wortes 26.07.07, 10:23 Nie przeszkodzicie charyzmatycznemu przywódcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sas Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:34 Cieszę się, że pojawił się ten wpis. Jestem tego samego zdania. Życzę temu człowiekowi spokoju, wytrwałości, konsekwencji i żeby nie przejmował się tą nagonką na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:07 Wortes, jestem ciekaw kiedy skasują ten temat. Bo nie wiem czy wiesz, że takich w obronie Tomaszewskiego było już parę i na drugi dzień znikały bezpowrotnie. Za to te oczerniające go trwają i są sztucznie przywoływane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:13 Też to zauważyłem i nie koniecznie robą to komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servo Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:40 Pewnie, że nie komuchy tylko PO i ich gazeta, a ściślej to administratorzy forum, którzy sekundują platformie, tam jest przecież ich p.dyr.Katarasińska. No bo kto może skasować temat od początku do końca, przecież ani ja ani TY sikawiak. pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
wortes Re: Włodek trzymaj się!!! 27.07.07, 14:20 hehe, wygraliśmy, bo nie ma us.sa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servo Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:30 Jest, czai się pod innymi nickami, tylko bardziej stonowanymi dla niepoznaki no i obgryza paznokcie szykując sie do skoku. A może dyrekcja go wyciszyła na trochę oczywiście. Bo to co robili kompromitowało w dużym stopniu platformę. Widać także, że forumowicze również zastanowili się nad wiarygodnością forum "kto nami rządzi". Odpowiedz Link Zgłoś
us.sa czołem pisiowa peowa itp urzędacka rebiata! 04.08.07, 17:40 serwo wortes i inne klony, jestem jestem i się przyglądam ale temat jest tak pocieszny a wy tacy malutcy, że nawet szkoda czasu na polemikę. nawet to zbyt łatwe aby się tu z was pośmiać. w realu jesteście wielkimi, nadętymi urzędasami a tutaj macie fajną małą piaskownicę. pohasajcie sobie, komu to szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:03 Trzymaj się i nie przejmuj się miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gauck Re: Włodek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:27 Przejmuj się i nie trzymaj z miernotami Odpowiedz Link Zgłoś
wortes Re: Włodek trzymaj się!!! 27.07.07, 21:01 Julian, masz rację w tym: Gość portalu: Julian napisał(a): > Trzymaj się i nie przejmuj się miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:50 Tak ,tak trzymaj się brzytwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:33 Włodek trzymaj się!!! Stołka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Włodek przyspawaj się do stołka !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 07:46 ze wszystkich 4 stron , z bolcem po środku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Włodek przyspawaj się do stołka !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 07:46 ze wszystkich 4 stron , z bolcem po środku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:47 Trzymaj się.... i niszcz wszystko dookoła Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 jeszcze 30 lat ??!!! 01.08.07, 21:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=23153923&a=23204528 Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Włodku! 03.08.07, 19:54 Daj spokój, odpuść sobie! Nie przedłużaj tego. Jeśli masz honor to nie brnij w ślepą pułapkę. Wydaje Ci się, że to Ty, ale inni manipulują Tobą. Wiesz o tym doskonale. Kolega z Teatru Wielkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:57 Dlaczego nie skorzystać z propozycji p. Gałkiewiczów złożonej w sądzie na rozprawie z R. i Markiem K. Wariograf w programie Tv na żywo .I wtedy będzie wiadomo kto kłamie .Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Re: Włodku! 27.09.07, 07:53 Gość portalu: wł napisał(a): > Dlaczego nie skorzystać z propozycji p. Gałkiewiczów złożonej w sądzie na > rozprawie z R. i Markiem K. Wariograf w programie Tv na żywo .I wtedy będzie > wiadomo kto kłamie .Prawda ? Włodku, skorzystaj z okazji jeśli jesteś niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:13 Włodek mocno trzymaj się stołka Kropy , bo jak odpadniesz to prokurator dobierze ci się do ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faza Włodku trzymaj z........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:20 Trzymaj z uczciwymi, których masz niewielu wokół siebie. Napewno nie z prawnikami bo oni nie odróżniają dobra od zła ! Nie ufaj karierowiczom . Mam wrażenie, że to Kropa wpakował Ciebie w te wszystkie tarapaty. Nie przejmuj się tym FORUM bo to jest sztucznie sterowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryto Re: Włodku trzymaj z........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:18 To chyba napisał KUŚ .HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:03 On wie , że większość tych pajaców to ci, których powywalał za niekompetencję z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:21 Uwaga ring wolny starcie pierwsze. Proces 29.10. w Sądzie Rej.IV Wydział Karny na AL.Kościuszki107.Sprawa spnsorowania wyborów Kropy. Sala nr 504. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:28 gosiakz zapraszam cię . Przyjdż popatrzeć na tych ,,prawdomównych,, prezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
