lavinka 21.06.07, 20:32 yavorius powiedz mi proszę... czamu? lav p.s.ban trwał pół godziny.... tak samo odebrano autopublikację el1001 oraz wielu innym nckom (nie moim) Czy ktoś tu coś kasował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:35 Byłaś niegrzeczna? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:38 No właśnie nie :) Byłam gzreczna jak nigdy... dziwne... ponoć skasowali wątk na fotoforum Warszawa pt. Komunikacja.. a tam było parę moich zdjęć... i ban z automatu... ale dlaczego skasowano te wątek nie mam pojęcia... lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:40 Bidula. Co to za ładny piesek bystrzacha na el1001 w "zwierzaki" picasa ? Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka mój! Guteksię kłania :) 21.06.07, 20:49 To ten piesek co się przyplatał do el1001 na Mazurach... i tak już u nas został... lav Odpowiedz Link Zgłoś
the_bils Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:39 przecież marianczyk ostrzegał że pozamiata:D Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:42 skądże Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 20:42 Tak, to straszny gość ! tborgax.homepage.dk/files/art_assasin150201.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka to nieźle odkurzł b prócz mnie Autopub odebrano: 21.06.07, 20:51 el1001 el1002 tukee roztoczanski vtec_z w tych samych okolicznościach.... Zemsta Bogów czy jak? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk1 Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 21:14 nalezalo ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 21.06.07, 21:32 Mnie to jeszcze może i tak... za te oparki... ale pozostałym osobom? Nie rozumiem.... tukee to byś nawet polubił, jej się nie da nie lubić :))) Taki by Ci komplement strzeliła,że byś spadł z krzesła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopublikację 21.06.07, 22:27 bo z tego co się wywiedziałam to już nie ma autopublikacji z kilkanaście osób, podcodzi pod 20. lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:39 O, dziwne fotoforum nie otwiera się! to pewnie eksplodowała moja fota z bałuckim szaletem w roli głównej i teraz jest opad radioaktywny z Boletusa na makro. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:42 Fakt, padły, ale autopublikację można sprawdzić w "Moje Forum". Mi autopublikacji nie odebrali. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:50 Tyż jeszcze autopublikacja jest ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:44 Fotofora ogłosiły dupnięcie nr 503, natomiast prawo do autopublikacji mam nadal. PS. Mozilla podkreśliła "fotofora" i "autopublikację". Dupnięcia nie podkreśla ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:48 Czyli odebrano autopublikację wybranym jednostkom... nawet tym,które nie wstawiały zdjęć-bo nie miały aparatu :) To się nazywa paranoja... lav Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 22:49 Myślę, że odebrano autopublikację na zasadzie czystego przypadku - coś nawaliło i padło na Ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Fotofora padły,Sprawdżcie czy macie autopubli 21.06.07, 23:01 To skąd się u mnie wziął półgodzinny ban choc nie skasowano moich postów? Za dużo osób z jednego forum to się przytrafiło... za dużo przypadków jak na jeden dzień :/// Mam nadzieję,że to nie dożywotnio... w sumie i tak pomału wyprowadzałam się na guge... tymi "awariami" tylko przyśpieszają moje globalne przenosiny... oczywiście tylko fotograficzne. Tutaj jeszcze długo będziecie się ze mną męczyć... <biedny marianczyk> ;)No,chyba że mi IP zablokują na cement. lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Oj, Lav. Czasami mam wrażenie, że ci się należy 21.06.07, 23:07 Dyskusje na temat bana i braku autopublikacji: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 adres, pod którym możesz zgłaszać zażalenia (ja też wyleciałam z autopubu i po zgłoszeniu się tam mi wróciło) forum@agora.pl. Tyle się na forum kręcisz, że aż nie wierzę, że nie znalazłaś tego forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Oj, Lav. Czasami mam wrażenie, że ci się nale 21.06.07, 23:11 forum@gazeta.pl zgłaszałam. Zero odp. Jak zawsze zresztą. To forum znam ale zazwyczaj jak tam coś napiszę, np o awarii to mnie wszyscy wyśmiewają... szkoda słów... kilkunastu osobom odebrano autopublikację z marszu, bez kasowania postów... ot tak... lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka p.s.i napisałam.Ale coś czuję,że mój post zaraz 21.06.07, 23:14 poleci na oślą... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota oj, to już Longetowe podejście do administracji 21.06.07, 23:19 Dlaczego miałby wylecieć? A prawa do autopublikacji straciliście, bo przy pewnej ilości skasowanych postów trafia się na czarną listę - tak działa automat. Tak jak mówię, można pointerweniować, by to prawo zostało przywrócone. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: oj, to już Longetowe podejście do administrac 21.06.07, 23:23 Mówię tak,bo już parę tego typu wątków poleciało na oślą bez odpowiedzi. Z tego forum oraz z forum o fotoforum oraz z forum o forum. Taka nowa strategia-zamiast odpowiedzieć-kasują wątk z pytaniem. Albo 0 odpowiedzi... lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Hm. 21.06.07, 23:28 Ale zauważyłaś, że na tym forum porządkują się posty od daty założenia wątku i dlatego po jakimś czasie trudno swój wątek zauważyć? W każdym razie, puściłam mejla do Sami-Wiecie-Kogo. Myślę, że dziś już nie, ale jutro powinno to przynieść jakiś skutek. PS i na borga, nie karmcie Mariańczyka, proszę! Toż ja go muszę z tym chamstwem kasować, a wraz z nim wasze odpowiedzi, jeszcze mi w trolla wpadniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Hm. 21.06.07, 23:33 Za karmienie mariańczyka przepraszam, miałam jakąś popołudniową śmiechawkę... tak mnie jakoś dialog breble-marianczykowy rozbawił... obiecuję poprawę (do huann:nie potrawę tylko poprawę) :) lav p.s.mam nadzieję,że to się jakoś wyjaśni... popsuli mi humor że oj... dziś i jutro mogę być wredna... narzekająca i upierdliwa.... znając swoje reakcje z góry przepraszam za wszystko co dziś i jutro napiszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Potrawa też może być ;) 21.06.07, 23:39 Wyjaśni się na pewno. Tam żywe ludzie pracują i bywają życzliwe, tylko często zapracowane i nie zawsze się angażują. A dialog z Mariańczykiem, owszem, ładny, no ale sama widzisz, odpisujecie komuś, kto się nadaje do wklikania w czerwony kosz, ja potem to tnę i efektem są właśnie braki do autopublikacji, testy, czy Kopernik była kobietą i czasowe blokadki. Ale co ja się mądrzę, sama na telefonach czasem nie mogę się powstrzymać, by jakiemuś dziecku neostrady nie pojechać po śpioszkach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Potrawa też może być ;) 21.06.07, 23:50 Wiesz, zrobiłam małe śledztwo i okazało się,że autopublikację odebrano osobom piszącym na jednym forum. Tylko jednym i przypadkowo będącym z wirtualnym konflikcie z palkerem(postkeeperem,wawafoto) z FF Warszawa. :/ lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota To Palker zbrzydł 22.06.07, 00:09 Pamiętam go z Dziupli, niezwykłejżyczliwościwtedyczłowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Hm. 22.06.07, 08:47 Eee tam, Marianczyk jest zabawny z tym swoim "zmiataj stad pokim dobry".:-) Czasem zdarzy mu sie jakis chamszczak ale nie przesadzajmy, ze te pokrzykiwania sa obrazliwe. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:47 tyż sie kręce po forum i tyż nie znalazłem! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:49 cassani napisał: > tyż sie kręce po forum i tyż nie znalazłem! Cały czas kręcisz bez sensu,zwłaszcza posty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: trzymam strone lavinki! 21.06.07, 23:52 Wiesz cassani,żeby to jeszcze zasłużone było. To bym podkuliła ogon i siedziała cicho. Ale to zupełnie za nic było. Odebrano autopublikację nawet osobom,które nie wstawiały nigdy zdjęć-rozumiesz to? A teraz sprzęt gazecie nawalił. Pewnie to tik nerwowy... za często używają klawisza dilejt... i sami siebie skasowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: trzymam strone lavinki! 22.06.07, 00:13 nic się nie martw, dzis Cie kasują, to za 10 lat będziesz ministrem, a jak nie znasz ortografii języka polskiego - to kto wie, może i prezydentem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze jedno 22.06.07, 00:17 co to jest ban - to wiem. A autopublikacja - to znaczy - własny wątek? Czy to coś bardziej poważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: jeszcze jedno 22.06.07, 00:36 Jak się wrzuca zdjęcia na fotoforum, nie trzeba czekać na akceptację moderatora, by się ukazały. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: jeszcze jedno 22.06.07, 00:37 Nie, tu chodzi o to, że zdjęcia dodane na Foto Forum przy posiadanej autopublikacji nie muszą być akceptowane przez moderatora, ale publikują się od razu. Przeskoczenie cenzury. Kiedyś było o to trudno, teraz łatwo, ale co z tego, skoro nic i tak nie działa ? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 00:41 Kaszanka do końca życia nie zapomni, co to jest autopublikacja! Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 00:45 Jakby focił, toby już miał i nie musiał pytać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: [ważne rzeczy dwa razy] 22.06.07, 09:17 szprota napisała: > Kaszanka do końca życia nie zapomni, co to jest autopublikacja! ssoooo???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 10:00 lavinka napisała: > yavorius powiedz mi proszę... czamu? Yavorius nie jest osobą kompetentną do wypowiadania się na ten temat, bo on się tym nie zajmuje. Yavorius zajmuje się rżnięciem głupa na forum.gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 10:04 O mamo! A czemuż to nasz miły Yavor jest dzisiaj aż tak zasadniczy i z gradową miną?! Przecież już za kilka godzin kolejny weekend! Yavorku! Uśmiechnij się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 11:52 Yavo to ma weekend już od tygodnia - i tak mu zostanie pewnie jeszcze przez najbliższy miesiąc. Więc to akurat nie jest dobra metoda na rozchmurzenie gada! ;) Trzymaj lepiej za niego kciuki za 10 minut!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 11:58 maginiak napisała: > Yavo to ma weekend już od tygodnia - i tak mu zostanie pewnie jeszcze przez > najbliższy miesiąc. Ależ nikt za nim nie tęskni,nich sobie przedłuży do końca świata i jeden dzień dłużej,a z tymi kciukami to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:07 Może tęskni, może nie tęskni, skąd wiesz, Bogiem jesteś? A jeśli chodzi o trzymanie kciuków, to swoje możesz spokojnie zachować na dłubanie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:21 maginiak napisała: > A jeśli chodzi o trzymanie kciuków, to swoje możesz spokojnie zachować na > dłubanie w nosie. Nie omieszkam,za to swoje trzymaj gdzie chcesz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:28 ja np. swoje zawsze staram się trzymać pod ręką :] Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:38 Dziękuję, Mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:12 Eee nooo! Tak się nie godzi! Zachowaj choć nieco klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:17 longeta napisał: > Ależ nikt za nim nie tęskni,nich sobie przedłuży do końca świata i jeden dzień > dłużej,a z tymi kciukami to już przesada. ja tęsknię i to jak tęsknie o Mamo i za Bogusiem i Wszystkimi Ałuuuuu! tak tęsnie, że aż sie zalogowalem by piśmiennie werbalizować tęsnotę aż mnie tu i ówdzie ścisnęłooooo!!!!!!!!!!!! ;< chlip >; Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:23 No patrz. Przecież nie dalej jak wczoraj Boguś mi mówił, że za Tobą tęskni! Telepatia to jakaś! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:27 przekazuję targania za wąski dla Obu_Kić :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:00 O kurde! Wspominał wprawdzie o szukaniu zajęcia, ale miałem nadzieję, że już się z tym uporał. Cóż, popełniłem w tej sytuacji gafę, ale była ona zupełnie nie zamierzona! Yavor! Trzymam kciuki! Musi się udać! Ja Ci to mówię!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:18 No jak nawet Ty to mówisz, to "there is no other way"! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 12:22 :) Dajcie koniecznie znać co z tego trzymania kciuków wyszło! Mimo tego, że nie wątpię, iż będzie dobrze!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:12 Poszło dobrze, czekamy na wieści w przyszłym tygodniu. A co do weekendu, to faktycznie mam weekend od zeszłego czwartku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:16 Pomysl sobie, ze jestes uczniem i od dzisiaj masz wakacje. Bedzie latwiej:-) Spoko, spoko, dasz rade. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj dostałam bana i odebrano mi autopubli 22.06.07, 13:19 Ekstra! (W tajemnicy wyznam, że mało sobie palcy nie połamałem, tak je ściskałem!) Będzie dobrze! Jeszcze raz Ci to mówię!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 19:12 big_news napisał: > Będzie dobrze! Jeszcze raz Ci to mówię!:))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 19:46 zobaczysz Yavo, odwiedzę Cię w firmie... bankruty będzieta! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 20:33 ŻRRRRRRRRYĆ!!! Idę świętować!:D Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No i powiedziałeś. HOWGH! :) 25.06.07, 20:01 Szczere gratulacje! Najszczersze!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzięki jak stąd na Cypr i z powrotem :))) /nt 25.06.07, 20:19 Doprawdy, drobiazg:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka szproto sama zobacz 22.06.07, 12:58 Znowu robią na w głupa akochana trollica-moderatorka znów próbuje swoich sił w obrażaniu nas. Moje posty w forum o fotoforum z tym samym pytaniem też zostały skasowane. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=64635245lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka szproto zobacz jaką dostaliśmy odp 22.06.07, 13:05 Znowu robią na w głupa akochana trollica-moderatorka znów próbuje swoich sił w obrażaniu nas. Moje posty w forum o fotoforum z tym samym pytaniem zostały skasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Lav, tu naprawdę nie jest miejsce na tę dyskusję 23.06.07, 12:44 Nie znam sprawy, nie siedzę na FF Warszawa. Nie chcę się na ten temat wypowiadać, bo nie jestem stroną w tym sporze. Przyznam jednak, że nie rozumiem tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka przecież od dawna nie dyskutuję 23.06.07, 13:02 Sprawdź daty-dyskusję podbijali big_news i maginiak i yavorius, zresztą zupełne na inny temat pisząc :) Po tych cyrkach teraz już wiem (od vaubana) że to była zaplanowana akcja administracji... wiec nie ma o czym mówić... lav Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: przecież od dawna nie dyskutuję 23.06.07, 13:10 lavinka napisała: > Po tych cyrkach teraz już wiem (od vaubana) że to była > zaplanowana akcja administracji. Z całym szacunkiem - ehehehehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Daty są te same, godziny zbliżone 23.06.07, 13:16 A że zaadresowałaś posta do mnie, to nie fochaj, że ci odpowiedziałam, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Daty są te same, godziny zbliżone 23.06.07, 13:18 To Ty nie focha,że adresuję o Cię ;-p Zresztą teraz to już nieważne. Oni tam na górze mają manię prześladowczą i tyle. Szkoda słów. lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Nie focham 23.06.07, 13:21 Jeśli wyglądało jak foch, to przepraszam, nie miało tak wyglądać. Względem manii prześladowczej różnie mówią. Czasami odwrotnie. Nie wiem, nie znam się, jestem śpiąca, drżąca i bardziej milcząca. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka nie-foch był odpowiedzią na twojego nie-focha .... 23.06.07, 13:38 Mój nie-foch był odpowiedzią na twojego nie-focha taką razą :))) W tej kwestii admini się przyznali,wiec nie ma o czym. Odebrano nam autopublikację, bo wstawialiśmy zdjecia do wątku Koty do wątku Praskie Klimaty i jeszcze tam paru założonych dawno temu przez jednego człowieka. Oni myśleli,że to akcja spamerska. I nie dało im się wytłumaczyć,że nie. JAk dzieci w przedszkoleu. Choć nie, dzieci w przedszkolu może by zrozumiały.... ;) lav p.s. Szprotko, Ciebie też z rana tak zmogło? Ledwo się dzi złóżka zwlekłm... a tu robota na wczoraj czeka... dlatego cyk cyk i zmykam... Odpowiedz Link Zgłoś