Gość: ELVIZ IP: *.mipro.pl 03.07.03, 09:52 Wejdźcie sobie na ten link - wymagany jest tylko flash 6 ale co zobaczycie, to wam szczęka opadnie. Chwała dla pomysłodawcy. home.comcast.net/~bernhard36/honda-ad.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 10:01 Reklama zajebista ale też zajebiście się wiesza Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 10:03 Oj cos ta twoja toya chyba niedomaga:( hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 11:00 DO arica Ale śmieszne hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 13:09 Świetna reklama. Medal dla pomysłodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 13:28 Dwa miesiące temu łączyłem sie przez modem i kumpel podesłał mi ten link w wersji deLux-film miał chyba z 10 megabajtów-ale jakoś była super :-) A co do reklamy-fajnie wymyślona tylko w dwóch, trzech miejscach za bardzo przeczy prawom fizyki-az razi w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 15:00 trochę za długie , ale fajne:-) a co wam sie bardziej podoba-reklamam, czy reklamowany produkt??! " Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 03.07.03, 15:37 "Model" reklamy jest zaczerpnięty chyba z kreskówek pamiętam Tom i Jerry - Tom ciągle takie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
adresswssamrazz Respect!!! 03.07.03, 19:29 oja, ekstrunia, dziekowac a swoja droga to zazdroszcze tym, co maja mozliwosc tworzyc takie cudenka. w czepku urodzeni. elviz, jak bedziesz mial cos z takich rzeczy jeszcze, to pamietaj o mnie! ps. i prosze sie nie czepiac apropos praw fizyki, rozne rzeczy sie dziejo na naszym swiecie i nikt nie jest tego w zadnym stanie wytlumaczyc, eh, a teraz niiiiiirwaaaaanaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Przypomina mi się jedyna gra komputerowa... 04.07.03, 09:00 którą uwielbiałem: The Incredible Machines :-) Aha, no i była taka radziecka kreskówka o kocie Leopoldzie i takich dwóch zwierzakach, które ciągle go próbowały zgładzić przy pomocy takich maszyn. On zawsze się wywijał, nawet nie wiedząc, że na niego dybią, bo był "szczerego serca", a potem te zwierzaki na koniec mówiły chórem: "Przepraszamy cię, Leopoldzie", a on odpowiadał, że nie szkodzi, najważniejsze, żeby być dobrym, czy coś takiego. Taka propagandowa szmira, ale maszynki też były jedwabiste :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
taaniej Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 04.07.03, 09:14 widać, że reklamę wymyślili faceci. zabawa gadżetami! tak samo jest z samochodami. specjalnie ładują w nie masę zbędnych, niezrozumiałych i bajeranckich rzeczy żeby panowie mieli w czym grzebać (bo normalnym ludziom sprawiają tylko kłopoty). jestem pewna, że gdyby z samochodu wyrzucić połowę wnętrzności to też by jeździł! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 04.07.03, 10:25 Jest jescze jedna postać z bajek:Kojot , który ciga zazwyczaj Strusia Pędziwiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 04.07.03, 12:14 Teufel! Jak Twoj post ma się do postu Taaniej? Proszę Cię pisz pod postem do którego odnosi się Twoja wypowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 04.07.03, 14:41 Reklama bardzo ciekawa, ale efekt psuje to cholerne wieszanie się. Jak można ściągnąć całość? Odpowiedz Link Zgłoś
adresswssamrazz Re: Reklama na szóstkę! Polecam. 04.07.03, 20:37 kilkam kilka linijek dalej i lacze sie z honda.co.uk sciagam sobie a potem ogladam kilkanascie razy;) juz bez zawieszania:) Odpowiedz Link Zgłoś