igrek_oficjalny 03.07.03, 14:42 Chciałem poczytać wątek o budynku starej elektrowni na Wróblewskiego, ale "brak wiadomości o podanym numerze" :-( najbardziej interesuje mnie, w którym miejscu jest budynek starej elektrowni? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal.ch Re: Stara elektrownia IP: 217.153.38.* 03.07.03, 16:12 A to tam coś zabytkowego jest??? Wiem tylko o czynnej EC2 w tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Stara elektrownia 03.07.03, 16:21 Gość portalu: michal.ch napisał(a): > A to tam coś zabytkowego jest??? Nie wykluczam, że coś mi się pomyliło :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Stara elektrownia 03.07.03, 18:32 igrek_oficjalny napisał: > Chciałem poczytać wątek o budynku starej elektrowni na Wróblewskiego, > ale "brak wiadomości o podanym numerze" :-( Nie widzę w czym problem - wczytuje oba wątki. Spróbuj jeszcze raz wywałoć link. > najbardziej interesuje mnie, w którym miejscu jest budynek starej elektrowni? Na posesji Wróblewskiego 8 nie widać niczego innego jak budynek po elektrowni. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Stara elektrownia 04.07.03, 09:26 jasam napisał: > Na posesji Wróblewskiego 8 nie widać niczego innego jak budynek po elektrowni. A coż to za budynek jest na Wróblewskiego, jadąć od strony Maratońskiej do Włókniarzy, stoi po lewej stronie ok. 400 m od Maratońskiej?? Dziękuje z góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Stara elektrownia 04.07.03, 13:50 igrek_oficjalny napisał: > A coż to za budynek jest na Wróblewskiego, jadąć od strony Maratońskiej do > Włókniarzy, stoi po lewej stronie ok. 400 m od Maratońskiej?? Dziękuje z > góry :-) -- Najwyraźniej nie przeczytałes mojej poniższej wypowiedzi. Zatem powtarzam, zobacz wątek który jest nieco niżej, oto link do niego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=4787183 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Na Wróblewskiego 41 04.07.03, 17:37 Hu8bar - nie na temat Igrek pyta o zupełnie inny budynek. Po przejechaniu torów od Retkini po lewej jest dawna fabryka z ładnym kominem. Kiedys obfotografowałem go ale jakos nie poszukałem informacji. Postaram się na stronce obrazkowej podrzucic jakies fotki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Na Wróblewskiego 41 04.07.03, 21:10 O widzisz...bo ja jako mniej doświadczony znawca Łodzi (dużo mniej) nie zabierałem głosu w tej sprawie, bo niczego nie byłem pewien. Fakt faktem, że oglądając budynek przy Wróblewskiego (chyba) 41 zostałem posądzony o 'bycie chłopakiem z miasta' i 'bycie na zwiadzie'. Na nic nie pomogły moje wyjasnienia, że oglądam..mało brakowało by gośc wezwał policje :-) Dziękuje za zainteresowanie moim pytaniem :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Na Wróblewskiego 41 07.07.03, 02:53 jasam napisał: > Hu8bar - nie na temat > Igrek pyta o zupełnie inny budynek. -- Aha, no widzisz, człowiek uczy się przez całe życie ;-) >Po przejechaniu torów od Retkini po lewej jest dawna fabryka z ładnym kominem. > Kiedys obfotografowałem go ale jakos nie poszukałem informacji. -- Super, sam z chęcią poczytam, a jak znajdę czas to się przejade i zobaczę o czym mowa ;-) > Postaram się na stronce obrazkowej podrzucic jakies fotki. -- A stronka działa? Bo ja ostatnio chciałem wejść, ale jakoś nic nie znalazło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Na Wróblewskiego 41 07.07.03, 08:17 hubar napisał: > A stronka działa? Bo ja ostatnio chciałem wejść, ale jakoś nic nie znalazło A zagadki oglądasz ? - to ten sam adres. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Na Wróblewskiego 41 07.07.03, 14:08 jasam napisał: > A zagadki oglądasz ? - to ten sam adres. -- Zagadki, jakie zagadki? ;-) Mnie chodziło o ten poprzedni adres na astralu, tam to było zdjeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Stara elektrownia 03.07.03, 19:06 Nizaleznie od tego ile masz wątków widocznych na stronie, to nie ma takiej mozliwości, aby TEGO wątku nie widzieć. Jak będziesz chciał nawet o tym poczytać, to w TYM wątku znajdziesz link do innego. powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś