Gość: obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:14 Czy to może wpływ Czernobyla? W polsce żulerni jest naprawdę o wiele więcej niż w krajach zachodu, Czechach, na Węgrzech itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Skąd tyle żuli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:14 W Polsce oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Skąd tyle żuli? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 14:24 Witam Czynników jest wiele: bieda, brak perspektyw, skorumpowana i słaba Policja... Widać, że gdzie gospodarka stoi lepiej tam jest mniej żulerii. Jak byłem na Śląsku to zatrzymałem się w w dzielnica Sosnowca (chyba?) o nazwie Niwka. Łódź w porównaniu to oaza spokoju... Ale równać trzeba do lepszych, a nie cieszyć się, że nie jesteśmy najgorsi. I wyjątkowo (po raz drugi) zgadzam się z Kropą - Policja w Łodzi musi się zmienić, bo jest do kitu! A Makowski gada bzdety! Przypmnę, że pierwszy raz zgodziłem się Kajusem Augustyniakiem, gdy mówił, że żywotnym interesem miasta jest ściągnięcie tanich linii lotniczych na Lublinek. Czekam na działania, a nie tylko słowa... Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Skąd tyle żuli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:27 w Mieście Millera nie powinno to nikogo dziwić wasz SLD to żuleria co się zowie! (patrz działania bojówek eseldowskich z niejeakim "milimeterkiem" na czele) Odpowiedz Link Zgłoś