Gość: buc IP: *.toya.net.pl 13.09.07, 19:59 A mozna sie zabrac na wycieczke ile to kosztuje???? Jakos odszukac w necie nigdzienie moge. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajomy Re: Sterowiec mknie po niebie IP: *.lodz.mm.pl 13.09.07, 20:19 www.podskrzydlamiallegro.pl/index.php?page=wygraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Sterowiec mknie po niebie IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 13.09.07, 22:15 Serce sie raduje kiedy moglam zobaczyc te zdjecia. Od kilku lat mieszkam w Stanach ale pochodze z Lodzi. Poprosze nastepnym razem o zdjecie Nowego Rokicia . Pozdrawiam Viki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Sterowiec mknie po niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 00:12 Fajnie. Moze trzeba bylo wziasc Sinara, troche go powyginac i byloby prawie jak Gorsky Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka Sterowiec mknie po niebie 14.09.07, 07:07 Zawsze kiedy widzę ten sterowiec czuję się pozytywmniej :) Tylko ta Łódź widziana z jego okien taka szara, smutna i brudna. Powinniście przesłać te zdjęcia do prezydenta, może to go wreszcie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Sterowiec mknie po niebie IP: *.toya.net.pl 14.09.07, 10:56 a ja uważam, że te zdjęcia są fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch8 Re: Sterowiec mknie po niebie IP: 212.51.205.* 14.09.07, 11:46 Ciekawe spostrzeżenia. Bo ja mam całkiem poztywne doznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: Sterowiec mknie po niebie IP: *.4web.pl 14.09.07, 12:12 szkoda, że zdjęcia nie są podpisane Odpowiedz Link Zgłoś
patel69 Re: Sterowiec mknie po niebie 14.09.07, 12:54 interesuje mnie ostatnia fotka - co to jest?? jakies muzeum lotnictwa?? gdzie ono sie znajduje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neex Re: Sterowiec mknie po niebie IP: *.11c.piotrkow.pilicka.pl 14.09.07, 13:54 To jest chyba to przy Prądzyńskiego/Lotnicza. Niedaleko lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Sterowiec mknie po niebie IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 14.09.07, 14:35 Szkoda ze nie ma ladnego zdjecia Piotrkowskiej z lotu ptaka; mialbym sie czym pochwalic w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
snake-eyes Zdjęcie nr 25! Do fotografa :P 14.09.07, 16:55 Te zdjecia sa super! To po pierwsze! :) Bardzo fajnie zobaczyc kochane swoje miasto z lotu ptaka, sam chetnie bym sie przelecial i pocykal troche fotek :) Troche zazdroszcze :D Jednak zastanawia mnie konkretnie zdjecie 25 na Mickiewicza/Zeromskiego ( miasta.gazeta.pl/lodz/51,35136,4487210.html?i=25 ). Gdyby czytal to ktos z Gazety albo fotograf, ktory wykonal to zdjecie. Bardzo mi zalezy na zobaczeniu gornego lewego rogu tej fotografii w oryginalnej rozdzielczosci. Dokladniej chodzi mi o ten czerwony samochod przy samej gornej krawedzi. Wydaje mi sie, ze to ja! :D Gdybym mogl prosic o wyslanie mi chociaz tego kawalka z tym samochodem w normalnej rozdzielczosci na moja skrzynke na gazecie... bylbym ogromnie wdzieczny! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Zdjęcie nr 25! Do fotografa :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:50 Przecież to widać - to skrzyżowanie Mickiewicza/Żeromskiego. MK Odpowiedz Link Zgłoś
snake-eyes Re: Zdjęcie nr 25! Do fotografa :P 17.09.07, 00:01 Gość portalu: MarcinK napisał(a): > Przecież to widać - to skrzyżowanie Mickiewicza/Żeromskiego. > > MK Słucham? Nie rozumiem. A czy ja pytałem co to zdjecie przedstawia? Sam nawet napisalem, ze na tym zdjeciu jest Mickiewicza/Zeromskiego. Mnie chodzi jedynie o lewy gorny fragment tego zdjecia, ten z tym czerwonym samochodem. Nie wiem, wydaje mi sie, ze calkiem jasno opisalem to o co mi chodzi. Mam wrazenie, ze kolega w ogole nie przeczytal tego co napisalem. No ale mniejsza z tym bo i tak nikomu raczej nie bedzie sie chcialo spelnic mojej prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan15 Sterowiec mknie po niebie 14.09.07, 19:16 Podajcie bliższe lokalizacje, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Łodzianin Sterowiec mknie po niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:37 super galeria zdjęć naszego miasta.Z góry jest śliczne zielone i czyste szkoda że jak się zejdzie na ziemię jest szaro i brudno.Panie Prezydencie Kropiwnicki weż się pan ze swoją ekipą do roboty a nie tylko bujaj w obłokach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavela Sterowiec mknie po niebie IP: *.retsat1.com.pl 15.09.07, 10:41 to muzeum a właściwie skansen (kiedyś było otwarte i nawet bilety były) znajduje się przy ulicy Pilskiej od ulicy Lotniczej. Szkoda , że jest w takim stanie jak jest ale zawsze to jakaś atrakcja dla miłośników lotnictwa z wyobraźnią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lime Sterowiec mknie po niebie IP: 84.13.94.* 16.09.07, 11:08 matko niektórete kamienice rozsypuja sie w oczach... to chyba cud,ze jeszcze nikt nie zginal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNT Sterowiec mknie po niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:34 Gdzie znajduje się ten basen na Boga i co to za konstrukcje te trójkąty? Nie mam zielonego pojęcia gdzie to i co to. Proszę zorientowane osoby o podpowiedź. Dręczą mnie te pytania. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
przemeqq Re: Sterowiec mknie po niebie 18.09.07, 13:39 Basen jest w rejonie ul. Obrońców Westerplatte i Parku Szarych Szeregów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Sterowiec mknie po niebie IP: *.toya.net.pl 23.09.07, 09:51 Jednak lepiej by było gdybyśmy mieli skrzydła jak Ikar wtedy nie byłoby widać brudu i betonu czyli całego serca Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś