Dodaj do ulubionych

Widzew: Czy padnie niechlubny rekord?

IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 19:35
ja tam trzymam kciuki!w koncu rekord jest rekord.u mnie w remizie mowia ze widzew jest jeszcze wiekszy,jeszcze cos tam...wiec mam nadzieje ze rekord zostanie poprawiony zdecydowanie a nie tylko o jeden czy dwa mecze.wiec drodzy pilkarze badzie jeszcze bardziej rekordowi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rydz_yk Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.zdnet.com.pl 31.07.07, 19:57
      Kur... a Probierz swoje: wiemy jakie błędy popełniamy itd. Przegrał siedem
      meczów z rzędu, ale wie jakie błędy popełnił jego zespół. A piłkarzy i tak nie
      zmienia, grają cały czas ci sami. Chociaż grają to o wiele za wielkie słowo.
      Pogonić ich i jego!
    • Gość: romburak Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 20:58
      tu sie nie ma co smiac-trzeba klaskac!
      juz pare dni po ogloszeniu budowy wielkiego widzewa wyrownali swoj ligowy rekord a w najblizszy weekend maja wielka szanse go pobic.
      nalezy tylko przyklasnac, zyczyc powodzenia i srubowania rekordu w nieskonczonosc...
      • Gość: yoda a bezdomni .... IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 09:59
        a bezdomni ujadaja:)czyzby jednak interesowaly was nasz sprawy?a tak zescie
        gadali na waszych stronach ze my ni epodpisujemy sie pod waszymi artykulami ,a
        tu co widac pieski bez budy ujadaja:)podaj swoj adres a powiem ci jaka masz
        drurzyne:):):):)
        • Gość: romburak Re: a bezdomni .... IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 10:57
          chciales chyba byc zabawny a okazales sie zalosny.co to jest "drurzyna"?jesli nie masz w domu slownika to sa jeszcze slowniki on-line.jesli nie wiesz jak korzystac ze slownika to zapytaj jakiegos ŁKSiaka,pewnie ci pomoze.
          • Gość: basyl Re: a bezdomni .... IP: *.ericsson.net 01.08.07, 13:01
            Zacznij od siebie. Zdania zaczyna sie z wielkiej litery, a po znakach
            przestankowych robi sie przerwe. Poza tym brakuje Ci kilku znakow
            interpunkcyjnych. Moze powinienes nabyc podrecznik gramatyki polskiej? Popros
            jakiegos Widzewiaka, na pewno Ci powie gdzie nabyc.
            • Gość: bralczyk Re: a bezdomni .... IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 13:47
              nastepny cwiercinteligen ktory sie kompromituje-pomijajac fakt ze jak juz tak dbasz o polszczyzne to powinienes pisac polskimi literami i uzywac ą,ę,ś,ć,ż itd. nie ma slowa przerwe-jest przerwę, nie ma moze tylko może, nie ma popros tylko poproś etc.
              • Gość: yoda Re: a bezdomni .... IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 16:43
                przejezyczyc moze przytrafic sie kazdemu te rumburak.poza tym czy nie czas
                zadbac o licencje ktorej nadal nie macie na granie nawet nie na swoim
                stadionie.stan pod saspolem wrzuce ci 5zlotych do kubeczka na chinska zupke
                bezdomny rodowity chlopcze
                • Gość: ''' Re: ludzie bezdomni - to chyba Zeromski napisal! IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 00:57
                  przejezyczyc a byc na bakier z ortografia to 2 rozne rzeczy.
                  moze do was na wies wiadomosci nie dochodza,a moze twoim jedynym zrodlem informacji o swiecie jest wyborcza (tak czy inaczej wspolczuje) ale ŁKS otrzymal licencje na gre w Lodzi.nie wierzysz?w sobote wsiadaj w PKS i przyjedz a przekonasz sie gdzie gra najstarszy lodzki klub.
    • Gość: luzak Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.mm.pl 31.07.07, 21:07
      Ja się muszę zgodzić z kolegą cyckiem rekord to rekord i tak trzymać Wielki
      Widzew ale jazda
    • Gość: deltas Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.07, 21:16
      jasne że padnie rekord!!!!!! wierze w wielki widzw,9,10,11, mecz do tyłu itd.
      Widzew się chowa z treningami bo kombinuje jak tu jeszcze piękniej przegrać.
      • Gość: g Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:44
        Ja nie moge. Jeden mecz z mistrzem Polski przegrany i już apokalipsa.
        Poczekajmy troche z ocenami może co?? Jeszcze sie sezon nawet nie zaczal.
        Zobaczymy co bedzie dalej.
        • Gość: karolew Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.range86-146.btcentralplus.com 31.07.07, 22:43
          najwięcej do powiedzenia mają ci, co to rekordy biją raz na 40 lat...
    • Gość: gio Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: 89.100.21.* 31.07.07, 22:50
      Heh,na szczescie wy tez slubujecie rekord,niewygranego meczu derbowego u
      siebie...to juz chyba 15 lat :D

Przegralismy pierwszy mecz z MP na wyjezdzie,to chyba nic zlego.Jezeli
      przegramy i drugi to tez nic sie nie stanie.
      Cel na ten seon to srodek tabeli i mysle ze ten cel osiagniemy.
      Budowa wielkiego Widzewa potrwa,trzeba zaczac od podstaw,czyli bazy
      treningowej,stadionu,juniorów.
      W pewnym klubiku rok temu postatrudniano pilkarzy z nazwiskami,w sumie nic nie
      osiagneli,oprocz długów i jak zawsze na poczatku sezonu udali sie na zebry do
      urzedu miasta...daj,daj,daj...
      • Gość: deltas Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.07, 22:56
        no no ,stawiajcie na juniorów-może za kilka lat dorobicie się 11-tu co by
        zagrali w Młodej EKSTRAKLASIE
      • Gość: luzak Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.mm.pl 31.07.07, 23:02
        Więc wasz rekord będzie nadal śrubowany przez ten czas budowy śmiesznego Widzewa
      • desmo71 Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? 01.08.07, 00:34
        zapomniałeś dodać za rudym że jak spadniecie to też się nic nie stanie...a nowy
        rekord ładnie się będzie komponował z innym , europejskim - 0:9
        • Gość: łodziani Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 03:36
          lepsze 0:9 z Niemcami niż 1:6 z fryzjerami i dentystami z Luksemurgaa -
          Jeneusche Esch, jak to szło? ha ha
          • Gość: krwawy joziu Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 10:54
            ŁKS nigdy w europejskich pucharach nie stracil 6 bramek-wiec bredzisz.zanim zaczniesz gadac glupoty sprawdz wyniki
            • Gość: yoda Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 16:49
              łks -łodzianie kaleczacy sport nigdy nie zaistnieli w pucharach od tego trzeba
              zaczac
            • Gość: łodzianin Jeunesse Esch – ŁKS Łódź 5:0 (2:0) IP: *.toya.net.pl 13.08.07, 04:51
              :)
          • desmo71 Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? 01.08.07, 13:33
            że jak powiadasz 0:9 lepsze niż ...nasza pięciobramkowa porażka? ale w jakich
            kategoriach lepsze? arytmetycznych? ( dwója z logiki ) moralnych? ( dwója z
            historii )widzewskich? ( a to co innego w końcu u was nawet 1910 = 1922 , a
            widzew + długi = widzew - długi)
            ps nawiasem mowiąc jak się kaczory dowiedzą że się tak bez walki położyliście
            przed niemcem to wam licencję cofną
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 01.08.07, 15:39
              skończyłeś już strajk konowale?
              czy może w trosce o dobro pacjentów cofneli ci już koncesję na leczenie ludzi?
            • Gość: yoda Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 16:45
              demso71 ale nawijasz jak towj bohater jan t.czyli wyposiny klepiesz
              • Gość: yoda Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 16:48
                widzisz nawet zle napisalem twoj nik zaraz twoj kolega po szmacie czyli niejaki
                rumburak zacznie mi po skarpetach jechac.a tak nawiasem mowiac to ŁÓDŻ TO MY,MY
                TO WIDZEW ,WIDZEW TO ŁÓDŻ i nie szczekajcie juz pieski bez budy
                • Gość: ŁKS RTK Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.retsat1.com.pl 01.08.07, 21:58
                  ŁÓDŻ TO MY,MY TO WIDZEW ,WIDZEW TO ŁÓDŻ <rotfl>, ciekawe ilu z tych 6 tys jest z
                  Łodzi :)
            • Gość: crisbi nie mogłem sobie darować :) IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:12
              znów nieomylny gizmo? Urlop, strajk, zakończony, o kłopotach wszyscy powoli
              zapominają, więc różki Ci odrosły i sobie pozwalasz? wróć na strony o hajcie i
              jego podwyżkach, nie zapomnij o tych ze sponsorami z Dubaju, a potem tych z
              licencją dla klubu bez stadionu. jak juz wrócisz, to skończ na stronach o
              kolejnym megainwestorze w waszym klubie. No i proszę nie pouczaj już więcej
              innych (a tym bardziej nie stawiaj im ocen, chyba, że jesteś lekarzem
              wykładowcą), bo Ci to za dobrze nie wychodzi. W każdym razie nie perfekcyjnie,
              czym narażasz się na "obciach".
              Pozdrawiam, bo Cię nawet polubiłem za niezłomna postawę. Ale nie myśl, że
              tęskniłem. heheheee
              • desmo71 Re: nie mogłeś sobie darować... 02.08.07, 00:14
                wiedziałem że wpadniesz cosbi...słabą masz wolę...ot co
                co do ogórkowych wypocin gryzipiórków - poszedłem za twoją radą i nie
                czytałem... tak jak nie czytam tabloidów..ale ty jak widzę jesteś na bieżąco -
                rozumiem że twój urlop się nie udał skoro regularnie nurzałeś się w łódzkiej
                rzeczywistośći
                na szczęście wasz nadredachtor derdzikowski nie może się powstrzymać ...
                ciekawy sezon się szykuje - u was podobno zmiany na lepsze u nas na gorsze...a
                wynik sportowy jak zwykle niepewny... gentelmanowi trudno zrozumieć że
                producent tanich win i eks -piłkarz w dresie tkwiący cały sezon w
                nieprofesjonalnej niepewności okazali się bardziej skuteczni od bandy managerów
                i prezesów w spodniach z mankietami oraz eks-piłkarza pod krawatem -
                rozumiejących ponoć "byznesy"...a jednak tak było...w tym sezonie liczę na
                powtórkę a czarny PR wybiórczej będzie musiał podwoić wysiłki by rzeczy nabrały
                odpowiednich proporcji
                • Gość: crisbi o moją wolę bądź spokojny :) IP: *.4web.pl 02.08.07, 20:04
                  Ja przynajmniej przez cały czas nie "wpadałem" na pomysł wpadnięcia na
                  znienawidzone forum GW, a tym bardziej na link o klubie z drugiej strony miasta.
                  Miło mi, że w końcu przyznałeś, że pomimo swojej (uupsss) "rodowitości" nie
                  tkwisz ani na milimetr w łódzkiej rzeczywistości, bo co w końcu może to
                  obchodzić warszawiaka????? "gentelmanowi" może i trudno, ale gentleman'owi nie!
                  Polecam słownik języka angielskiego, w Twoim fachu też się może przydać ;)
                  Wyjaśnij, jak to szło z tą podwyżką dla Hajty, że niby spisek łodzkich
                  redaktorków i zazdrość kibiców Widzewa, a w tle tak w rzeczywistości negocjacje
                  o podwyżkę? Polewam nieźle, bo ciekawe negocjacje prowadziliście.
                  Negocjowaliście kwotę odprawy??? buehehhehehe. Widzisz gizmo, brak Ci gościu
                  dystansu do owej łodzkiej rzeczywistości właśnie. Toż to przecież zabawa, a Ty
                  robisz z tego bitwę na śmierć i życie. Aha, a prawdziwego "byznesmana"
                  rozpoznaje się po tym, jak kończy, a nie jak zaczyna! Podziękowałeś gdzieś
                  Skrzydlewskiemu, że Wam załatwił OE? Nie? No to pamiętaj, że jeden sezon wiosny
                  nie czyni, a już na pewno nie czyni "rycerzy wiosny" (jak widać po ostatniej
                  wiośnie!
                  Zuch czuj!! hehehe
                  A nasępnym razem będzie o inwestorach znad Zatoki Perskiej!! :)
                  • desmo71 Re: cosbiego taniec brzucha 03.08.07, 00:39
                    cosbi i walczyk - milczenie CZARNY(ch) (PR)owiec -widzę że święcie wierzysz że
                    każdy bełkot powtórzony odpowiednią ilość razy nabiera realnych
                    kształtów ...to komu tego dystansu brakuje?
                    jak wy to znosicie - tyle lat pisania artykulików z tezą ilustrowanych takimi
                    samymi zdjęciami, wsparcie (pod)łódzkiego desnatu z centrali... a łks nie chce
                    zniknąć... może dlatego że prawdziwej historii nie da się fałszować jak waszej
                    daty powstania
                    jak na gośćia który sią bawi kibicowaniem bywasz mocno zacietrzewiony, poczekaj
                    na kolejną kompromitację czerwonych i sprawdź po tygodniu swoje posty -
                    zobaczysz jaki masz dystans do tej zabawy...a może jesteś schizofrenikiem?
                    ps. to mówisz że ANGIELSKI słownik zaleca odmianę słowa gentelman...w dodatku z
                    apostrofem i końcówką " owi" ... zacznij czytać coś oprócz wybiórczej bo coraz
                    trudniej się z tobą dogadać

• Gość: crisbi kombinuj! kombinuj! bo z Tobą wcale nie można! IP: *.4web.pl 03.08.07, 18:09
                      "Czy wygrywasz czy nie..." (to w temacie zwycięstw i porażek - gdybyś był
                      prawdziwym kibicem, to byś zrozumiał).
                      Nie poć się desmo, bo i tak z tego nie wybrniesz, a powtarzasz jedynie oklepane
                      teoryjki spiskowe.
                      Już Ty dobrze gizmo wiesz o co chodzi z hajtą, bo to Twoje wypociny i Twoja
                      teoria i bełkot ostatecznie. Więc kto w tym towarzystwie jest schizofrenikiem?
                      Ale okazało się przynajmniej, że bełkoczesz, co od zawsze twierdziłem.
                      P.S. Mówiłem Ci, żebyś w sprawach jakichkolwiek słowników już się nie
                      wypowiadał. Nawet jeśli z apostrofem, to przynajmniej nie "gentel"! "Gentle"
                      desmo "gentle". Język polski (bo pisałem po polsku) dopuszcza stosowanie słowa
                      "gentleman", ale skąd mógłbyś to wiedzieć, skoro znasz tylko jedno hasło ze
                      słownika: "rodowity" (uuupsss).
                      No i na koniec jak zwykle ta Twoja megalomania. łks niech sobie istnieje. Co mi
                      do tego? To nie mój klub i znaczy dla mnie równie wiele, co Małapanew Ozimek lub
                      JM Piekary Śląskie.
                      DESMO71, istoto :)
                      WBIJ SOBIE DO SWOJEJ GłOWY, W KTóREJ Z CAłą PEWNOśCIą JEST JESZCZE WYSTARCZAJąCO
                      DUżO MEJSCA, żE NIE KAżDY KTO USłYSZAł PLOTKI O ISTNIENIU TWORU POD NAZWĄ łks I
                      POTRAFI CZYTAć, MA NA CELU I W MYśLACH UNICESTWIENIE TEGO CZEGOś.
                      Czasami po prostu ma to gdzieś.
                      Był i jest taki jeden naród, który myśli, że wszyscy chcą dla niego źle i mu
                      złorzeczą. Zapytaj kolegów po szalu, może nie będzie im wstyd się przyznać.
                      I tak Cię lubię.
                      • desmo71 Re: zakochany w sobie cosbi 06.08.07, 01:07
                        trudno się przebić przez twój samozachwyt ale spróbuję - jakiż to mierny
                        dziennikarz który marnuje czas swój i czytelnika na szerzenie plotek na łamach
                        podobno opinio (tfu!)rczej gazetki...i jakiż to głupi czytelnik który je
                        publicznie powtarza
                        ps w kwestii słownika - punkt dla ciebie za dostrzeżenie jednej przestawionej
                        litery ale jako purysta językowy powinieneś wiedzieć że po polsku to
                        raczej "dżentelmen" a po angielsku ( po do takiego słownika odesłałeś mnie
                        wcześniej ) nie odmienia się stosując polskie końcówki
                        i bez takich deklaracji... bo cię partner porzuci
                        • Gość: crisbi no kombinuj kombinuj IP: *.4web.pl 06.08.07, 19:00
                          I kto jest w sobie zakochany? Juz nawet teksty na forum bierzesz do siebie?
                          Napisałem, że Cię lubię, a Ty byś chciał od razu coś więcej:) Nie mierz ludzi
                          swoja miarą, to nie będziesz rozczarowany.
                          W kwestii słowników już skończyłem z Tobą rozmowę.
                          No i na koniec, bo jak zwykle cierpisz na amnezję. Przypomnę, że to Ty desmo
                          najpierw wysnułeś teoryjkę o podwyżce dla imć Hajty (przyznam, że początkowo
                          słuszna), którą wywalczył sobie zastraszeniem włodarzy klubu swoim odejściem.
                          Starałeś sie tym samym zdewaluować opinie tych, którzy uważali, że Hajto
                          odejdzie. I prawie Ci się udało, ale ostatecznie Hajto wypadł z łks-u, co na
                          jakiś czas zamknęło Ci twarz. Więc zapodaj sobie swoje wcześniejsze posty,
                          powtórz logikę, (co innym wytykasz) i wtedy wrócimy do rozmowy. A może nie. Bez
                          urazy.
                          • desmo71 Re: ale o co chodzi? 08.08.07, 00:35
                            cosbi - ja nie wiedziałem że dla ciebie hajto taki ważny jest...
                            o czym tu gadać - dogrywa dla kasy więc idzie tam gdzie AKTUALNIE
                            dają więcej... widać naczytał się w wybiórczej że teraz nastał rynek
                            pracowników
                            co do mojej twarzy to jesteś nadmiernym optymistą - to że nie
                            korespondowaliśmy nie zależy od ruchów trensferowych w łks ( choć
                            wiem że ty po porażkach czerwonych potrzebujesz co najmniej 3 dni by
                            odpalić komputer )... rozumiem że ty nie wypoczywasz aktywnie stąd
                            mylne przekonanie że bez podłódzkiej wybiórczej nie można się obejść
                            ps i żeby była jasność - hej hej rodzina jest ok -więc ze swoją
                            różową torebką nie masz u mnie szans
                            • Gość: crisbi "gizmo Projekcja cd" IP: *.4web.pl 10.08.07, 21:27
                              - Już Cię Hajto nie interesuje? No tak. Nie został jedną wielu w niezliczonych
                              zastępach ikoną, to się o nim zapomina.
                              - Wróć na studia i poczytaj o "projekcji" Mr perfect.
                              - "MY" i korespondowanie? Znów robisz sobie nadzieję?!? Nie ma żadnego "MY"!
                              - A torebki i tak masz ładniejsze, bo Wy rodowici Warszawiacy macie wszystko
                              najlepsze.:) Ale nie martw się, ja Ci nie zazdroszczę:)
                              - To Ty masz rodzinę? :)
                              • desmo71 Re: znowu cosbi na dwójce 13.08.07, 00:25
                                tylko u was ikony się tak dewaluują - pogra jeden z drugim sezon i
                                już raban że do legii idzie... jak poczytasz wcześniejsze posty to
                                się dowiesz co znaczy pojęcie ikona... chyba że w ten łykend
                                modlisz się do kuklisa
                                ps piszę w domyśle "my" bo czerwony inaczej nie rozumie - on mózg ma
                                kolekwtywny, jeden na spółkę ze swoim pierwszym sekretarzem

• Gość: crisbi gizmo where are you? IP: *.4web.pl 13.08.07, 11:19
                                  No i gdzie są te Wasze ikony?
                                  Beniamnek je pogrążył? Ja się modlę, a Ty dałeś już pewnie na mszę, bo następna
                                  w kolejce do ruiny jest legia i znowu wpi..l:)
                                  O mój mózg też się nie martw yntelygencie ze stolycy, bo przynajmniej w
                                  przeciwieństwie do rodowitych z ciemnej części miasta (całkiemn słusznie sami
                                  siebie się tak nazywacie) lub z Warszawy wypełnia mi czaszkę. Ty musisz mieć
                                  spore luzy:)
                                  No i ostatecznie, Ci czerwoni jakbyś czytał ze zrozumieniem, to byś zauważył, że
                                  jeden z nich Wam ligę załatwił. A mówią, że grabaż:) Znowu zapiłeś na dyżurze,
                                  że o łykendzie piszesz?
                                  Nara!
                                  • desmo71 Re: gimme a break cosbi 14.08.07, 00:29
                                    ty jednak lokujesz się w okolicach publiki telenowel...i 1910
                                    jak nie rozumiesz znaczenia słowa ikona to zamilcz...ale jak masz
                                    rozumieć skoro grzelak łapie się u ciebie na podium
                                    co do naszego "dobroczyńcy" to działał w swoim czerwonym interesie -
                                    jak by przyłożył rękę do stawiania w trudnym położeniu ikony (uważaj
                                    trudne słowo )łódzkiego sportu to straciłby w łodzi klientów...a tak
                                    z podniesioną przyłbicą może lobbować za torem żużlowym na
                                    miejskim ...
                                    ot taka widzewska sztuczka
                                    ps pogadaj z goebelsem co się podszywa pod łodzianina nt wyższośći
                                    porażki 0:9 (to co ci się dyslektyku w tę nogę stało? ) nad porażką
                                    0:5
                                    • Gość: łodzianinRTS Re: gimme a break cosbi IP: *.toya.net.pl 14.08.07, 18:55
                                      > ps pogadaj z goebelsem co się podszywa pod łodzianina nt wyższośći
                                      > porażki 0:9 (to co ci się dyslektyku w tę nogę stało? ) nad porażką
                                      > 0:5

Nasza porażka 0:9 w tym lepsze, ze my gralismy w pucharach około 70! meczy wy 6.
                                      Na te 70 meczy z europejskimi silnymi klubami mogła noga sie podwinąć, ale wole
                                      taką porazkę i dodatkowo wyeliminowanie
                                      Liverpoolu, Manchesteru i Juventusu, niż to co zrobił ŁKS. Zagrał 2 mcze na
                                      krzyz i zdązył sie skompromitować. Zrozum obiboku, ze my się szczycimy
                                      wyeliminowanie światowych poteg w piłce nożnej a wy się szczycie, ze jestescie 2
                                      lata starsi. Róznica skali.
                                      • desmo71 Re: gimme a break cosbi 14.08.07, 23:38
                                        skali to brakuje żeby zrozumieć te bzdury które tu powielasz..
                                        mówisz że raz wam "nie poszło"... a pamiętasz ( a może musisz
                                        sprawdzić ) kto złoił wam dupsko 5:0, 4:1 ( co najmniej dwa razy ),
                                        a które to potęgi z pogranicza cywilizacji wywalały was z pucharów?
                                        jesteś dumny z tego że twój czerwony klub był wentylem
                                        bezpieczeństwa ( zupełnie jak jarocin )w mrocznych latach komuny i
                                        stanu wojennego?
                                        słuszną linię miała nasza władza - nie wojskowa legia czy milicyjna
                                        wisła ale skromny podłódzki klubik ( prawie nasz bo robotniczy )
                                        2 lata różnicy powiadasz - widzę że historia także nie jest twoją
                                        mocną stroną - rozumiem że nie jesteś dumny z tego że macie w
                                        herbie fałszywą datę założenia, leszek miler też pewnie chwały wam
                                        nie przynosi... dobrze że choć te potęgi się trafiły (prawie jak
                                        groclin ) a władza tak skutecznie ściskała kciuki
                                        ps podwinąć to ci się chyba mógł co najwyżej ogon ( sprawdź już
                                        sobie literacie co się dzieje z nogą )jak czmychałeś z kurnika gdy
                                        sukcesów nie stało...i możesz nam zazdrośćić że nas na pierwszy mecz
                                        prowadzili ojcowie i dziadkowie ... a nie redaktor bunio w mundurze
                                        co to na potrzeby wielkiego brata kolorował świat polski B
                                        • Gość: łodzianin Re: gimme a break cosbi IP: *.toya.net.pl 15.08.07, 00:10
                                          > jesteś dumny z tego że twój czerwony klub był wentylem
                                          > bezpieczeństwa ( zupełnie jak jarocin )w mrocznych latach komuny i
                                          > stanu wojennego?

wentylem komuny był łks. Klub towarzyszki tatarkiewicz, która fundneła
                                          mistrzostwo w 1958 (drugie kupione) oraz najnowoczesniejszy stadion w Polsce jak
                                          na tamte czasy. Niestety dla was, wasi działacze od zawsze byli partaczami i
                                          nieudacznikami i przez to nieosiągneliscie kompletnie nic w waszej historii.
                                          Chyba, ze załatwione mistrzostwo nr1 i kupione mistrzostwo nr2 uwazasz za powód
                                          do dumy?
                                          Jestem dumny z osiągnie swojego klubu, dla was to nieosiągalne nawet w marzeniach.
                                          jestem tez dumny z ilosci wygranych derbów i z tego, ze mój klub jest duma tego
                                          miasta.

• desmo71 Re: a do słownika zajrzałeś "podwinięta" nogo? 16.08.07, 11:32
                                            sprawdź kto był u władzy gdy zdobywaliście tytuły i szykuj się bo za
                                            dwa lata znowu czerwona zaraza wejdzie na salony...
                                            ...akurat jak się z A klasy będziecie wygrzebywać za lewą licencję
                                            • Gość: Łodzianin za 2 lata was nie bedzie IP: *.toya.net.pl 21.08.07, 07:10
                                              bedziesz miał wtedy czas na wybudowaniu kanalizacji w swojej czynszczowce.
                                              • desmo71 Re: wy za to jak komunizm będziecie wiecznie trwać 21.08.07, 13:25
                                                w mojej czynszówce dbam o lokatorów i kanalizację mają od zawsze...
                                                ale rozumiem że u ciebie (na widzewie? )to nadal luksus
                                                ps to jak to tam z tą nogą było - sprawdziłeś w słowniku?
                                                • Gość: crisbi get lost! IP: *.4web.pl 22.08.07, 20:49
                                                  Ty juz gizmo nikogo nie pouczaj słownikami.
                                                  • desmo71 Re: cosbi mówić obcy język 23.08.07, 00:02
                                                    cosbi na naukę nigdy nie jest za poźno...nawet w twoim wypadku
                                                  • Gość: crisbi niestety!! IP: *.4web.pl 23.08.07, 20:13
                                                    Mam smutną wiadomość "genetlmanie" czy jak tam się nazywasz! W Twoim już jest za
                                                    późno!
                                    • Gość: crisbi Ale pajac!! IP: *.4web.pl 15.08.07, 19:46

Ty za to lokujesz się w kręgu pajaców i clownów z objazdowej trupy pod nazwą
                                      łks, o czym swiadczą Twoje poniższe i powyższe wypociny. Najpierw Ci pisałem o
                                      projekcji - nie zrozumiałeś, bo to jeszcze trudniejsze słowo! Wiem gizmo, że Ty
                                      rozumiesz tylko znaczenie słowa rodowity, co jest nieźle obciachowe jak na
                                      kogoś, kto mieszka w stolycy. Daj więc sobie siana łosiu i odpuść temat. Nie
                                      możesz być patrnerem do rozmowy, skoro wypierasz się włąsnych teoryjek
                                      spiskowych, lub nie odpowiadasz na zarzuty Ci czynione (sprawa Hajty i jego
                                      podwyżki) i jakże fatalna wtopa nieomylnego gizmo. Zacytuj czasami sam siebie, a
                                      wtedy zrozumiesz o co chodzi innym. Stań przez lustrem, a zobaczysz miernego
                                      ćwierćinteligenta, który uważa, że pozjadał wszelkie rozumy, a dodatkowo myśli,
                                      że na innych robi to wrażenie. Otóż odpowiem Ci na koniec, spodziewając się
                                      oczywiście odpowiedzi równie nie na temat (bo przecież zawsze do Waszej -
                                      "ciemnej" strony miasta należy ostatnie słowo). Jak długo będziesz wypominając
                                      naszą historię, karmił się wątpliwą sławą Waszej historii, o nieomylny, tak
                                      długo nie dostrzeżesz, kto zbiera systematycznie wp...ol w derby. I tyle w temacie.
                                      No skoro Grzelak nie jest ikoną, to odpowiedz, gdzie grają teraz jakiekolwiek
                                      Wasze ikony? Np. Sypniewski?
                                      Aha no i jeszcze, ten, co Wam ligę załatwił.
                                      Powinniście zamknąć twarz i bić pokłony. Inaczej nie byłoby teraz takiego
                                      "gizmo" pokraki na forum. Bez względu na tor. A stadionu i tak nie będzie.
                                      buehehehehehehehe
                                      • desmo71 Re: cosbi ma zły dzień? 16.08.07, 11:54
                                        znowu prostak z ciebie wyłazi i to w dodatku bezsilny... kochanek
                                        cię olał czy klient opieprzył że tak się tu ciskasz? a może to
                                        już "sraczka" przed wisłą?
                                        ja w przeciwieństwie do ciebie nie zajmuję się tu rozliczaniem punkt
                                        po punkcie ( choć juz raz to zrobiłem aby udowodnić ci jak często
                                        mijasz się z prawdą )... ja tu pisuję żeby chronić młodszych
                                        czytelników przed zalewem waszej kłamliwej propagandy - bo skąd
                                        dzieciak ma wiedzieć że powstaliście poza łodzią i nie w tym roku
                                        który podajecie, że tego widzewa z pucharów też już nie ma bo się
                                        rozwiązał uciekając przed oszukanymi (okradzionymi ) wierzycielami,
                                        że wasze tytuły korelują z okresem prosperity towarzysza milera, że
                                        tzw."najlepsi kibice" najchętniej bawią się na swoimi kurniku bez
                                        kibiców gości a jak się już gościom uda dostać to mogą liczyć
                                        na "zapchane sracze" i grad kamieni itp...itd...
                                        ale w jednym masz rację w derby jesteście częściej górą... i tylko
                                        to uzasadnia wasze istnienie

• Gość: crisbi gizmo zatracił dystans czy to operacja legia? IP: *.4web.pl 16.08.07, 17:20
                                          Tobie w prostactwie i zakłamanej propagandzie modelowanej do aktualnych potrzeb
                                          i tak nikt nie dorówna. Zrozum istoto, i nie dziw się, bo z prostakami należy
                                          rozmawiać ich językiem, inaczej nie dociera. Stąd mój język. Skoro chcesz
                                          kogokolwiek chronić, to zacznij przed sobą samym. No bo skąd młodzież rycerska z
                                          limanki ma wiedzieć o prekursorach ich klubu bez tradycji, siedziby i sukcesów?
                                          Potem malują na murach gwiazdy Dawida bez świadomości własnych korzeni. Gdzie
                                          jesteś wówczas o nieomylny? Nic mi nigdy nie udowodniłeś, bo brak Ci siły
                                          przebicia. Może miotałeś się w jakichś konwulsjach emocjonalnych. Na razie
                                          gizmo, to starcza Ci inwencji na małolatów i równych sobie. Gdybyś chciał
                                          kogokolwiek chronić, to nie podejmowałbyś polemiki z marnej jakości adwersarzami
                                          za jakich uznajesz innych i to w miejscu znienawidzonym. Ale cóż taka już Wasza
                                          rodowita natura. Mnie to nie dziwi, więc się nie wypowiadam.
                                          Tak samo jak nie wypowiadam się na temat mistrzostwa zdobytego w głębokim, a
                                          jakże potępianym komuniźmie hipokryto bez honoru (tak a'propos Millera) Doszukaj
                                          się aspektów historycznych tego tytułu. Spróbuję i ja zniżyć się do Twojego
                                          poziomu i wysysanych teoryjek spiskowych. Zastanawiające jest, że premierem był
                                          wówczas niejaki Cyrankiewicz, 1 sekretarz - z pochodzenia brat starszy w wierze
                                          (jakieś podobieństwa?). O drugim - kupionym przez podmiot równie inny niż
                                          grający dzisiaj, też mi nie wypada mówić, skoro Wasze "ikony" same o tym mówią.
                                          Jak zaczniesz uświadamiać o złych aspektach trwania czegoś, co kiedyś było
                                          łks-em, a obecnie mosir-em, to może zasłużysz na pochwałę. No i przestań w końcu
                                          z tymi kochankami. Mówiłem, że nie masz szans :) Ja gustuję w zadbanych
                                          kobietach, a nie ciotach z galery, nawet gdyby mieli sprzęt klasy hi-end, plazmę
                                          lub rzutnik, podłogę z desek i byli lekarzami.
                                          Nara.
                                          • desmo71 Re: cosbi nadaje z "kibla" 17.08.07, 22:49
                                            to jaką datę masz na szalu pacanie?
                                            ps na twą wstydliwą dolegliwość polecam carbo medicinalis -tanio i
                                            byle jak -zupełnie jak ty
                                            • Gość: crisbi gizmo kupa:) IP: *.4web.pl 19.08.07, 21:37
                                              gizmo = zero treści zero formy.
                                              I Ty mi mówisz pacanie?
                                              1910 - poszczekaj piesku!
                                            • Gość: crisbi no i stała się jasność IP: *.4web.pl 19.08.07, 21:41
                                              Byle jaki, to i lekarz przepisuje byle co!!
                                              Bueheheheheheheehe idź spać łosiu! tak gwoli ściśłości!
                                              • desmo71 Re: łatwy ( np do przewidzenia ) jak cosbi 19.08.07, 23:35
                                                wyluzuj komiku... porażki widzewa to nie koniec świata...to
                                                prawidłowość.... czas się przyzwyczajać
                                                ps doktor ci nie mówił że z tym brzemieniem które dźwigasz daleko
                                                nie zajedziesz
                                                • Gość: crisbi a kto pisze że koniec? dla was może i koniec :) IP: *.4web.pl 20.08.07, 17:01
                                                  z nas dwóch, to ja jestem bardziej wyluzowany doktorku.
                                                  A ten Cosby to był fajny gość. dużo kasy zarobił na aktorstwie i był niezły w
                                                  tym co robił, więc gdzie mi się obrażać. Za to gizmo miał jedną rolę, ale też
                                                  nie oskarową. To jakaś kreatura i pacynka była, której nikt nie lubił i źle
                                                  skończył. (cóż za podobieństwo!).
                                                  prawidłowość powiadasz? hmm? przyzwyczajenie? i kto to pisze? poczekamy na Wasze
                                                  mecze na szczycie. Jeszcze żadnego nie mieliście.
                                                  Co Ty gizmo z tymi lekarzami? Jak nie geje, to lekarze. Wyjdź czasem ze
                                                  szpitalnej kanciapy, to zobaczysz, że istnieje jeszcze inny świat, bez matołów w
                                                  fartuchach wiecznie niezadowolonych. Nie taki sam jak ten, który zostawiałeś
                                                  opuszczając Łódź na szczęście dla tego miasta. Tamtego świata i stadionu też nie
                                                  ma. Pozostał syf, teraz pod nazwą MOSiR i wydumana wyższość. Na Twoim miejscu
                                                  zamiast fartucha, to bym kaftan przymierzył. Może być w czarnym kolorze na znak
                                                  protestu.
                                                  Czaisz?
                                                  • desmo71 Re: cosbi zrób minę do kamery 21.08.07, 01:13
                                                    14 wersów czarowania rzeczywistości i grepsów z piaskownicy ( "ja,
                                                    ja jestem bardziej wyluzowany! "- ) get real pajacu - tego widzewa
                                                    już nie ma a twoje niczym nieuzasadnione poczucie wyższości skrywa
                                                    tylko głębokie kompleksy...
                                                    ps ja należę do tych zadowolonych ale uważaj bo jak cię zmoże
                                                    choroba możesz trafić na przemęczonego doktora który odczyta z
                                                    twojej gęby pogardę... a tu akurat polski przemysł farmaceutyczny
                                                    skolinę zamiast corhydrony podrychtował ...i wreszcie spełni się
                                                    twoje marzenie... zostaniesz newsem w lokalnej wybiórczej zaraz obok
                                                    info o odnodze autostrady przez kurnik
                                                  • Gość: crisbi co jest? koncert życzeń? IP: *.4web.pl 23.08.07, 20:11
                                                    Takie teksty to możesz swojej starej wciskać jak z nocnej zmiany wraca :)
                                                    Nie mówi się grepsy, tylko grypsy ćwoku. Nie sil się cwirećinteligencie z
                                                    czerwonym nosem clowna na porównywanie czegokolwiek pomiędzy Widzewem, a
                                                    MOSiR-em. Bo Ci nie wyjdzie. I kto ma kompleksy? Ty ze swoją walką z wiatrakami?
                                                    Jak Don Kichot, co w Twoim przypadku jest raczej "don Chichot". Nie strasz mnie
                                                    lekarzami łosiu, bo gdybyś się trochę pouczył o statystyce, to byś wiedział, że
                                                    lekarze też chorują. Więc zacznij leczenie od siebie, mr. Zadowolony (a’propos
                                                    pomagasz kolegom w trudnej sytuacji, czy zapraszasz ich tylko do domu na podłogę
                                                    z desek?). Nieźle jesteś wypaczony, skoro siląc się na zbawcę, przedstawiciela
                                                    medycyny nie bierzesz odpowiedzialności za element bądź, co bądź, błędu tegoż
                                                    środowiska. Pełna dyskwalifikacja kolegów, ale to przecież nie Ty. No i
                                                    ostatecznie, bo mnie nudzisz z lekka, zauważ, jeśli Ci pot nie zalał oczu ze
                                                    wściekłości (a pisałeś coś o ciskaniu), że na razie to Ty chcesz zaistnieć
                                                    onanizując się podczas niekończącej się krytyki znienawidzonej GW z uporem maniaka.
                                                    OUT! Czyli bez odbioru.
                                                    P.S. Możesz się wpisać po mnie.
                                                  • desmo71 Re: cosbi -widzewski prostak 23.08.07, 23:58
                                                    widzę żę majty przed lechem ( 1: 6 ) już pełne więc nastrój ci się
                                                    obniżył... no to ja ci go jeszcze trochę popsuję - znowu dałeś d...
                                                    polonisto -onanisto - widać że jedyne co czytasz to to czerwone
                                                    forum ... grypsy to się może w twoim środowisku więziennego
                                                    marginesu mówi -ja natomiast co wynika z kontekstu użyłem innego
                                                    słowa o którego istnieniu jak widzę nie miałeś pojęcia... sprawdź co
                                                    znaczy i przeproś
                                                    a ćwoka, starej co z nocnej zmiany wraca, ćwierćinteligenta z
                                                    czerwonym nosem itd racz szukać bliżej siebie bo przecież
                                                    najciemniej pod lataranią
                                                    ps twoje pojęcie o medycynie lokuje cię gdzieś w pobliżu prostaka
                                                    dorna... nie wróżę wam powodzenia w kontaktach z białym personelem
                                                  • Gość: crisbi gizmo = farszafski burak IP: *.4web.pl 24.08.07, 18:33
                                                    Ty sie kontekstem nie zasłaniaj. Sam sibie przeczytaj i przestań skomleć.
                                                    Przepraszać Cię nie mam za co, bo celowo użyłem słowa, którego użyłem (we
                                                    właściwym kontekscie w przeciwieństwie do Ciebie). Widzę, że oglądasz czasami
                                                    coś więcej niż retransmisje waszych gierek, więc powinienieś też zauważyć, że
                                                    "grypsy", to w Twoim środowisku ostatnio popularne zjawisko (vide aresztowania
                                                    kolegów po fachu - jak ja lubię ten widok) i to jest mój kontekst, o którego
                                                    istnieniu nie masz pojęcia. Ćwoku, jednak, bo niech Ci się nie wydaje, że jak
                                                    pracujesz ze średnim personelem, to jesteś mądrzejszy i lepszy. Ci niżsi według
                                                    Ciebie ludzie bez rzutników w domu, desek na podłodze i stetoskopu na szyi
                                                    czasami są mądrzejsi, a z pewnością lepsi od Ciebie, co nie wydaje mi się dziwne
                                                    i znają znaczenie nie tylko słowa greps. Wyłazisz potem na ulicę i uważasz, że
                                                    na zewnątrz jest tak samo i patrzysz na ludzi z góry, samemu będąc "o takim
                                                    malutkim". Napchałeś sobie prostaku głowę i gębę powtarzanymi w kółko frazesami
                                                    i na siłę usiłujesz przekonywać innych o swojej wyższości. Tacy jak Ty mogą mi
                                                    czyścić buty co najwyżej, bo są na moje USŁUGI jako konowały i tyle. Szeroko
                                                    rozumiana sfera usługowa. Tak Cię trzeba traktować. Człowieczku bez zasad,
                                                    narcystycznie zakochany w sobie, nie wiesz o mnie nic i Twoje mierne usiłowania
                                                    w tym zakresie są śmieszne. A złoty zegarek z łapówki też masz? A jaki masz
                                                    motocykl? Pochwal się ;)
                                                    PS nastrój mam dobry, równie dobry jak Wasz przed meczem z ległą w zeszłym
                                                    tygodniu. Nie będziesz przepraszał? No tak Ty jesteś nieomylny. Te czerwone
                                                    nosy, nawet nie ćwierćinteligentów i tych z nocnej zmiany widuję nazbyt często i
                                                    to bez szukania co prawda blisko mnie, bo są wszędzie jak jadę limanką - ostoją
                                                    i bastionem "ciemnej strony miasta". Tam się chyba lokujesz, wśród swoich nie?
                                                    Pozostała Ci jeszcze Włókiennicza i kawałek Wschodniej. Co wybierasz? A zresztą
                                                    Ty wszędzie pasujesz.
                                                  • desmo71 Re: wzdęty jak cosbi 24.08.07, 19:11
                                                    to miłe uczucie przyłapać ( po raz n-ty )takiega pajaca jak ty na
                                                    niewiedzy ...też masz jej świadomość jak widzę bo stałeś się nad
                                                    wyraz nerwowy... dobrze, może jak ochłoniesz zrozumiesz jaka jest
                                                    różnica między grepsem a grypsem, białym personelem a średnim
                                                    personelem itd... jak już się douczysz to możemy wrócić do wymiany
                                                    zdań ...na każdy temat a na razie żegnam -jadę wypocząć od takich
                                                    bęcwałów jak ty ...i nie obiecuj że nie odpiszesz bo nigdy nie
                                                    możesz się powstrzymać
                                                    ps.każdy świadczy jakieś usługi nawet taki bezużyteczny robak jak
                                                    ty ...a ja mam ten komfort że sam wybieram komu tak a komu nie...
                                                    tobie nie ... ale chętnie popatrzę jak wpychają ci np. endoskop w
                                                    odwłok by upuścić nieco samouwielbienia i pogardy dla innych... jak
                                                    tylko otworzysz gębę koledzy gastroenterolodzy zorientują się że dla
                                                    ciebie należy się "extra bez znieczulenia i w towarzystwie
                                                    uroczych chichoczących stażystek..." takie doświadczenie powinno
                                                    cię uspokoić na dłużej
                                                  • Gość: crisbi i co mi udowodniłęś łosiu? IP: *.4web.pl 24.08.07, 23:57
                                                  • Gość: crisbi głupi jak gizmo czyli GG IP: *.4web.pl 25.08.07, 00:58
                                                    Na czym to znowu mnie przyłapałeś? Oswieć mnie.
                                                    W kwestiach zawodowych (tu przepraszam wszystkich prawdziwych lekarzy), nie
                                                    znasz mnie ćwoku, więć gó.. wybierasz, bo jak tak jak ktoś, kto idzie i płaci
                                                    za usługi jak prostytutce zadowolonej, że dała ..., to nie masz wyboru i tyle.
                                                    Pieniążki nie śmierdzą clownie. Z Tobą i tak wymiany zdań nie ma, nie było i nie
                                                    będzie, bo nie ma partnera (mówiłem Ci tyle razy, a Ty ciągle swoje). Po czym ja
                                                    mam ochłonąć? Po komentowaniu marnej jakości wypocin nijakiego gizmo? Niezły mam
                                                    z Ciebie polew po prostu. To Ty dopowiadasz sobie legendę do tego utwierdzając
                                                    się w przekonaniu o własnej nieomylności. Jak zrozumiesz, że Ty i Twój MOSiR nie
                                                    jesteście pępkiem świata, to może dam Ci odczuć, że zależy mi na konwersacji z
                                                    czymś takim jak Ty. Na razie jesteś obiektem. Ot co. A koledzy o podwójnej
                                                    moralności, bez względu na to, czy, i w ogóle jeśli ich masz i tak zrobią jak
                                                    posłuszne pieski co do nich należy bo za to im zapłacę. Aha i żeby było bez
                                                    znieczulenia, to trzeba pracować na dyżurze w pogotowiu, a nie w klinice za
                                                    kasę. Więc się nie przegrzewaj. Z poziomu Twojej wypowiedzi wynika, że nie
                                                    jesteś nawet personelem (czarnym, białym, średnim, czy niższym), tylko zwykłym
                                                    cieciem gdzieś na prowincji, a pisałeś, że w stolycy. W samouwielbienu i tak Ci
                                                    nikt nie dorówna. Gdzie mi do Ciebie o efendi. I znowu o jakichś rurach
                                                    wciskanych w ciało piszesz? Nie mam do Ciebie siły normalnie. Powiedz wprost, że
                                                    jesteś gejem, to może ktoś z galery się zgłosi.:)
                                                    PS nie "czaruj rzeczywistości" odpoczynkiem. Masz dyżur bo rzutnik na kredyt był
                                                    i trzeba spłacać. get real pajacu - cytując "pseudo klasyka" znienawidzonego
                                                    forum znienawidzonej wybiórczej. Przyznaję, że nie obiecuję, bo mam niezły polew
                                                    z takich typków jak Ty, a powstrzymać się nie mogę nie bardziej. hehehe
                                                    Jak wrócisz z dyżuru i tak coś wydalisz z siebie. Zakład? ;)
                                                  • desmo71 Re: mały ptaszek? 06.09.07, 10:43
                                                    cześć wioskowy głupku - widzę że nadal masz rozwolnienie... polecam
                                                    urlop - pomóc ci nie pomoże ale może znajdziesz wieczne ukojenie w
                                                    rodzimej wersji wąwozu samaria
                                                    wątek o prostytutce mówi wszytko o tobie i twoim miernym żywocie -
                                                    jak nie zapłacisz to nie doświadczysz, swoją drogą to jesteś tak
                                                    brzydki czy tak fajtłapowaty? a może po prostu raz się umyj...
                                                    na lekarzach jak widzę też się słabo znasz - nadal nie masz szans na
                                                    moją pomoc - po pierwsze za mało zarabiasz a po drugie nawet gdybyś
                                                    się zapożyczył - to ja decyduję - bo wolny rynek działa w obydwie
                                                    strony - choć pewnie takiemu maminsynkowi na dorobku to trudno
                                                    zrozumieć...a jak trzeba będzie ratować twoje nędzne życie to
                                                    łódzkie pogotowie będzie pierwsze... jak tak czytam te pełne
                                                    kompleksów i stereotypów wypowiedzi o lakarzach to myślę że ty
                                                    jesteś sp(a=i)sionym praw(n)iczkiem ...nieeee... tam trzeba studia
                                                    skończyć i mieć choć "dostateczny" z logiki
                                                    ps może zgłoś się na trenera do czerwonych - pasujecie do siebie jak
                                                    ulał( sic! )
            • Gość: łodzianin Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 13.08.07, 04:54
              > że jak powiadasz 0:9 lepsze niż ...nasza pięciobramkowa porażka?

w tym lepsze, ze my gralismy w pucharach około 70! meczy wy 6.
              NA 70 meczy cmogła noga sie podwinąć, ale wole tkaa porazke i wyeliminowanie
              Liverpoolu, Manchesteru i Juventusu ito co zrobil ŁKS. Zagrał 2 mcze na krzyz i
              zdązył sie skompromitować.
    • Gość: Marti RTS Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: 217.33.67.* 01.08.07, 02:57
      wypowiedzieli sie kibice klubu w ktorym nic nie ma...poza dlugami i producentem
      tanich win...powiedzcie mi co Wy macie jeszcze w tym lks-ie ??ten pseudo
      zespol...? nie jestem zlosliwy ale nie rozumiem Was gdy smiejecie sie z
      Widzewa..naprawde tylko sie osmieszacie bo sytuacja Widzewa jest
      nieporownywalnie lepsza od lks i to jest moja obiektywna opinia i kazdy tak
      stwierdzi. Probujecie leczyc kompleksy, dowartosciowac sie czy co..??
      Pozdrawiam normalnych kibicow takze lks
      • Gość: deltas Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.07, 07:20
        popatrz palancie na tabele i wyniki a potemem skomentuj w którym klubie jest
        lepiej-chyba że masz wyprany muzg przez Bońka i jego ideologie
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 08:13
          palancie wy nie macie nawet pozwolenia na grę w Łodzi więc z czym do ludzi ?
          • Gość: mac Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 08:40
            Wy nigdy nie graliście w Łodzi, chyba że na derbach na ŁKS. Taki sam mądry argument jak twój, frustracie.
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 01.08.07, 11:49
              hej palancie poczytaj sobie dzisiejszy express zrozumiesz o czym pisałem
              wcześniej
          • Gość: yoda Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 10:04
            1910- ale ich nawet nie ma w lodzi:)
        • Gość: Marti RTS Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.range86-153.btcentralplus.com 01.08.07, 08:40
          palant to cie zrobilcw..u.twoj brak obiektywizmu swiadczy tylko o braku
          inteligencji
          • Gość: deltas Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.07, 08:48
            tak czy siak ŁKS zagra w Łodzi a widzew śrubuje rekordzik nieudacznictwa
      • Gość: ŁKS RTK Tylko ŁÓDZKI KS ! IP: *.retsat1.com.pl 01.08.07, 22:01
        dowartościować to chyba ty się chcesz pisząc ŁKS z małej litery, zawsze
        będziecie tymi drugimi i z tym się pogódźcie 1908 ! :)
        • Gość: karolew Re: Tylko ŁÓDZKI KS ! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 01.08.07, 22:20
          w tym artykule nie ma nic o twoim klubiku "elkaes" - dawniej z Lodzi, wiec nie
          zasmiecaj tego watku

• Gość: ŁKS RTK Re: Tylko ŁÓDZKI KS ! IP: 165.72.200.* 02.08.07, 07:40
            spójrz wpierw na siebie i swoje posty pod wątkami dotyczącymi ŁKS - najpierw sam
            przestań się tam wpisywać zanim innych zaczniesz krytykować
    • Gość: gość Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:47
      Panie Derdzikowski poszukaj se Pan innych wrażeń albo weż się za trzepanie
      dywanów
    • Gość: deltas Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.07, 21:13
      wracając do meritum-czy palanty znowu przegrają??? JASNE ŻE TAK!!!
      NIKT AK PIĘKNIE NIEPRZEGRYWA JAK PODMIEJSCY
    • markus.kembi Re: Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? 02.08.07, 10:50
      Widzew przegrał nie 7 meczów z rzędu, tylko 6. Tu akurat się zgadzam z
      Probierzem - mecz z Arką się nie liczy, bo pierwotny termin był w kwietniu i
      wtedy odbyły się prawie wszystkie mecze 20. kolejki. Co innego gdyby cała
      kolejka była przełożona na maj, ale tak przecież nie było.
    • Gość: iwanhoe Widzew: Czy padnie niechlubny rekord? IP: *.toya.net.pl 06.08.07, 06:31
      nie padł!!! Mniej defetyzmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka