gada! ;)
          Trzymaj lepiej za niego kciuki za 10 minut!!!
          • longeta Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 11:58
            maginiak napisała:

> Yavo to ma weekend już od tygodnia - i tak mu zostanie pewnie jeszcze przez
            > najbliższy miesiąc.

Ależ nikt za nim nie tęskni,nich sobie przedłuży do końca świata i jeden dzień
            dłużej,a z tymi kciukami to już przesada.
            • maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:07
              Może tęskni, może nie tęskni, skąd wiesz, Bogiem jesteś?
              A jeśli chodzi o trzymanie kciuków, to swoje możesz spokojnie zachować na
              dłubanie w nosie.
              • longeta Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:21
                maginiak napisała: > A jeśli chodzi o trzymanie kciuków, to swoje możesz
                spokojnie zachować na
                > dłubanie w nosie.

Nie omieszkam,za to swoje trzymaj gdzie chcesz:-)))
                • huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:28
                  ja np. swoje zawsze staram się trzymać pod ręką :]
                • maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:38
                  Dziękuję, Mistrzu.
            • big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:12
              Eee nooo!
              Tak się nie godzi!
              Zachowaj choć nieco klasy...
            • huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:17
              longeta napisał:

> Ależ nikt za nim nie tęskni,nich sobie przedłuży do końca świata i jeden dzień
              > dłużej,a z tymi kciukami to już przesada.

ja tęsknię i to jak tęsknie o Mamo i za Bogusiem i Wszystkimi Ałuuuuu!

tak tęsnie, że aż sie zalogowalem by piśmiennie werbalizować tęsnotę aż mnie tu
              i ówdzie ścisnęłooooo!!!!!!!!!!!! ;< chlip >;
              • maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:23
                No patrz. Przecież nie dalej jak wczoraj Boguś mi mówił, że za Tobą tęskni!
                Telepatia to jakaś!
                • huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:27
                  przekazuję targania za wąski dla Obu_Kić :)
          • big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:00
            O kurde!
            Wspominał wprawdzie o szukaniu zajęcia, ale miałem nadzieję, że już się z tym
            uporał. Cóż, popełniłem w tej sytuacji gafę, ale była ona zupełnie nie zamierzona!
            Yavor! Trzymam kciuki! Musi się udać! Ja Ci to mówię!:)))
            • maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:18
              No jak nawet Ty to mówisz, to "there is no other way"! :)))
              • big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:22
                Dajcie koniecznie znać co z tego trzymania kciuków wyszło! Mimo tego, że nie
                wątpię, iż będzie dobrze!!!:)))
                • yavorius Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:12
                  Poszło dobrze, czekamy na wieści w przyszłym tygodniu. A co do weekendu, to
                  faktycznie mam weekend od zeszłego czwartku ;)
                  • dziad_borowy Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:16
                    Pomysl sobie, ze jestes uczniem i od dzisiaj masz wakacje. Bedzie latwiej:-)
                    Spoko, spoko, dasz rade.
                    Dzierżżż!!!
                  • big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:19
                    Ekstra!
                    (W tajemnicy wyznam, że mało sobie palcy nie połamałem, tak je ściskałem!)
                    Będzie dobrze! Jeszcze raz Ci to mówię!:)))
                    • yavorius dzięki wielkie :D /nt 22.06.07, 13:24

• yavorius No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 19:12
                      big_news napisał:
                      > Będzie dobrze! Jeszcze raz Ci to mówię!:)))

:D
                      • huann Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 19:46
                        zobaczysz Yavo, odwiedzę Cię w firmie...
                        bankruty będzieta! ;P
                        • yavorius Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 20:33
                          ŻRRRRRRRRYĆ!!! Idę świętować!:D
                      • big_news Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 20:01
                        Szczere gratulacje! Najszczersze!!!:)))
                        • yavorius Dzięki jak stąd na Cypr i z powrotem :))) /nt 25.06.07, 20:13
                          • big_news Re: Dzięki jak stąd na Cypr i z powrotem :))) /nt 25.06.07, 20:19
                            Doprawdy, drobiazg:)))
    • lavinka szproto sama zobacz 22.06.07, 12:58
      Znowu robią na w głupa akochana trollica-moderatorka znów próbuje swoich sił w
      obrażaniu nas.
      Moje posty w forum o fotoforum z tym samym pytaniem też zostały skasowane.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=64635245lav
    • lavinka szproto zobacz jaką dostaliśmy odp 22.06.07, 13:05
      Znowu robią na w głupa akochana trollica-moderatorka znów próbuje swoich sił w
      obrażaniu nas.
      Moje posty w forum o fotoforum z tym samym pytaniem zostały skasowane.
      • szprota Lav, tu naprawdę nie jest miejsce na tę dyskusję 23.06.07, 12:44
        Nie znam sprawy, nie siedzę na FF Warszawa. Nie chcę się na ten temat
        wypowiadać, bo nie jestem stroną w tym sporze. Przyznam jednak, że nie rozumiem
        tej sytuacji.
        • lavinka przecież od dawna nie dyskutuję 23.06.07, 13:02
          Sprawdź daty-dyskusję podbijali big_news i maginiak i yavorius, zresztą zupełne
          na inny temat pisząc :) Po tych cyrkach teraz już wiem (od vaubana) że to była
          zaplanowana akcja administracji... wiec nie ma o czym mówić...
          lav
          • yavorius Re: przecież od dawna nie dyskutuję 23.06.07, 13:10
            lavinka napisała:
            > Po tych cyrkach teraz już wiem (od vaubana) że to była
            > zaplanowana akcja administracji.

Z całym szacunkiem - ehehehehehehehehehe.
          • szprota Daty są te same, godziny zbliżone 23.06.07, 13:16
            A że zaadresowałaś posta do mnie, to nie fochaj, że ci odpowiedziałam, OK?
            • lavinka Re: Daty są te same, godziny zbliżone 23.06.07, 13:18
              To Ty nie focha,że adresuję o Cię ;-p
              Zresztą teraz to już nieważne. Oni tam na górze mają manię prześladowczą i tyle.
              Szkoda słów.
              lav
              • szprota Nie focham 23.06.07, 13:21
                Jeśli wyglądało jak foch, to przepraszam, nie miało tak wyglądać.
                Względem manii prześladowczej różnie mówią. Czasami odwrotnie. Nie wiem, nie
                znam się, jestem śpiąca, drżąca i bardziej milcząca.
                • lavinka nie-foch był odpowiedzią na twojego nie-focha .... 23.06.07, 13:38
                  Mój nie-foch był odpowiedzią na twojego nie-focha taką razą :)))

W tej kwestii admini się przyznali,wiec nie ma o czym. Odebrano nam
                  autopublikację, bo wstawialiśmy zdjecia do wątku Koty do wątku Praskie Klimaty i
                  jeszcze tam paru założonych dawno temu przez jednego człowieka. Oni myśleli,że
                  to akcja spamerska. I nie dało im się wytłumaczyć,że nie. JAk dzieci w
                  przedszkoleu. Choć nie, dzieci w przedszkolu może by zrozumiały.... ;)
                  lav
                  p.s. Szprotko, Ciebie też z rana tak zmogło? Ledwo się dzi złóżka zwlekłm... a
                  tu robota na wczoraj czeka... dlatego cyk cyk i zmykam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka