miejskie_narty 27.06.07, 21:51 a w zasadzie poczytać coś mniej rozwątkowanego. A nawet jeśli nie mniej, to przynajmniej mającego bardziej linearną strukturę. I namacalny koniec. Przy okazji: czytacie coś oprócz forum?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Ale literatura dla dzieci w wieku jakim? 27.06.07, 22:06 Bo jak jeden trzy, to chyba jednak już wyrosłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: tak, 27.06.07, 22:10 evonka napisała: > ksiażki dla dzieci najczęściej. Zależy. "Cyryl, gdzie jesteś?" Woroszylskiego czytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 22:01 Ja kiedyś czytałem różne gazety lub czasopisma, czasem nawet (choć dzisiaj trudno mi w to uwierzyć) xiążki w formacie pdf. Ale z czasem stopniowo zacząłem głupieć i jak czytam jakiś artykuł, to nie może on być za długi, bo więcej mój rozum nie jest w stanie ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 22:07 To się od internetu ma, obawiam się. Ja już nawet postów całych nie czytam, tylko początek i koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 22:32 Daje się zauważyć. Nie tylko po Tobie. Z myślą o tym staram się wyrażać maksymalnie zwięźle. Zauważyłam,że jak napiszę więcej niż trzy zdania to większość czyta tylko to pierwsze... ) lav Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Z cyklu: idęspać 28.06.07, 21:46 Nie no, to akurat był żart. Czytam więcej niż 3 linijmi na raz. Tyle że rozumiem tylko 3 pierwsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Czytam. 27.06.07, 22:05 I to niestety mój czwarty nałóg (po paleniu, spaniu i jedzeniu). Obecnie - John Irving "Zanim Cię znajdę": dobra książka, liczę że zajmie mi jakieś trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Dobra. 28.06.07, 22:12 Trochę przemocy i poza tym sam seks. Nie, cofam - sam seks. W różnych konfiguracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja ostatnio musiałam 27.06.07, 22:10 "Platformę" tego zbola na H. Poza tym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty na U chyba 27.06.07, 22:13 No i sakramentalne pytanie: dobre?:) Tyle, że on zbolem nie jest. On ma rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czy dobre? A bo ja wiem? 27.06.07, 22:17 Oglądam i czytam wszystko. Kryterium dobre/złe nie istnieje. Zazdroszczę mu paru cynicznych uwag, wyjął mi je z ust, zanim odważyłam się je powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Więc dobre, 27.06.07, 22:21 Bo skoro czujesz, że autor wyprzedził Twoją intuicję, to świadczy to o tym, że trafił tam, gdzie chciał trafić. A poza tym mu zazdrościsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Generalnie mam go jednak za wała 27.06.07, 22:25 co oczywiście nie przeszkadza mu zazdrościć tego czy owego. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Tym gorzej dla Ciebie:) 28.06.07, 21:53 Bo wiesz, że wyrażenie "zazdrościć cynizmu" jest mocno oksymoroniczne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 22:27 Ja mam taką zasadę, że jak piszę, to nie czytam. No, czasem czytam to, co napisałem. A że teraz już nie piszę, to mógłbym coś przeczytać. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka ja czytam sobie na wieczór zapiski maszynisty... 27.06.07, 22:30 Jak dobrą książkę... 1435mm.bloog.p oraz zapiski motorniczego tramwajowy.bloog.pl Polecam na oderwanie sie od szarej rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 22:57 skończyłem właśnie "Kubusia fatalistę i jego pana" Diderota i zachciało mi się innych francuskich sprośności. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Z cyklu: idęspać 27.06.07, 23:07 Mecze "Snieg" przed snem i mysle o roznicach kulturowych. Z tej okazji zaatakowalam Rozmowy kontrolowane pytaniem o zalozenie chusty ,gdyby przyszlo jej mieszkac w kraju arabskim. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty I jakie są róźnice kulturowe? 28.06.07, 21:55 I międzt kim a kim? Odpowiedz Link Zgłoś