wortes Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! 29.09.07, 12:22 Drodzy głkiewiczowie i przeciwnicy kropaszenki i tomka, Jak niw widzicie, to ja pracuje w uml, swietnie znam tych ludzi. są ok i nie daja sie oszukiwac. gałki to wymyślili dla sponsorowania PO i tyle . a wy, gazeciarze (us.sa i inni ) to wszytsko robicie dla zniszczenia władzy, która tle dla łodzi robi ( hala przy łks, ec-1, łtr itd...). Zycze madrosci w nadchodzacym nowym roku. Urzędas w Rady M.łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:42 Gałkiewicze i sponsorowanie PO . Ale bzdura. A za tę halę ŁKS to mam nadzieję ,że Temida też się komuś dobierze i inne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re:do wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:46 Nie wygaduj bzdur ,że jestem przeciwnikiem Kropy , nie o to chodzi . Chodzi o to , zeby w Łodzi chociaż trochę było normalności i żeby Kropa nie pozwolił robić takich machlojek , może nie wie co się dzieje , bo tak często wyjeżdża . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re:do wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 00:06 Normalności to brakuje tym co bezskutecznie marzą, piszą, a potem znowu marzą, żeby Tomaszewskiemu zaszkodzić. Nie macie szans nieliczni (jak mniemam) panowie. A Włodkowi życzę, żeby na te mierne wysiłki i niskie pobudki popatrzył jak na zjawisko i dalej robił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarantula A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.toya.net.pl 01.10.07, 08:46 Marzyć to myśleć wielowymiarowo w barwach tęczy gdzie muzyka jest osnową, a marzenia w locie nie napotykają przeszkód. Marzenia z Tomaszewskim w tle są niczym dźwięk metalu po szkle. To jakie to marzenia? A Włodek niech robi swoje. Jak dotąd odnotowuje same sukcesy. Hala niczym marzenie, a i Księży Młyn błyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:17 Oj nie tylko te obiekty , są jeszcze inne sprawy , które brzydko pachną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vena Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:19 Człowiek ujawniający tajemnice lekarskie musi być podłym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:50 Zamiast się wsłuchiwać w dźwięki metalu po szkle proponuję wziąć się do roboty, a nie bezskutecznie ujadać. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 słusznie ! do roboty ! 03.10.07, 10:40 no to co ? spotykamy sie przed salą rozprawy czy w bufecie ? kogos trzeba zabrać na tą rozprawę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk dopóki walczysz jesteś zwycięzcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:17 Myślę, że są ciekawsze widowiska niż to na które się śpieszysz. Pisząc , że należy wziąć się do roboty miałem na myśli pracę konstruktywną, a nie destrukcję. A co do Tomaszeskiego to i tak mu nic nie zrobicie - przyjdzie moment, że i po tych pomówieniach się podniesie i będzie silniejszy. Wiadomo, że "to co nas nie zabije tylko nas jeszcze bardziej wzmocni". Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 człeku myślący 03.10.07, 17:22 <Miło wiedzieć, że myślisz, co pośród urzędników jest rzadkim zjawiskiem ! A ja mam prawo brac udział w dowolnych widowiskach, czy to jako widz, czy to jako uczestnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brain Re: człeku myślący IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.10.07, 17:38 Myślenie ma przyszłość. Kolosalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akces Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:27 Przegrał wiele spektakularnych rozpraw przed Trybunałem Konstytucyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzek Re: Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:48 To niesamowite jak ten Tomaszewski co poniektórym nie pozwala spać po nocach. Wybitna z niego osobowość jeżeli tyle artykułów, tyle tematów i tyle postów o nim napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.10.07, 23:26 Brak snu miesza Ci zmysły? Odnosisz się do wpisu z 13.27. A ten Tomaszewski jest postacią przeciętną, fatalnie się wysławiającą, jest postacią mydlaną, nicością. Idź spać, guzek. Odpowiedz Link Zgłoś
ioanides44 Kto mieczem wojuje 11.10.07, 19:46 365 dni temu Włodek zamierzał zamknąć w lochu łózkich przedsiębiorców. Tak tylko przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reka-reke Re: Kto mieczem wojuje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.10.07, 21:22 o ile mnie pamięć nie myli, to zdarzenie miało miejsce i czas niedokładnie 365 dni temu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Zazdrość i niskie pobudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:23 I znowu pomówienia ogólniki, szyderstwa. Tomaszewski jak nikt do tej pory - zajął się rozsypującym Księżym Młynem, rozsypującym EC1, rewitalizacją śródmieścia, budową hali wielofunkcyjnej, stadionu.... Ci, którzy mu zazdroszczą, którzy mu nie dorastają, utrudniają realizację jego zamierzeń, chcą jednocześnie poprzez tę krytykę zaistnieć i wypłynąć na tematach, które on podjął. Życzę, aby Łódź miała jeszcze kiedyś człowieka tak prostolinijnego i z taką energią i inicjatywą. Żal mi tych, którzy oceniają wartość człowieka z pozorów i z tego czy jest ładny czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwus Re: Zazdrość i niskie pobudki IP: *.toya.net.pl 12.10.07, 22:35 serwo, odpuść sobie. Tego się już czytać nie da. Twój serwilizm sięgnął poziomu najgłębszej komuny. A fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Pomoc znów potrzebna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:11 Włodek w opałach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok z żuka Kolejny spisek prokuratury IP: *.toya.net.pl 16.01.08, 06:46 Nie przeszkodzicie charyzmatycznemu przywódcy! Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Kolejny spisek prokuratury 24.01.08, 09:18 Nadchodzą znów złe dni dla Włodka. Kąsanie i kopanie leżącego nie przystoi forum. Odpowiedz Link Zgłoś