bartuch 21.07.03, 14:02 ...siedzace obok siebie dwa AAAAAAAAAAARDDDDDDDDDDYYYYY:-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Przyjdź kiedyś do mnie 21.07.03, 14:13 aard napisał: > I przynieś lustro. > To zobaczysz. No przyjde, przyjde. Znajde w koncu czas. Trzeba bedzie jeszcze polozyc na stole dwie tabaki. PS. No i postawic dwie butelki... Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: JAK WYGLADAJA.... 21.07.03, 14:10 tak samo jak my dwie, tylko inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: JAK WYGLADAJA.... 21.07.03, 15:00 Lustrzane Aardy wygladaja mniej wiecej tak: Aard/draA dzierżbór sialala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lea Bartuch pamiętasz.... 21.07.03, 15:04 duży Bartek... mały Bartek.... D. twierdzi, że się przyjęło Odpowiedz Link Zgłoś
aard No BARTUCHU Gratulacje!!! 21.07.03, 15:08 lea napisała: > duży Bartek... mały Bartek.... D. twierdzi, że się przyjęło Będzie Junior??!! A kto jest szczęśliwą przyszłą mamusią?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: No BARTUCHU Gratulacje!!! 21.07.03, 15:12 aard napisał: > Będzie Junior??!! A kto jest szczęśliwą przyszłą mamusią?? Hm...Jakby to powiedzieć...Nic o tym nie wiem... PS. To jak w amerykanskim filmie, nieprawdaz:-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Propozycja 21.07.03, 15:15 bartuch napisał: > > Będzie Junior??!! A kto jest szczęśliwą przyszłą mamusią?? > Hm...Jakby to powiedzieć...Nic o tym nie wiem... Lepiej popytaj albo jeszcze lepiej od razu uciekaj na Langenort ;-) > PS. To jak w amerykanskim filmie, nieprawdaz:-)))??? Raczej w czeskim, to tam podobno nie wiadomo, co się dzieje. No i w hiszpańskiej oberży... Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: czy ja o czymś nie wiem? 21.07.03, 15:19 aard napisał: A kto jest szczęśliwą przyszłą mamusią?? > może ta miła pani w czarnej bieliżnie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: czy ja o czymś nie wiem? LLLLEEEEEAAAA... 21.07.03, 15:21 lea napisała: > aard napisał: > > A kto jest szczęśliwą przyszłą mamusią?? > > > może ta miła pani w czarnej bieliżnie???????????? > > GGGGRRRRRRRRRRRR:-)))Mialem spac na podlodze:-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: czy ja o czymś nie wiem? LLLLEEEEEAAAA... 21.07.03, 15:41 bartuch napisał: > GGGGRRRRRRRRRRRR:-)))Mialem spac na podlodze:-)))??? LEA by spała... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: czy ja o czymś nie wiem? AAAAAAARDZIEEEE 21.07.03, 15:44 aard napisał: bartuch napisał: > > GGGGRRRRRRRRRRRR:-)))Mialem spac na podlodze:-)))???> > LEA by spała... :-) Wiedzialem, ze tu cos wtracisz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: czy ja o czymś nie wiem? AAAAAAARDZIEEEE 21.07.03, 16:07 bartuch napisał: > > LEA by spała... :-) > Wiedzialem, ze tu cos wtracisz:-))) Sądziłem, że raczej będzie Cię zastanawiało, skąd ja TAKIE RZECZY wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Bartuch pamiętasz.... LLLLLLLLLLLEEEEEEA 21.07.03, 15:13 lea napisała: > duży Bartek... mały Bartek.... D. twierdzi, że się przyjęło Pamietam, pamietam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: JAK WYGLADAJA.... 21.07.03, 15:19 Az strach pomyslec, jak wygladaloby takie male, okropne i zlosliwe BARTUSZYSKO:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: JAK WYGLADAJA.... 21.07.03, 15:22 bartuch napisał: > Az strach pomyslec, jak wygladaloby takie male, okropne i zlosliwe > BARTUSZYSKO:-))) nie chciałabym być na miejscu mobiety, która będzie Bartuszysko wychowywać... Odpowiedz Link Zgłoś