longeta 28.06.07, 08:52 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8152&wid=8971375&rfbawp=1183013202.866 Zawsze to jakiś początek końca,tych "biednych" panów,obrońców pielęgniarek i położnych:-))) Konta ujawniać(!),Marsz;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani "z za" tirze... 28.06.07, 09:02 chyba że chcesz komuś dać puł dupy za krzaka - ale nie przecieniałbym aż tak jej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:04 Jeżeli już, to "zza". No i jeszcze to "puł". Kolega wczorajszy jest, czy jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:10 Z "połówki" się wytłumaczyłeś, a co "zza"?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani [...] 28.06.07, 09:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:14 Aaa, to zmienia postać rzeczy. Tylko pogratulować, pewnej światowej partii, takiego sympatyka. Nie muszę już dodawać, że pewnikiem jest on młodym, wykształconym i prawdopodobnie pochodzącym z dużego miasta, mającym o sobie jak najlepsze mniemanie, człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:19 big_news napisał: > Aaa, to zmienia postać rzeczy. Tylko pogratulować, pewnej światowej partii, > takiego sympatyka. pomyśl powoli o leczeniu w zakładzie zamkniętym. Przynajmniej do końca tej kadencji sejmu, bo Ci źle ona służy. Każda rozmowa ma dla Ciebie jakieś nawiązanie do PO - to można pewnie wyleczyć - ale może być ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:24 Zwróć uwagę na fakt, że wątek, którego założycielem nie jestem akurat ja, a w którym to wątku ochoczo zabrałeś osobiście głos, jest mowa o... uwaga! uwaga!, tak, tak!, o PO właśnie!!! Paradoks, prawda? I kto tu się powinien udać do strajkujących lekarzy? Jak żeś wstał lewą nogą albo ugryzła Cię jakaś mucha w dupę, to z łaski swojej postaraj się własne bolączki wyleczyć niekoniecznie moim kosztem. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:27 big_news napisał:> strajkujących lekarzy? Jakoś w prywatnych gabinetach nie strajkują:-))) może to jest właśnie sposób na tą grupę zawodową, prywatyzacja służby zdrowia,np.jak w Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:31 skup sie na razie na jednym wątku, bo jak brakuje Ci argumentów, jak zawsze zaczynasz pływać gdzie sie tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:12 cassani napisał: > chyba że chcesz komuś dać puł dupy za krzaka - ale nie przecieniałbym aż tak > jej wartości. Jak zwykle nie kumasz,ale dla takich idiotów jak ty,jeszcze raz: Konta polityków i majątki(!),może wreszcie poznamy jak można "służyć" Polsce a przy okazji się dorobić,wiadomo że dla większości społeczeństwa ta klasa(politycy) to banda darmozjadów,a majątki jaki zdobyli(?),to raczej owoce pracy nie są:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: czy moge prosić o pomoc 28.06.07, 09:20 cassani napisał: > tłumacza??? Swoich pałkarzy poproś o pomoc:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:20 Z tego co od żony słyszałem masz urlop czyli masę wolnego czasu ,jedź do Warszawy i złóż zawiadomienie o przestępstwie jakie popełnil Tusk .To bardziej spektakularne będzie niż takie poranne walenie w klawisze. Dowody masz jakieś? Tak przy okazji sie pytam, z troski ,żeby jakiegoś wygłupu nie było w prokuraturze . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:24 trollomsmierc napisała: > Z tego co od żony słyszałem masz urlop nie wiem jak to możliwe,ale: -napisała ,że słyszałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:32 O wyjściu na ryby też słyszałem , ale widzę ,że rybka lubi "pływać" , problemy z gramatyką ,tak od rana ?Z ortografią to nie tylko ty ,jak było widać powyżej. A może to po prostu problem z czytaniem ze zrozumieniem? Nie wnikam ,komu w drogę ,temu czas .Rzadko tu zaglądam ,ale widzę "Na zachodzie bez zmian". Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:35 trollomsmierc napisała: ale widzę ,że rybka lubi "pływać To płyń,pa,pa! Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: "z za" tirze... 28.06.07, 09:57 No dobra , my tu gadka-szmatka ,ale kto to jest marianczyk , mojej sie buziula nie zamyka od tygodnia .Kto zacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:09 Nie od rzeczy chyba będzie dodać, że szanowna PO (jak to dość często się jej zdarza) "pomyliła się" określając w swoim spocie zarobki dr M. Mularczyka na kwotę 1840 zł. Otóż pan doktor zarabia niemal 4 tysiaki. To nic, że uzyskuję tę kasę na kilku etatach, bo w reklamówce PO nie ma słowa o tym, że pan Mularczyk tyra tylko w jednym miejscu. Kiepski przykład z tym akurat lekarzem, kiepska manipulacja PO. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:14 Jeśli ktoś chce dobrze żyć ,to tyra na paru etatach ,a nie siedzi sobie na FŁ jak co poniektórzy,którzy za zaradność chcą karać. Widać silne wpływy pan Kurskiego na szanownego forowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:17 A nie przyszło Ci do głowy, że mnie się żyje całkiem dobrze? I, że nie każdy musi tyrać w kilku miejscach, żeby "wiązać koniec z końcem"? Co do wpływów, to o ile ktokolwiek takie na mnie ma, to jest to... wyłącznie moja żona. Może dla niektórych trudne do przyjęcia, ale zapewniam, że prawdziwe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:20 a teraz mu napisz że jest sympatykiem PO i się spali ze wstydu. No! śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:26 Akurat w tym przypadku mało mnie to swędzi. Wyobraź sobie, że moje troski dotyczące sympatii politycznych, ograniczają się do Ciebie. I jak, łyso Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:32 strasznie mi łyso - jak zawsze po Twoich powalających docinkach. Anegdoty masz pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 09:43 Być może staczam się ze względu na częste obcowanie z Twoimi, jakże celnymi i wybitnymi ripostami... Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 13:52 trollomsmierc napisała: > a nie siedzi sobie na FŁ jak co poniektórzy m.in. twoja żonka:D Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Jak pół dupy za krzaka 28.06.07, 18:46 Ja siedze przynajmniej w jednej osobie ,a nie uprawiam schize na pare loginow. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Jak pół dupy za krzaka ? 28.06.07, 09:10 Daj dwa krzaki i bedzie cała , co tak oszczędnie? A mogę liczyć ,że znasz kawał o najlepszym środku antykoncepcyjnym ?No nie mogłem się oprzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukoza Re: Jak pół dupy za krzaka ? 28.06.07, 09:45 Daj spokój. Tu nie liczy się ani jedna połowa ani druga a sam środek, o ile dobrze rozumiem upodobania longety :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak pół dupy za krzaka ? 28.06.07, 09:49 lukoza napisał: > Daj spokój. Tu nie liczy się ani jedna połowa ani druga a sam środek, -W samym środku jest Łódź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Jak pół dupy za krzaka ? 28.06.07, 11:04 I stad to twoja fobia ,zeby prowokowac Kaszaniego i sie troche ponaparzac? Chociaz tak ?To jakis mechanizm przeniesienia? Kto sie czubie ten sie lubi ,a i to wyjezdzanie z palkarzami co chwila... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak pół dupy za krzaka ? 28.06.07, 11:07 nett1980 napisała: > I stad to twoja fobia ,zeby prowokowac Kaszaniego i sie troche ponaparzac? > Chociaz tak ?To jakis mechanizm przeniesienia? Kto sie czubie ten sie lubi ,a i > > to wyjezdzanie z palkarzami co chwila... już ci kiedyś pisałem że psychologa z ciebie nie będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s.y.n.e.k Wczoraj Monisia O. zjadła Tuska na kolację 28.06.07, 14:56 Najpierw sprytnie podpuściła, a gdy ten chwycił przynętę i pojechał po Kaczorze za sposób w jaki rozmawia z pielęgniarkami, wnet przeszła do kontrataku i wypomniała mu, że minister Rokita podczas rządów Suchockiej straszył strajkujących policją. Zresztą takich perełek jest więcej: perlyprzedwieprze.salon24.pl/20900,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wczoraj Monisia O. zjadła Tuska na kolację 28.06.07, 15:04 To jest doskonały przykład na obłudę wielu ludzi. Poczynając od SLD, poprzez Jolantę_z_czerwoną_różą_Kwaśniewska, chłopaków od Donalda, a na demokratach.prl kończąc. Tych samych demokratach, co to w poczet założycieli nowego ugrupowania wzięli do siebie Hausnera, tego samego, który za swoich rządów strzykawki nie tylko olał, ale i po swojemu potraktował. Szkoda, że lekarze strajkują. W ten sposób nie ma kto przepisać tym wszystkim "zapominalskim" odpowiednich leków. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: "z za" tirze... 28.06.07, 17:56 " A tu przewaznie jak w przedszkolu" -tu glupi , a ty glupszy ,a ty glupszy dwa razy bardziej , a ty od kwadratu , a ty pierwiastek z glupoty jestes ,kretyn ..." Odpowiedz Link Zgłoś