Gość: jestem i widze IP: *.bel.vectranet.pl 31.07.07, 12:11 W koncu cos ciekawego o Łodzi............ale i tak miasto umiera......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleszcz a Ciekawe co na to Kropiwnicki? IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 12:28 Parady Wolności już dawno zakazał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agmaa Re: Piękne Sugababes w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:38 Umiera? To chyba nie widzisz;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbb super albo prawie super IP: *.bel.vectranet.pl 31.07.07, 13:35 ty chyba nie widzisz jak inne duze miasta sie rozwijaja , rozwoj lodzi to w tym przypaku NIEDOROZWóJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Od kiedy jedyną miarą rozwoju miasta jest parada . IP: *.pai.net.pl 01.08.07, 20:11 jakiegoś tam techno? Taki np Vena Festiwal jest niewątpliwie znacznie poważniejszą, chociażby z uwagi na rangę występujących artystów, imprezą. A przypuszczam, że w następnych edycjach poziom artystyczny będzie się systematycznie podnosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierożek Re: Piękne Sugababes w Łodzi IP: 195.69.81.* 31.07.07, 12:54 Ehh szkoda, że nie będzie jak w zeszłym roku - chodzi o cenę. Ja przechodziłem obok, ale teraz dla Sugarbabes mógłbym zawiesić (na nich ;)) oko :P Szkoda, że nie ma warsztatów DJskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Piękne Sugababes w Łodzi IP: 82.160.70.* 31.07.07, 13:45 Nigel! Nie Niger :) ROTFL "Niger Kennedy: www.nigelkennedy.com" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Piękne Sugababes w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:51 Łódź rozwija się poprawnie, bez fajerwerków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyyr Do jestem i widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:47 Upadać to może twój stary !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjh a realnie to wyglada tak: IP: *.bel.vectranet.pl 31.07.07, 15:41 a z czego mialby byc ewentualne fajerwerki?!?!?! -nowe fabryki? -euro 2012!!!??? -s8(nawet jak dla lodzi to ma byc budowana w 2015roku-na to czekacie?) -spadek na 3-cie miejsce wsrod miast polski, za krakow -lotnisko? -autostrady na papierze? -najwieksze bezrobocie wsrod duzych miast -duza przestepczosc i brud na ulicach? -komplesk warszawy -regularny odplyw ludnosci(mowi sam za siebie-ludzie z "ciekawych"miast nie uciekaja SUKCESY LODZI TO PROWIZORKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: a realnie to wyglada tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:52 Gość portalu: hjh napisał(a): > a z czego mialby byc ewentualne fajerwerki?!?!?! > -nowe fabryki? > -euro 2012!!!??? > -s8(nawet jak dla lodzi to ma byc budowana w 2015roku-na to czekacie?) > -spadek na 3-cie miejsce wsrod miast polski, za krakow > -lotnisko? > -autostrady na papierze? > -najwieksze bezrobocie wsrod duzych miast > -duza przestepczosc i brud na ulicach? > -komplesk warszawy > -regularny odplyw ludnosci(mowi sam za siebie-ludzie z "ciekawych"miast nie uci > ekaja > > SUKCESY LODZI TO PROWIZORKA!!!! Wyzaliła sie dziecinka ?? no to jezeli tak to papa z forum . Odpowiedz Link Zgłoś
al_jazeeta Re: a realnie to wyglada tak: 01.08.07, 09:28 Gość portalu: kolo napisał(a): > > Wyzaliła sie dziecinka ?? no to jezeli tak to papa z forum . no właśnie! nie zna się regulaminu forum? NIE WOLNO MÓWIĆ ŹLE O ŁODZI! nie ważne, że prawda, "ważne żeby między sobą dobrze się czuć" ;) propaganda sukcesu ma się dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakaroni Piękne Sugababes w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:04 Fun Lovin' Criminals w Lodzi! Zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archifun primo -informacja, secundo - zachwyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:28 ...zajebiście, a artykule nie ma podstawowej informacji: kiedy ten festiwal sie odbedzie, gratulacje za profesjonalizm. dajmy na to, że jestem ze wsi mazurskiej i nie jestem w kursie, pismaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: primo -informacja, secundo - zachwyty 01.08.07, 08:13 "Impreza zacznie się 18 września koncertem Nigela Kennedy." Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filopat A psycho cukier-to pies? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 08:18 Dajcie tę kapele - będzie weselej. Móóóóóóóóóówie WAM! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanalodz Re: Piękne Sugababes w Łodzi 04.08.07, 01:57 venafestival.interia.pl/index.php pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Piękne Sugababes w Łodzi 22.08.07, 22:08 Czy ktoś wie, co z biletami(gdzie można kupić)? Odpowiedz Link Zgłoś